hanys_hans 18.01.04, 23:14 Zaproszynie do tanga - MUSIQUE dlo KOONESEROOW schlesien.nwgw.de/Nuevo_Tango.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 18.01.04, 23:19 Brawo Hanys!!! Trawiles w 10!!! Jak karnawal to karnawal! Takiego wodzireja nam trzeba! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 18.01.04, 23:37 roomtsays napisał: > Brawo Hanys!!! Trawiles w 10!!! Jak karnawal to karnawal! Takiego wodzireja > nam trzeba! ;o))) Ruuuumcajs, tyn koonsek to dziypiyro pszedsmak do prawdziwyj zabawy jak to sie godo "to byuo ino tango powitalne" Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 18.01.04, 23:42 Hehehe! Juz widze jak zbiegaja sie do nas tancerze z innych forow! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 19.01.04, 00:28 roomtsays napisał: > Hehehe! Juz widze jak zbiegaja sie do nas tancerze z innych forow! ;o))) Noo to jadymy z tym s´wiatym! Na poczoontek: Astor Piazzola & Gary Burton 'The New Tango' (1986) "Milonga Is Coming" schlesien.nwgw.de/Milonga_Is_Coming.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 19.01.04, 15:46 schlesien.nwgw.de/Piazzola_Scent of_a_women.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 19.01.04, 15:48 schlesien.nwgw.de/Piazzola_Scent_of_a_women.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 19.01.04, 18:07 schlesien.nwgw.de/Piazzola_Lauras_Dream.mp3 schlesien.nwgw.de/Piazzola_Little_Italy.mp3 schlesien.nwgw.de/Piazzola_Vibraphonissimo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 20.01.04, 11:22 Hanys, ta muzyka to chyba dlo mnie, coby w pojedynke jom zdierzyć, hehe, nie powiym ze zło, hale dlo samotników dobro... Hej. Dzięki za koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T..... Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 22:31 a ja ponownie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.01.04, 21:50 Jadymy dali stym tangym! schlesien.nwgw.de/tango/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.01.04, 22:10 ciupazka napisała: > Hanys, ta muzyka to chyba dlo mnie, coby w pojedynke jom zdierzyć, hehe, nie > powiym ze zło, hale dlo samotników dobro... Hej. Dzięki za koncert! Ciupazko, mie niy dziynkuj ino Rumcajsowi uoon sam jusz kozdo nutka dopozoondku sprawdziyu. Jo to sam ino je za sztynder do czimanio nutoow! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.01.04, 22:36 hanys_hans napisal: > Ciupazko, mie niy dziynkuj ino Rumcajsowi uoon sam jusz kozdo nutka dopozoondku > > sprawdziyu. Jo to sam ino je za sztynder do czimanio nutoow! > > pyrsk_hanys_hans Nie przesadzasz Hanysku? A ja Wam powiem, ze ten caly bal to Hanys zmajstrowal, ja tylko od czasu do czasu konsultowalem. A zreszta Ciupazka ostatnio nie ma cos do mnie serca... Czym zapowietrzony czy co? ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.01.04, 23:38 roomtsays napisał: > hanys_hans napisal: > > Ciupazko, mie niy dziynkuj ino Rumcajsowi uoon sam jusz kozdo nutka > dopozoondku > > > > sprawdziyu. Jo to sam ino je za sztynder do czimanio nutoow! > > > > pyrsk_hanys_hans > > Nie przesadzasz Hanysku? A ja Wam powiem, ze ten caly bal to Hanys zmajstrowal, > > ja tylko od czasu do czasu konsultowalem. A zreszta Ciupazka ostatnio nie ma > cos do mnie serca... Czym zapowietrzony czy co? ;o((( > "Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciau i chyntnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten s´wiat zuorzoony jest" Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.01.04, 23:39 . . . . . . . . . . Na sali wielkiej i b³yszcz¹cej Tak jak nocne Buenos Aires Które nie chce spaæ Orkiestra stroi instrumenty Daje znak i zaraz zacznie Nowe tango graæ Siedzimy obok obojêtni Wobec siebie jak turyœci Wystukuj¹c rytm Nie bêdzie tanga miêdzy nami Choæby nawet cud siê ziœci³ Nie pomo¿e nic . . . . . . . . . . Chocia¿ p³yn¹ ostre nuty W ¿y³ach p³onie krew Nigdy ¿adne z nas do tañca Nie poderwie siê Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych cia³ i chêtnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten œwiat z³o¿ony jest . . . . . . . . . . Zaleje w koñcu Buenos Aires Noc tak gêsta jak atrament A gdy przyjdzie brzask Co by³o w naszych sercach kiedyœ Kiedyœ jak œwiec¹cy diament Ca³y straci blask I choæ bêd¹ znowu grali Bóg to jeden wie Nigdy razem na tej sali Nie spotkamy siê Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych cia³ i chêtnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten œwiat z³o¿ony jest Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych cia³ i chêtnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten œwiat z³o¿ony jest . . . . . . . . . . Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych cia³ i chêtnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten œwiat z³o¿ony jest Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych cia³ i chêtnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten œwiat z³o¿ony jest schlesien.nwgw.de/BUDKA_SUFLERA-Takie_tango.kar Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 28.01.04, 18:56 schlesien.nwgw.de/tango/Budka_Suflera_Takie_Tango.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T..... Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 21:34 też Tango www.todotango.com/spanish/creadores/audio.asp?id=159&img=rgoyeneche.gif Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 08.02.04, 15:17 A teroski tango dlo blank wymys´latych! schlesien.nwgw.de/tango/Wiazanka_tango.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 08.02.04, 16:09 Kit z mientom... co mi staje w gardle... i połyko słowa, nei przestało stękać. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T..... Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 22:54 Fajne - tego nie usłyszę w radiu Jest jeszcze takie Tango Libido w wykonaniu Maleńczuka i Pudelsów czy czasmi nie można by ........ pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 06:35 Jeeee, koncert życzeń? Trzeba było sobie nagrać wczoraj jak była Szansa na Sukces ;-))))) Pozdrowienia dla Miłego Słuchacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T..... Re: ole! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:06 Ciężko mi wyznać prawdę, ale czuję , że muszę. Prawdziwy mój nik to rita, zmieniłam go w poszukiwaniu innego nika . Poszukiwanie zakończyło się fiaskiem, ale poznałam urocze zakopiańskie forum, znalazłam w nim wiele interesujących stron i wysłuchałam ciekawą muzykę. Szczególne pozdrowienia dla oli-f - wspaniałej gospodyni forum :) Tylo, pozdr, haj ! ;-) Pudelsów poznałam własnie wczoraj w Szansie na Sukces i ich Tango mi sie podobało, tak sobie pomyślałam, że powinno się ono znależć w tej wspaniałej kolekcji :) pozdrawiam Rita Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: ole! 09.02.04, 21:59 Gość portalu: T..... napisał(a): > Ciężko mi wyznać prawdę, ale czuję , że muszę. Prawdziwy mój nik to rita, > zmieniłam go w poszukiwaniu innego nika . > Poszukiwanie zakończyło się fiaskiem, ale poznałam urocze zakopiańskie forum, > znalazłam w nim wiele interesujących stron i wysłuchałam ciekawą muzykę. > Szczególne pozdrowienia dla oli-f - wspaniałej gospodyni forum :) > Tylo, pozdr, haj ! ;-) > > Pudelsów poznałam własnie wczoraj w Szansie na Sukces i ich Tango mi sie > podobało, tak sobie pomyślałam, że powinno się ono znależć w tej wspaniałej > kolekcji :) > pozdrawiam > Rita Noo T......oosz Rita jakes´ sie jusz psziznaua T....osz zagroomy tysz cojs´ dlo ciebie schlesien.nwgw.de/biesiada2/rubo_rita.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 07:03 "Szczególne pozdrowienia dla oli-f - wspaniałej gospodyni forum :)" Dziękuję, ale to chyba za dużo powiedziane z tą gospodynią... To raczej Ciupazka jest tu gospodynią i to od początku FZ. Ja tylko od czasu do czasu coś nagryzmolę ;-) Rita - ładnie brzmi... No i ten koncert dla Rity... Dla bywalców FZ wszystko! Zaglądaj częściej i pisz. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! 10.02.04, 15:42 Dobrze by było, coby syćka sie culi gospodarzami, nie wozne skąd i kie tu przychodzom, wte beemy sami ze sobie zadowoleni. I tak mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje... ze TAK tu u nos JEST i niek tak zawse bee. Dziękujęcy WOM i pozdrawiajęcy WOS syćkik gospodarzy F. ZOKOPANE zycem udanyk pobytów na Forumie w Zokopanym. Wesołyj zabawy karnawałowej! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 21:13 Przepraszam, byłam 100% przekonana, że ciupaczka jest mężczyzną, oto przykład jak czlowiek może być w błędzie. W takim razie niesprawiedliwie podeszłam forując jedyną gospodynię olę-f, kiedy są dwie wspaniałe gospodynie tego forum. Znacie to góralskie przyslowie ? - gdzie gospodyń sześć tam nie ma co jeść :), a tu jadła jest dużo i to jakiego ? Dziękuję za piosenkę o ricie, ładna jest, takiej się nie wysłucha w radio. Ciupaczka przyjmij więc moje przeprosiny . Chciałabym Wam coś zadedykować , może być to ? mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,38348.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! 10.02.04, 21:53 Do rity! Po piyrse nie ciupaczka, bo przyciupie za krzokami jakom, takom ciupaczkom i dobije za przezywanie, po drugie o kopiowanie pytać sie autora (prawa autorskie trza sanować), po trzecie dobry gazda, (kie sie ino cujes tym gazdom), nie robi krzywdy nikomu, ba jako! A po cworte - cegosi tyz po nim sie spodziywomy, nie ino cytanio i kopiowanio, haj! Telo ku uwodze i pytomy pieknie cosi tyz i nom dawać tak, coby sie kupy trzymało, a nie rozmydlać tematu. Forum "moje ulubione" i temu cosik rzekłak. A ze se mom cujnosa i wrazice Olef1 , to mi nie przeskodzo, ba schlebio... hehe, haj! Niek se bee i niek sie tyz wykoze robotom. Narazie robota idzie dobrze, choć nie ukrywom, ze mom tyz i "ale". Hale siedzem cicho. Telo. Pozdr.Hej! Telo.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 23:00 hej! - za nauki dziękuję i uszanuję zwyczaje tego forum :) jak tylko będę widziała , że się gdzieś przydom zara przylatuję, jako z radości obiecuję czasu u mnie niewiele moja specjalność to alkohole :) w tym i piwo Na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! 10.02.04, 23:30 Jest wątek piwny: "Mom smak na..." Zapraszam! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: WITOJCIE SYĆKA !!! . TU.. i..ZAWSE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 08:56 "A ze se mom cujnosa i wrazice Olef1 , to mi nie przeskodzo, ba schlebio... hehe, haj! Niek se bee i niek sie tyz wykoze robotom. Narazie robota idzie dobrze, choć nie ukrywom, ze mom tyz i "ale". Hale siedzem cicho." Nie krępuj się - he,he,he Przecież wiesz,że moje drugie imię to "wybaczam" ;-) Każdy jest inny, a ja piszę to co myślę( czasami) Ale zobacz Ciupazko jak ostatnio nam dobrze tu idzie... Nie wadzimy się wcale... ;-) Szkoda tylko, że Szwager się "wypion" na FZ. Wiem, że Cię niektóre teksty drażnią , ale bez tego to bylibyśmy mono- tematyczni. A tak ja dolewam, a Ty zapalasz i coś się dzieje. Jest dyskusja i tyle. Pozdrowienia od wrazicy, cujnosa niekiedy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 12.02.04, 16:57 hanys_hans napisał: > roomtsays napisał: > > > hanys_hans napisal: > > > Ciupazko, mie niy dziynkuj ino Rumcajsowi uoon sam jusz kozdo nutka > > dopozoondk roomtsaya napisał: A zreszta Ciupazka ostatnio nie > ma > > cos do mnie serca... Czym zapowietrzony czy co? ;o((( > > > Hanys napisoł: > "Bo do tanga trzeba dwojga > Zgodnych ciau i chyntnych serc > Bo do tanga trzeba dwojga > Tak ten s´wiat zuorzoony jest" Tak, niestety, do tanga trzeba dwojga! A nie....Hej! Pozdr. Dzięki za koncert! Coby cłek bez Wos robiył? He? Dobrze, ze mom ka zajrzyć! A ty Rumcajs nie wydziwioj, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 19:27 Już Mu przeszło. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.it-net.pl 12.08.04, 00:57 Pomalućku sie wracajom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: 81.219.67.* 02.11.04, 01:01 Gorzej jak brakuje tego drugiego... Tońcys som...! Telo , zoduski o tym przybacujom niejednemu z nos, ba jako. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 05.11.04, 18:34 ROOMTSAYS SIE OBEZWOŁ Z SALONIK, BEDZIE Z KIM ZATOŃCYĆ WREŚCIE, HEHE... Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 24.11.04, 18:42 "Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciał i chęntnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten świat stworzony jest" Do tańcowania na Forum też. Do tańca na Forum to samo obowiązuje i wtedy forum się buduje. A kto się tu żle czuje, niech lepiej nie wstępuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.it-net.pl 03.12.04, 12:43 Kto do tańca , szukam partnerki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? IP: *.it-net.pl 06.02.05, 23:55 Ostatki! Ta ostatnia niedziela...! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy do tanga trzeba dwojga? 14.05.05, 23:02 Zielone Świątki to i zabawa na casie. Swięto ludowców. Pytomy piyknie. Odpowiedz Link Zgłoś