are.1 02.08.09, 11:56 Witam!! Jak teraz wyglada sytuacja z praca sezonowa przy Tatrach? Da sie ja znalezc i poszukuja ludzi do pracy? Najbardziej interesuja mnie schroniska itp., ale w sumie wszystko z Zakopanym mogloby byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Praca przy Tatrach? 11.08.09, 20:08 może podzwoń po schroniskach? knajpach wselakich, hotelach? przecież pracowników na sezon szuka się zimą... tam naprawdę nie brakuje rąk do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Praca przy Tatrach? 11.08.09, 20:27 Dlatego pytam :) Co do dzwonienia, to nie - tak sie nei szuka pracy sezonowej. Wiem, bo pracowalem juz w wielu miejscach na swiecie przez wakacje. Najpierw trzeba obadac teren, tak jak ja to wlasnie robie teraz. Potrzebuje kogos kto tam mieszka, zeby mi tu powiedzial, co widzi na codzien na ulicach, czy sa ludzie na Kropowkach itp. Czy na barach i restauracjach sa afiiszki "Poszukujemy [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Praca przy Tatrach? 11.08.09, 20:29 no to musisz tam pojechać. przez net niczego nie załatwisz. jedź, chodź, pytaj kto chce - ten ma :) Odpowiedz Link Zgłoś