Dodaj do ulubionych

"szczekaczka"?

20.03.06, 20:28
Radio coraz bardziej obniża swój poziom etyczny i intelektualny.
Robi wrażenie, że stoi na straży obcych interesów.

Uprawia propagandę nachalną , przypominającą czasy najbardziej haniebne.
Odznacza się brakiem tolerancji i szacunku dla innych, a są to cech
ideologii skrajnych, także faszystowskich.

BlogFM promuje koszulki z napisem „ spieprzaj dziadu” dla tych, którzy mają
inne poglądy niż te, które są prezentowane przez TOK EM.

W radio pracują kobiety i bez względu na to czy są feministkami czy nie, jako
kobiety powinny reagować na takie ekscesy swych kolegów, chyba, że je to też
bawi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: "szczekaczka"? IP: *.136.rev.vline.pl 20.03.06, 21:13
      Szanowna joanno,zeby cos obnizyc to musi byc powyzej odnosni zerowej,wiec ta
      szczekaczka niczego nie obniza.Oni nie znaja pojecia etyki,podobnie jak urban
      nie wie,co to jest duchowosc.Twierdzi ze czegos takiego nie prowadzi.I tez nie
      robi wrazenia,a stoi na strazy niepolskich interesow.Co gorsze,udaje tylko ze
      chodzi im o lepsza Polske.Taki falszywy,szubrawy pseudoprzyjaciel.Od takich
      niech nas Bog chroni bo z wrogami poradzimy sobie sami.
      • xyz1237 Re: "szczekaczka"? 22.03.06, 13:11
        Do nie dopieszczonej Joanny z OO i sflaczłego mosiaczka.Dobrał się duet
        wzajemnej adoracji.Łatwo się domyślec z jakiej sekty i jaki guru was
        teleportował na forum TOK FM,aby w psychodelicznym uniesieniu z bielmem na oku
        i pianą na otworach gębowych głosić (niczym 5-ta koluma) bzdurne treści i
        zaprzeczć prawdą objawionym jakim są codzienne real fakty.Z tak naznaczonymi
        szkoda polemizować.
        Odniosę się do Urbana, nie wszystko mi się podoba, zwłaszcza pewna nadmierna
        obsceniczność ale z drugiej strony bardziej stoi na straży polskich interesów
        niż nie jeden PIŚ-ak albo osobnik w czarnej sutannie u których demaskuje
        łamanie wszystkich przykazań,i czyni to sprawiedliwie nie oszczędzając nikogo.
        Co do p.Kaczyńskiego ślepy zauważy,że atrybutem władzy jest kłonica,którą
        wymachuje wobec nieprawomyślnych, zamiast rozpocząc samobiczowanie.
        Proponuję Joannie i misiaczkowi aby przestawili antenki w birecie i uszatce na
        Toruń a nie dogorywali z głupoty i ninawiści w TOK FM .Wystarczy pokręcić
        potencjometrem.
        • xyz1237 Re: "szczekaczka"? 22.03.06, 13:31
          xyz1237 napisał:

> Do nie dopieszczonej Joanny z OO i sflaczłego misiaczka.Dobrał się duet
          > wzajemnej adoracji.Łatwo się domyślec z jakiej sekty i jaki guru was
          > teleportował na forum TOK FM,aby w psychodelicznym uniesieniu z bielmem na
          oku
          > i pianą na otworach gębowych głosić (niczym 5-ta koluma) bzdurne treści i
          > zaprzeczć prawdą objawionym jakim są codzienne real fakty.Z tak naznaczonymi
          > szkoda polemizować.
          > Odniosę się do Urbana, nie wszystko mi się podoba, zwłaszcza pewna nadmierna
          > obsceniczność ale z drugiej strony bardziej stoi na straży polskich interesów
          > niż nie jeden PIŚ-ak albo osobnik w czarnej sutannie u których demaskuje
          > łamanie wszystkich przykazań,i czyni to sprawiedliwie nie oszczędzając nikogo.
          > Co do p.Kaczyńskiego ślepy zauważy,że atrybutem władzy jest kłonica,którą
          > wymachuje wobec nieprawomyślnych, zamiast rozpocząc samobiczowanie.
          > Proponuję Joannie i misiaczkowi aby przestawili antenki w birecie i uszatce
          na
          > Toruń a nie dogorywali z głupoty i ninawiści w TOK FM .Wystarczy pokręcić
          > potencjometrem.
          >
        • Gość: mis Re: "szczekaczka"? IP: *.136.rev.vline.pl 22.03.06, 15:29
          Tak jak kreca twoim?
    • joanna0001000 Re: "szczekaczka"? 21.03.06, 19:14
      Zaproszony dziennikarz na rozmowę do radia wyraził opinię, że Jarosław Kaczyński
      „wymachuje sztachetami z płotu”. Bardzo trafna uwaga. Dobrze byłoby jeszcze,
      aby Jarosław Kaczyński wziął tę sztachetę, o której mówił dziennikarz i
      „wygarbował mu plecy”, może wówczas wyprostowałby się kręgosłup pismakowi do pionu.
      • Gość: zez Re: "szczekaczka"? IP: *.aster.pl 22.03.06, 13:58
        fakty.interia.pl/news?inf=730387
        • Gość: DamaKier Re: "szczekaczka"? IP: *.pl 22.03.06, 15:53
          To jest właśnie ta sztacheta, którą według Joanny00cośtam ma garbować plecy
          dziennikarzom Jarosław Kaczyński. Wychodzi na to, że może działać lepiej niż
          onegdaj ul. Mysia.
          • xyz1237 Re: "szczekaczka"? 22.03.06, 16:24
            Gość portalu: DamaKier napisał(a):

> To jest właśnie ta sztacheta, którą według Joanny00cośtam ma garbować plecy
            > dziennikarzom Jarosław Kaczyński. Wychodzi na to, że może działać lepiej niż
            > onegdaj ul. Mysia.

Damo Kler-Nie wiem czy się cieszysz czy smucisz.Bez względu na emocjonalne
            reakcje pragnę donieść,że zaczęło się,nakładają kaganiec na audycję radiową w
            TOK FM o nazwie "ŁUBI DUBI".Nidługo będziemy mieli tylko Kołchoźniki z odbiorem
            jednej stacji z Torunia.Forumowicze mogą to być wasze ostatnie chwile.
            • Gość: DamaKier Re: "szczekaczka"? IP: *.pl 22.03.06, 17:38
              > Damo Kler-Nie wiem czy się cieszysz czy smucisz
              Mało, że się smucę - szlag mnie trafia!
            • joanna0001000 Re: "szczekaczka"? 24.03.06, 15:37
              Przecież to nie ja byłam zaproszona do TOK FM i nie ja użyłam określenia,
              cytuję: „Kaczyński wymachuje sztachetami z płotu”. Ja to wyrażenie tylko
              wykorzystałam i sparafrazowałam.
              Jak wnioskuję po reakcji - cel osiągnęłam.

• Gość: shocking truth pierwsze radio propagandowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:38
      joanna0001000 napisała:

> Radio coraz bardziej obniża swój poziom etyczny i intelektualny.

Oni naprawdę nie mają czego obniżac ;-)
      Jak wyglądała dzisiaj 'informacja' o wyborze rzecznika praw dziecka? Zaczęło
      się, że (cytuje z pamięci) 'wybrano niekoniecznie najlepszego kandydata, ale na
      pewno ideowo słusznego' (w 'wiadomościach'!!!). Pierwszy komentarz pochodził (a
      jakże!) od Tuska. Potem jeszcze trochę bredzili o kupczeniu.
      Jeszcze bym rozumiał ich 'oburzenie' gdyby tak samo traktowali każdy wybór na
      tego typu stanowiska (w tych sprawach zawsze to się dogadywało politycznie i
      zawsze będzie się to robic, taka jest natura politycznego wyboru). Ale oni
      zaczęli się przejmowac 'kupczeniem' dopiero, kiedy wybory wygrał ktoś nie
      należący do ubekistanu.
      Może pani Wanat dostanie jakąś nagrodę za stworzenie takiego wspaniałego radia
      propagandowego?

Z dedykacją dla całej redakcji:

www.abcnet.com.pl/pl/artykul.php?art_id=2413&token=
    • Gość: joanna0001000 Re: "szczekaczka"? IP: *.devs.futuro.pl 26.03.06, 13:04
      Urban to akurat odpowiednia postać dla tego radia. Właściwe podkreślenie i
      uwypuklenie ekstremy: skrajnych, wrogich cywilizowanemu społeczeństwu pogladów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka