morfeusz_1 21.11.07, 01:24 Ja się zapytowywuję,bo to zasadnicze pytanie jest,retoryczne też I nie powiem,piję tu do Ciupażki najsampierw i to nie przez prasę,a przez słomkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefo Re: Ciupazka bier sie do roboty!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 08:23 Przecie to pewne-ciupazka niech bedzie i telo...kie by fciała to trza zgwałcić-mus i już .....Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Ciupazka bier sie do roboty!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 09:07 Stefo zachowujesz się jak karp głosujący za przyspieszeniem Wigilii;)) Nie popiszesz sobie kolego, gdy Ciupazka dostanie możyce do ręki;) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Ciupazka bier sie do roboty!!!!!!!!! 21.11.07, 09:35 a płac\ą jakieś dudki za to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Ciupazka won od adminowania IP: 195.116.231.* 21.11.07, 10:37 Jarusiowa Ciupazka to oszołom a takich adminów tu nam nie trza. Ona wcale nie jest AApolityczna chociaż podpisuje się AA i coś ględzi że do zadnej partyji się nie zapisała i nie zapisze, ale Kaczyńskiemu bije brawa i jest cały czas w ekstazie i nic a nic do niej nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: Ciupazka won od adminowania 21.11.07, 18:57 A ja skromniutko to moglabym być? nikogo "nie obetnę" Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Powiedz lepiej niektórym AA... 22.11.07, 01:32 Przykazanie siódme: NIE KRADNIJ!!! NIestety, nie tutaj, odczepcie sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: Ciupazka won od adminowania IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 08:09 Jestem za nathalie6!!!Moim zdaniem jeśli chce być administratorem-proszę bardzo....nathalie6,sprawa polega na tym,że czasem mus kogoś obciąć,np: ciupazkę jak bzdury pisze,przeklina lub kaczorów wychwala.........Proponuję zgłoś się : na początku forum zakopane jest odpowiednie miejsce.......P.S. Nathalie6 popieram,a ciupazkę mogę tylko podetrz........Hej Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka won od adminowania 25.11.07, 09:09 Gość portalu: stefo napisał(a): > Jestem za nathalie6!!!Moim zdaniem jeśli chce być administratorem- proszę > bardzo....nathalie6,sprawa polega na tym,że czasem mus kogoś obciąć,np: ciupazk > ę > jak bzdury pisze,przeklina lub kaczorów wychwala.........Proponuję zgłoś się : > na początku forum zakopane jest odpowiednie miejsce.......P.S. Nathalie6 > popieram,a ciupazkę mogę tylko podetrz........Hej PZPR sie wróciyło, cy jako? C E N Z U R A ??? Wynocha z cenzurom tam ka jyj potrzebujom , jednak Wy mi pochniecie komuchami i to jakimi!!! Wysło sydło z wora, Stefo to KOMUCH i co ZOMO, cy jako? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka won od adminowania 22.11.07, 01:36 A Ty kochasiu skad nadajesz z Samoobrony? Wymietli Wos Kaczory. I bardzo dobrze. Zasłużyliście sobie na to.Nic to nasza przegrana z Waszym wyeliminowaniem, Nam 2 miliony głosów w wyborach przybyło, a PO teraz traci, hehe...Skończą tak jak Sa i LPR AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re:Alternatywny świat Ciupazki IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 09:01 ciupazka napisała:Nam 2 miliony głosów w wyborach przybyło, a PO > teraz traci, hehe. A oto wyniki ostatniego sondażu: PO - 58% popracia czli o 16 pktów wiecej niż w dniu wyborów PIS - 23% poparcia czyli o 9 pktów mnie niż w dniu wyborów wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4694759.htm Reasumując, PIS zajął w sondażu zaszczytne drugie miejsce, PO było czwarte od końca;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Ciupazka won od adminowania IP: 195.116.231.* 23.11.07, 15:04 Żeby było jasna sprawa. Ciupazko to dobrze ze pisze, rozkrecasz to forum i chwala Ci za to, ale jesteś czasami niesympatyczna wobec tych którzy myslą inaczej. Pozwól na swobode wypowiedzi i nie prowadź agitacji Pisu i słuchaj innych. Czytam Twoje wypowiedzi, są nie glupie ale takie moherowe ze czasami nie dasz sie lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 08:44 morfeusz_1 napisał: > > > Ja się zapytowywuję,bo to zasadnicze pytanie jest,retoryczne też > I nie powiem,piję tu do Ciupażki najsampierw i to nie przez prasę,a > przez słomkę... > I Ty tyz mi dokucos, za co??? Mom prawo sie spytać. To moje dane z opiekuństwa Forum Zakopane. A kie Wom mało, to se przysrojcie, beecie mieć więcej, telo Wom ino powiym. I zacytuje dane ksywy ciupazka (cytoj Przeszlakowska), ni mom sie cego wstydzić, haj: ciupazka: Na forum od: 21-07-2003 Liczba postów: 28353 Wyszukaj najnowsze Zdjęć: 2924 Dodaj nowe Masz prawa do automatycznej publikacji zdjęć." Moze za bardzo sie tym Forum Zkopane opiekuje, i to społecznie he? Jo Wom wystawie rachunek tyz, za syćko. A przede syćkim za dokucanie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 09:09 Ale opieka to nie znaczy kneblowanie i obrażanie osób o innych poglądach i wycinanie konkurencji. Odłóż pejczyk ideologiczny, zdejmij beretkę i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 09:33 Ja Was nie zaczepiam, a Wy notorycznie, poglądy Ty tez masz swoje i ja Ci w kieszenie ich nie wchodzę, a jak mnie ruszycie, to ja mam cywilną odwage powiedzieć co myślę o tej zabawie, i nie zamiatam pod dywan. Przecież opiekunem Ty jesteś i nie udawaj Greka. Mnie to nie przeszkadza, kto by nim nie był, a kiedy mi nasyłasz "grackę", to z "gracką" se poradzę. Z wolna i z pańska. A jak nie pomaga, to Tym samym wywine, nie zauważyłeś tego. Nie potrzebuje być opiekunem , żeby to zrobić. Czasami Wy tez przesadzacie. Sam nawołujesz do niepowtarzania tematów, czyż nie tak? Jak sie nie umie właczyć, to zakłada taki sam??? Ba dokładnie to samo, bez cytowania autora i jeszcze mnie sie czepia? Paranoja. Mnie poglądy nie obchodzą a do PiS-iorow z szacunkiem kochane forumowe ludki. Polityka jak motyka, jedni podpiyrajom sie Prof, Bartoszewskim, jak nieprzymierzajęcy 86-letnim złomanym kijem, a drudzy LiD-em, hehe... I tyz im wolno. A powiedz ino słowo w temacie, to cie wytnom? Kto komu i co knebluje tu i teroz, fto by tu nie wloz. Jo Wom,cy Wy na mnie rucocie zgniłymi jojkami PO NIETOT. Nie dziwota, ze na takie dictum acaerbum jest pote i mobile verbum Wase pejczyki ideologiczne przecie tu tyz królujom . Beretki ni miałak i ni mom, dobrze wies o tym. A poparcie dlo zasad, idei , dlo pereł i nie wozne w jakiej opcji mom i tego sie nie wstydze. Wsędy som jest perły i wieprze. Telo, ze z przykrosciom Wos do pereł nie zalicom, fciołeś to usłyseć, to mos scyrze i prowdziwie. Sukoj se drugiego głuptoka, beretke i co tm jesce nie powiecie, jako jo. Jak nońdzie to mi powiedz, do widzynio, hehe. Telo. AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 09:55 Szalenie mi pochlebiasz tym uznaiem dla mojej skromnej osoby i moich domniemanych możliwościami sterowania forum. Przez męską póżność nie będę zaprzeczał;) Co do podpierania się autorytetami, to PO podpiera się żywymi i godzącymi się na tę rolę. Twoi idole usiłowali zawłaszczyć sobie Papieża, ofiary Katynia, ruch solidarnościowy. Nikt niestety zza grobu nie mógł zaprotestować. Taka różnica. Co do pereł to widzi mi się, że to tandetne szklane koraliki z odpustu sprzedawane przez guru w berecie. Żyj i daj żyć innym Ciupazko. Niech sobie Natalka pisze i wątki zakłada jakie chce. Jej prawo i każdego uczestnika forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 10:11 I znów Cie śmiech pucy, z tego co pises... A wymieniona przez Ciebie "perła" niek do zyć inksym. Za duzo se pozwolo a g...wie. Jo jyj braw nie bede bić i nie zyce se, coby ona mnom se pośturkiwała i wymyślała mi za inkse zapatrywania na polskom rzeczywistość. Papieżem to i Wyście sie podpiyrali, kie Wom było wygodnie..., nie patrzęcy cy zyje, cy juz nie. A kie uwozos ze podpiyranie sie 86 letnim starcem przez POTUSKOW jest na miejscu to Ci sie chyba rozum juz tyz zlasowoł, nie inacyj. To wstyd, nie ino dlo POTUSKóW, ba i dlo POLSKI, polskiego społeczeństwa. Fircyk w zalotach ...do Dody, hehe , widziołeś Go. To "Cuuudo PO- polskie". Pon premier, weźcie se Wy go na smycz, a moze i kaganiec trza Mu załozyć i cegosi naucyć tego "męza stanu". Nie dziwota, ze Zachód bił brawa nad Jego wyborem, nie dziwota... bo som sie kompromituje na ocyskak ludzi. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 10:19 Ciupazko, uważam dalszą dyskusję na tematy polityczne za bezcelową. Żyjemy w zupełnie różnych światach. Jedyny punkt styczny mamy w temacie Zakopane-Taterki. I jednakowo nam do nich daleko i tęskno. A Natalia jest,jak mi się wydaje, na miejscu. Więc niech pisze jak najwięcej na pożytek nas wszystkich co sobie możemy na codzień jedynie w kamerki internetowe popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 10:28 I tu Cie mom, nie pomyśli Ci moja obecność tutok. Jak za PZPR, jedynie słusnie i sprawiedliwie ino to, co dlo słusne dlo opcji ftoro wygrała, a tak niedowno pluliście jadem i to na syćkik forach za to na PiS. Przewrotne gnidy! Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 10:56 Możesz sobie pisać gdzie chcesz mnie nic do tego. Mam też nadzieję, że kiedyś wreszcie się opamiętasz i przestaniesz ludziom ubliżać. Powinnaś pamiętać o tym, że język jakiego używasz świadczy o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 11:55 Nas język (gwara) Wos syćkik kole... i dobrze! Nie beecie s nami wygibasów wte, cy we wte, robić. Zaś Ci sie gwara nie widzi, co jesce? Gwarom barzyj wypowies tótó co cujys, ha, hale Ty tego i tak nie pojmies i nie pocujys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 12:00 Nie wiedziałem, że określenia "przewrotne gnidy" to w Twojej gwarze znaczy "drodzy państwo";)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 12:05 zabocyłeś dodać , ze Ci PO i z LiD i syćka inksi, hehe...Zwidziało Ci sie to zaś. Jo wiem co godom i do kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 12:16 Jak mówisz tak zrobię. Przy najbliższej bytności w Zakopanem znajomego gazdę i gaździnę powitam słowami "Witojcie przewrotne gnidy". Chyba się nie obrażą, jak myślisz? A jak się obrażą to im powiem, że ja tak nauczon góralskij grzeczności przez ich krajankę z Poronina;) Znana tam jesteś i ceniona, to ich chyba przekona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 14:52 Ale ostra jazda.........nie ma co!! 1:0 dla poraja.....hej Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 14:45 Ja Ci nie dokuczam,jak tego nie czujesz trudno,myślałem że sama się zgłosisz i problem zostanie rozwiązany,to i tak zadecyduje wybiórcza czy cart blanche dać tobie na zarządzanie forum,spróbuj na miesiąc chociaż,zawsze możesz się z tego wycofać... I wszystko w temacie Pamiętaj Ciupażko że jak się nie przewrócisz to się nienauczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 22.11.07, 15:15 Ojojoj Ale się porobiło. Dziękuję za dobre słowa. Bardzo nieładnie wyszlo,to że na Forum O zakopanem są takie zaciekłe dyskusje polityczne. Ciupazko ,prosimy-załóż Blog i tam se dyskutuj. Nieważne ,ktora partia lepsza i nieladnie tak czyjejś brudy wyciągać a swoją zachwalać A tak Apropos to żadna nie jest dobra,każda ma swoje "grzeszki". Najważniejsze,abyśmy tutaj dzielili się swoimi wiadomościami Zachwalali kwatery ,jedzinka,góry,szlaki ,stoki narciarskie itp. Hej-dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 15:40 Ależ nic sie nie stało, nie martwcie się;) My tak z Ciupazką od trzech lat sobie miło gwarzymy. Kto się czubi ten się lubi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 25.11.07, 22:04 nathalie6 napisała: > Ojojoj > Ale się porobiło. > > Dziękuję za dobre słowa. > Bardzo nieładnie wyszlo,to że na Forum O zakopanem są takie zaciekłe > dyskusje polityczne. > Ciupazko ,prosimy-załóż Blog i tam se dyskutuj. > > Nieważne ,ktora partia lepsza i nieladnie tak czyjejś brudy wyciągać > a swoją zachwalać Stop, stop siebie też możesz wysłac na inne Forum skoro mnie wysyłasz, nie masz i Ty monopolu na to Forum, hehe... To juz rozumiem , dlaczego PO-Tuski są za niepodpisaniem KPP bo za dużo KPP obywatelom gwarantuje??? KPP: Art. 10.1 Każdy ma prawo do wolności myśli, sumienia i religii. Prawo to obejmuje wolność zmiany religii lub światopoglądu oraz wolność uzewnętrzniania, indywidualnie lub wspólnie z innymi, publicznie lub prywatnie, swej religii lub światopoglądu przez uprawianie kultu, praktykowanie, nauczanie i uczestniczenie w obrzędach. (...) Art. 11.2 Szanuje się wolność i pluralizm mediów A tu knebel na gębę chcecie mi założyć? Nie ma tak dobrze. Już nie mówie o poszanowaniu godności człowieka z Waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dlaczego nikt nie chce zostać opiekunem tego 25.11.07, 22:53 Ech, Ciupazko, skondś to znom. Odpowiedz Link Zgłoś