Dodaj do ulubionych

manicure hybrydowy

11.06.12, 13:17

Witam,
czy ktoś mógłby mi polecić salon kosmetyczny w okolicach Kobyłki, Wołomina w którym dobrze robią manicure hybrydowy? Wiem, że niektóre salony zamiast tych lakierów stosują jakieś tanie podróbki, a tego wolałabym uniknąć...
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • cotelle24 Re: manicure hybrydowy 11.06.12, 13:58
      Salon w Zielonce Kolejowa 25 - Alexandre polecam nie tylko do hybrydowego.
      tel 605408871

Trzeba się umawiać. Bo czesto z dnia na dzień nie ma już miejsc.
    • fvita Re: manicure hybrydowy 11.06.12, 16:49
      Bardzo dziękuję za odpowiedź. A czy mogłaby mi Pani jeszcze powiedzieć jeśli się Pani orientuje ile mniej więcej to kosztuje i czy jest jedna Pani która robi ten manicer czy jest kilka? Po prostu zależy mi na dobrym i sprawdzonym miejscu...
      • cotelle24 Re: manicure hybrydowy 11.06.12, 19:39
        o kosztach nie wiem bo sama tam robię zwykły akryl.

I tam nie jest jedna pani a jeden pan:) I to jest dobre sprawdzone miejsce przeze mnie od 2 lat. Ale pan ma klientki od ładnych kilku lat które z daleka do niego przyjezdzają:)
        • wykopalisko Re: manicure hybrydowy 12.06.12, 21:50
          Ja jestem jego klientką od ponad 8 lat i bardzo polecam.
          • fvita Re: manicure hybrydowy 18.06.12, 14:11
            Wszystkim bardzo dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam :)
          • ewa12345.1 Re: manicure hybrydowy 19.08.12, 12:48

Pragniemy poinformować iz od 1 września w naszym Studiu dostępna będzie nowa oferta przedłużania paznokci metoda akrylową i żelowa, manicure ,pedicure,manicure hybrydowy ,henna brwi i rzęs,zabiegi na dłonie i stopy....itp.Zapraszamy Serdecznie!!!!!!!!
    • sabinakochan Re: manicure hybrydowy 14.09.15, 19:11
      Dzień dobry :) Jestem kosmetyczką i manicurzystką. Zachęcam do korzystania z moich usług. Prowadzę działalność z zakresu kosmetyki twarzy i ciała, wykonuję zabiegi upiększające takie jak henna i regulacja oraz manicure i pedicure. Dojeżdżam do klientek z okolic Kobyłki i Wołomina. Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do odwiedzenia mojej strony na facebook'u :)

www.facebook.com/sabinakochanmobilnakosmetyczka?pnref=lhc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka