Dodaj do ulubionych

Ja głosuje na Ciupaskę:DDD

05.08.07, 13:42
wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4356995.html
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Ja głosuje na Ciupaskę:DDD 05.08.07, 14:19
      Dobrze, ze nie na ciupazkę, bo Ci sie dostało...
      • ciupazka Re: Ja głosuje na Ciupaskę:DDD 05.08.07, 21:08
        Dokucać to Ty umies. A "ciupazki" jesce dzisiok mogom startować, choć swój wiek
        majom... hehe...

fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qe/sa/buzg/cb9TTJmBeugUbnuEcB.jpg
        • dunajec1 Re: Ja głosuje na Ciupaskę:DDD 06.08.07, 02:14
          Ciupazko,ale nie powiys ze to piyrwso z jewyj to Ty?
        • mmagi a która to Ty:O? 06.08.07, 09:44

• ciupazka Re: a która to Ty:O? 06.08.07, 12:31
            Też pytanie, wiadomo, która. Nie poznałaś?
            • mmagi Re: a która to Ty:O? 06.08.07, 13:13
              stawiam na te w środku:)))))
              • Gość: ciupazka Re: a która to Ty:O? IP: *.it-net.pl 06.08.07, 22:33
                falstat...
                • Gość: stefo Re: a która to Ty:O? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 18:52
                  No no Ciupazko!!!! Baba mi godo,ze pirso z lewyj to TY Ciupazko!!! W Robce tam
                  tyz góry, były takie całkem do Cie podobne URSZULANKI staśne fajne-pomagały
                  księżulkom z Krakowa. Napisz cym się pomylił cy nie?????????
                  • ciupazka Re: a która to Ty:O? 08.08.07, 21:14
                    falstart
                    • ciupazka Re: a która to Ty:O? 08.08.07, 21:32
                      Po prostu, mnie tam ni ma... Ale tu tak, jak tam było fajnie,
                      domyncono odpocywom, syćkie krzesła moje! Roz sie pokozei koniec.
                      Teroz na Wos kolyj, choć Tyś okropecnie piykny...kansi sie pokozołeś.

fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qe/sa/buzg/njeWM9yvkbbYInKqIB.jpg
                      • Gość: gosc Re: a która to Ty:O? IP: *.netcologne.de 08.08.07, 21:41
                        Ale męSZczyzna! Było fajnie a teraz odwrocił sie plecami.
                      • mmagi Re: a która to Ty:O? 08.08.07, 22:35
                        pikna dzioucha:))))
                        • ciupazka Re: a która to Ty:O? 08.08.07, 23:19
                          I nie byle ka, bo w Paryżu...Nie tako zaś dzioucha, ba starso pani,
                          a ze s Wami dokazuje lepiyj, jako młodo, hehe... to tako juz moja
                          uroda, haj. W staryk piecak djabły polom. Hej.
                          • mmagi Re: a która to Ty:O? 09.08.07, 10:02
                            hehheee to zupełnie jak ja:))))))
                            • ciupazka Re: A wies cemu? 09.08.07, 10:55
                              Bo my juz nic ni momy do stracynio, nei skoda kozdego dzionka, trza
                              go nom jesce piyknie przezyć, hehe. Za długo My na o cekali... Z
                              komuchow było nie lzja i nie nada, ani ka wyjechać, cłek był
                              ubezwłasnowolniony i telo.Odrobiom to, cego mi mogłak robić za
                              młodu, nosi mnie po świecie i dziwuje sie światu , kielo jest
                              piykny, do cudu. Telo jesce mojego i nasego...
                              • mmagi Re: A wies cemu? 09.08.07, 13:43
                                amen:)))))))
                      • stefo.easy Re: a która to Ty:O? 10.08.07, 10:01
                        Ciupaska napisała:Teraoz na Wos kolyj.choć Tyś okropecnie piykny....To jo piykny
                        no nie?? fotoforum.gazeta.pl/5,3.html?new=1&loadKey=1186732796986
                        • Gość: ciupazka Re: a ftory to Ty : IP: *.it-net.pl 10.08.07, 15:51
                          Mocie sposoby... jancykrysty z Wos i telo.Kie nie do sie dźwiyrzami
                          to lufcikiem, cy jako?...
                        • mmagi ale tam nic nie ma:O 10.08.07, 19:11

• Gość: ciupazka Re: ale tam nic nie ma:O IP: *.it-net.pl 10.08.07, 20:22
                            Nei tako beskurcyjo , ino nos nabiyro. Hale mo okienko na świat
                            otwarte i to syroko.
                            • mmagi Re: ale tam nic nie ma:O 11.08.07, 19:00
                              oszust jeden:)
                              • Gość: stefo Re: ale tam nic nie ma:O IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 20:45
                                Nie nabiro nie nabiro i nie oszust jedyn, ino żonaty i tymuz tak wyglądo-TAKI
                                WYRAZ TWARZY nie śyckie ludziska są pikne, casym Panu Bóckowi tyz sie coś
                                zdupi....he he krucafuks
                                • mmagi Re: ale tam nic nie ma:O 14.08.07, 23:00
                                  wyglada jak dupa wielbłada............w tym linku nie ma żaddnej
                                  fotyyyyyyyyyy:P
                                  kumasz:O?
                                  • stefo.easy Re: ale tam nic nie ma:O 16.08.07, 08:18
                                    Jak to nie ma foty-
                                    • mmagi Re: ale tam nic nie ma:O 16.08.07, 08:44
                                      :PPPPPPPPPPPPPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka