Dodaj do ulubionych

Kwatera.......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:35
Witam, wybieram się za jakiś czas do Zakopanego i szukam jakieś fajneji
niedrogiej kwatery. Znalazłam cośw necie. Kwatera tamieści sięprzy krupówkach
1. Czy ktoś mógłby mi powiedziać jak to wygląda w rzeczywistości??? Tzn czy
jest tamładnie i czy wogóle opłaca się jechać???
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Kwatera....... 24.01.07, 18:10
      Gość portalu: Tulipanek napisał(a):

> Witam, wybieram się za jakiś czas do Zakopanego i szukam jakieś fajneji
      > niedrogiej kwatery. Znalazłam cośw necie. Kwatera tamieści sięprzy krupówkach
      > 1. Czy ktoś mógłby mi powiedziać jak to wygląda w rzeczywistości??? Tzn czy
      > jest tamładnie i czy wogóle opłaca się jechać???

Tak samo ładno, jako i Ty! Hehe...Witoj Ładno Kwatero!
    • Gość: poraj Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:11
      Ręce i nie tylko opadają;)))
      • Gość: kwatermistrz Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:39
        Bardzo ładne kwatery są na Pęksowym Brzysku.D
        • Gość: Ciupazka Re: Kwatera....... IP: *.it-net.pl 24.01.07, 18:48
          Nie dlo psa kiełbasa, nie dlo kota spyrka, trza se piyrse zasłuzyć na takom
          kwatere. I tyz kostuje niewąsko.
    • Gość: tulipanek Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:33
      Proszę o poważne odpowiedzi!!!
      • Gość: Ciupazka Re: Kwatera....... IP: *.it-net.pl 24.01.07, 23:40
        Siamo niek suko a piyrse niek siamo przecyto tótó, co siamo napisało od rzecy,
        bajako, słuzka wyńdź tulipankowej w sprawie kwatery spod łózka!
        • Gość: teteatete Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:44
          Jest mi słabo jak czytam takie wypowiedzi!!!!!
          • Gość: poraj Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:05
            A mnie jest niedobrze gdy czytam durne pytania o kwatery;)
            • billy.the.kid Re: Kwatera....... 25.01.07, 09:24
              istoitne jest czy na krupókach wzdłuż ulicy czy wszeż.
    • Gość: SPOKO Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:32
      Ale jesteście dziwni.... Kurde dziewczyna lub chłopak szuka sobie kwatery na
      wyjazd, a Wy tak się zachowujecie... Czy naprawdę tek trudno komuś doradzić czy
      pomóc??? Ja nie wiem!!!! No więc wdg mnie ta kwatera jest naprawdę spoko i
      warto siętam zatrzymać.
      • Gość: poraj Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:57
        Gość portalu: SPOKO napisał(a):
        ta kwatera jest naprawdę spoko

"Ta" to znaczy która, bo jakoś nie wynika?
        • Gość: Spoko Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:31
          Ta o która pyta czyli przy krupówkach 1!!!!!!!!!!!
          • Gość: poraj Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:35
            Acha, bo myślałem że ta na Pęksowym Brzysku;))
            • billy.the.kid Re: Kwatera....... 27.01.07, 17:59
              na pęksów brzysku jakas taka mała. no,moze bieżąca woda jest ale tylko zimna.
              • Gość: Ciupazka Re: Kwatera....... IP: *.it-net.pl 27.01.07, 18:11
                Można i tam zainwestować, pamiętam kiedyś, jak mój teść (ś.p.) zapytał mnie,
                słuchaj co ona(teściowa) zrobiła z tymi pieniędzmi? A ja na to: jak to co?
                Nie wie teściu? Zakłada c.o. w grobowcu, instalację eklektryczną no i forsa
                poszła. A jakby jeszcze i wodę i łazienki. Całkiem, całkiem mozna by było
                pomieszkać nie tylko za życia, ba i po śmierzci, haj.
                • Gość: poraj Re: Kwatera....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:21
                  No i koniecznie w takiej kwaterce trzeba mieć telefon komórkowy....tak na
                  wszelki wypadek;)
                  • Gość: Ciupazka Re: Kwatera....... IP: *.it-net.pl 27.01.07, 21:58
                    Nei i fajnego młodego siuhaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka