kierpcyk 18.06.06, 15:25 Jaki jest Twój związek z Biłgorajem, Ciupazko? Jeśli można wiedzieć... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Do Ciupazki 18.06.06, 17:20 Z Lublina do Bilgoraja niedaleko,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do Ciupazki 18.06.06, 19:11 Taki malućki i barz milutki, nazywoł sie "koko", hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ceprowaty W kinie, w Lublinie - kochaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:23 W kinie, w Lublinie - kochaj mnie O œwicie i o zmroku O œwicie i o zmroku W po³udnie, w nocy o œwicie W Skar¿ysku i w Sanoku W Skar¿ysku i w Sanoku Ty mnie pokochaj nad życie W berecie, w czapce, chustce W berecie, w czapce, chustce W czapce od stryjka ze Lwowa Na falochronie w Ustce Na falochronie w Ustce Zakochaj we mnie sie znowu W kinie, w Lublinie – kochaj mnie W K³aju, w tramwaju – kochaj mnie Nie marudź, nie szlochaj ale z calej siły kochaj W gminie, w Ketrzynie – kochaj mnie W metrze i w swetrze – kochaj mnie Czy miasto czy wiocha ty mnie z całej siły kochaj W radości no i w smutku W radości no i w smutku W radości z ciepłego lata Na piasku plaży, w Gródku Na piasku pla¿y, w Gródku Kochaj mnie do koñca świata W spokoju oraz w gniewie W spokoju oraz w gniewie W spokoju palmowych niedziel W Marwa³dzie i w Getlewie W Marwa³dzie i w Getlewie Kochaj w bogactwie i w biedzie W kinie, w Lublinie – kochaj mnie W K³aju, w tramwaju – kochaj mnie Nie marud, nie szlochaj ale z calej siły kochaj W gminie, w Ketrzynie – kochaj mnie W metrze i w swetrze – kochaj mnie Czy miasto czy wiocha ty mnie z ca³ej si³y kochaj Jak m³ody u³an dzielnie Jak m³ody u³an dzielnie Jak wartki na wiosne strumieñ Na nartach wodnych w Mielnie Na nartach wodnych w Mielnie Kochaj najmocniej jak umiesz Latem w przydro¿nym rowie Latem w przydro¿nym rowie Zimą na sankach i nartach Najmocniej zaœ w Krakowie Najmocniej zaœ w Krakowie Kochaj bom tego jest warta W kinie, w Lublinie – kochaj mnie W K³aju, w tramwaju – kochaj mnie Nie marudź, nie szlochaj ale z ca³ej si³y kochaj W gminie, w Ketrzynie – kochaj mnie W metrze i w swetrze – kochaj mnie Czy miasto czy wiocha ty mnie z całej siły kochaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: W kinie, w Lublinie - kochaj mnie IP: *.it-net.pl 20.06.06, 17:05 Hehe, i fto to by pomyśloł, żeś tako niecnota...Pokochol i rzucił... Ot i co? A pote sie pyto o związek, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś