Dodaj do ulubionych

Moja droga plum

IP: 149.156.11.* 07.11.02, 08:27
czesc moja droga siostrzyczjko!
pisze se do ciebie z kochanej l.info ale tu nudno no dobrze ze jest chociaz
internet bo moge se napisac do tobie i sie nie nudzem ale jak sie można
nudzic jak za 20 min bede odpowiadac a ja nic nie umiemmmmm o by go sz.
trafił ja nic nie umiem o qrcze jak to bedzie !!! a ty sobie w najlepsze
śpisz a ja od rana już haruje(nie wiem jakie 'h") jak wół! no ale nic już
zakoncze papapapaap Bur...
Obserwuj wątek
    • Gość: tekla Re: Moja droga plum IP: 149.156.11.* 07.11.02, 08:59
      Kochana Basienko nie przeżywajn tak tego. Będzie dobrze zobaczysz.Ja też nic
      nie umiem. Wsztstko zapomniałam. Poza tym kiedy to było,kiedy sie tego
      uczyłam.Najwyżej powiem mu ,że nie umiem bo i tak dostane jedynke.Fajnie by
      było gdyby nam to przełożył na następny raz.Onie ... idzie i niesie dziennik,
      chba nici z nastempnego razu...
      • Gość: Ciupazka Re: Moja droga plum IP: *.it 07.11.02, 11:48

]
        Cytom te wase listy, juz jakisi postęp widać, dobrze zeście sie wziene za to
        pisanie w internecie, jesce pore osób by wom sie przydało, coby jakom takom
        dyskusje na tym forum robić , tematy se wceśniej opracować musicie, roz
        problemy skolne, drugi roz cas odpocynku, kaście były, coście widziały, co wom
        sie podobo, a co nie, o sporcie, wtory uprawiocie, a moze do jakiego zespołu
        tonecnego nolezycie, to tyz od casu do casu zaśpiywojcie nom na forum jakom
        przyśpiewke. Patrzojcie ino , coby pisać poprawnie , bez błędów
        ortograficznych, no i jak cujecie lepiej naskom gware, to sie jej nie
        wstydźcie, bo boje sie, ze ta nasa piykno mowa ojców zaginie, jak jej nie
        bedziemy pielęgnować sami. Troche mnie mortwi, ze mocie te kłopoty z rachunkami,
        kiebyście były blizej, to by wom córka pomogła, mo dwa fakultety (fizyke,
        matematyke)i jesce do tego marketing i zarządzanie skońcone na uniwersytecie, a
        drugo jest radcom prawnym, a trzeci - ekonomie skońcył teroz i jest
        bezrobotnym. Pise swoje CV w internecie i ceko na jakom oferte. To wozne dlo
        niego, bo ociec w grobie od poru ładnych roków i musi na sie licyć. Proponowoł
        mu kierownik pracy magisterskiej doktorat we Warszawie, ale za coz bedzie
        jeździł do tyj Warszawy, jak groszem nie śmierdzi. Telo na dzisiok fajne
        dziewcęta, uccie sie, godom wom , ze ni ma lepsej roboty , jak sie ucyć, no a
        moze w przysłości bedziecie innyk ucyć, kto to wie ? Pozdr.
        • plum1000 do Ciupaski 08.11.02, 20:28
          fajnnos i swoja baba Ciupasko.
          A myu sie nie musimu skolic w jynzuku goralskim bo jak zek Ci pisala my
          gorolki:))))))
          ciupasko jestes łon cy łona?
    • Gość: iksa Re: Moja droga plum IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:47
      takl se siedze i mysle że dość dobry ten watek wymysliłam no nie???
      heh
      • Gość: Ciupazka Re: Moja droga plum IP: 212.182.27.* 14.11.02, 16:45

Moze i dobry, ale jakosi ani Plum sie nie odzywo, ani Tekla, pewnie zescie
        wpadły w samouwielbienie i co to , na tym mo być koniec? Jeee do roboty, tako
        piykno pogoda, cieplućko , u wos pewnie tyz, choć dwa dni temu widziałak , jak
        Zośka Majerczyk - Rumińska zakwolała jazde na nartak na Polanie Szymoszkowej.
        Pewnie sniegu juz ni ma, cemu te góry tak daleko, cemu to cłek ni moze warcej
        przenieść sie z dołu w Tatry, nei i cemu takie te bilety drogie i tak mało
        zarobiomy. Nic to, i tak sie wybierem i uciekne stąd choć na dwa , trzy dni.
        Pocekom ino , jak przykurzy dobrze śniegiem. Dejcie znać. To sie uwidzimy.
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka