rajqu 12.11.13, 20:45 Usługi związane z naprawą komputerów: - budowa i modernizacja komputerów - instalacja i konfiguracja systemów operacyjnych - instalacja pakietów biurowych i innego oprogramowania na życzenie klienta tel. 726-325-550 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatou Re: Naprawa komputerów 13.11.13, 08:54 rajqu napisał: > Usługi związane z naprawą komputerów: > - budowa i modernizacja komputerów > - instalacja i konfiguracja systemów operacyjnych > - instalacja pakietów biurowych i innego oprogramowania na życzenie klienta > > tel. 726-325-550 A kolega wystawia rachuneczki , czy robimy donosik do skarbowego ? Odpowiedz Link
thekrolik Re: Naprawa komputerów 13.11.13, 13:01 gatou napisał(a): > A kolega wystawia rachuneczki , czy robimy donosik do skarbowego ? a kolega to z policji, czy zwykły konfident, że tak się interesuje? Odpowiedz Link
thekrolik Re: Naprawa komputerów 13.11.13, 13:30 gatou napisał(a): > A może policja ??.... mhm... jasne. nie ciągnijmy już tego żenującego wątku... Odpowiedz Link
tu-brzoza Re: Naprawa komputerów 15.11.13, 12:08 Ludzie, załamaliście mnie. Jest taka kaszana w kraju, a wy się jeszcze chcecie podpierdalać. Każdy sobie radzi jak może, ja bym wolała bez rachunku na ten przykład, byle nie dokarmiać potwora ZUS i US. Ogarnijcie się. Odpowiedz Link
thekrolik Re: Naprawa komputerów 15.11.13, 12:15 tu-brzoza napisała: > Ludzie, załamaliście mnie. Jest taka kaszana w kraju, a wy się jeszcze chcecie > podpierdalać. Każdy sobie radzi jak może, ja bym wolała bez rachunku na ten prz > ykład, byle nie dokarmiać potwora ZUS i US. Ogarnijcie się. trzeba uważać co się pisze, bo jak widać konfidenci są wśród nas. Skąd tacy ludzie się biorą to ja nie wiem. Nudzi im się? Może w życiu komuś nie wyszło to innym życie uprzykrzy, żeby drugiej osobie też się nie było za lekko. Odpowiedz Link
gg16026379 Re: Naprawa komputerów 18.11.13, 22:46 Właśnie przez takich jak ty ten kraj jest pogrążony w kryzysie. Czy ty tez za drobną naprawę wystawiasz rachunki ( nie oszukujmy się za te vaty płacą klienci) jak chcesz nadgorliwy Człowieczku płać u konkurencji jak za zboże. Odpowiedz Link
marek.k72 Re: Naprawa komputerów 21.11.13, 10:57 fajnie, że jest gdzie się zgłosić. A równocześnie współczuję Panu i sobie, że żyjemy w takim kraju gdzie pojawiają się takie pomysły o jakich można tu poczytać. Polak Polakowi... Odpowiedz Link