pierzchnia 15.12.11, 23:28 Akurat Ciebie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Rauchen 16.12.11, 11:33 pierzchnia napisał: > Akurat Ciebie lubię. _________________. Nie on jedyny...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Rauchen 16.12.11, 14:20 Tylko August stanął na wysokości zadania, a Rauchen gdzieś znikła. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rauchen 16.12.11, 16:10 pierzchnia napisał: > Tylko August stanął na wysokości zadania, a Rauchen gdzieś znikła. ___________________________________________________________________. Daj jej troche czasu, aby mogla dojsc do siebie... - Zarumienila sie zawstydzona...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Rauchen 19.12.11, 23:01 ah, wypieki zawstydzenia na twarzy juz zeszly, wiec moze ja cos od siebie dodam: A beka to tez mnie lubi, ale on to sie nigdy nie przyzna :S pzdra :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Rauchen 19.12.11, 23:15 Beka nikogo nie lubi, On chce wiedzieć - ile jest cukru, w cukrze. Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Rauchen 24.12.11, 02:32 pierzchnia napisał: > Beka nikogo nie lubi, On chce wiedzieć - ile jest cukru, w cukrze. e tam pier...lisz jak potluiczony. jedno nie ma do drugiego wiele. moge mierzyc cukry a ludzi lubic moge albo i nie, ogolnie z reguly ludzi lubie jak mi ktos nie podpadnie za bardzo, a nawet jak, to czesto wspanialomyslnie wybaczam. Rauchen tez lubie, na swoj sposob, tzn kto sie czubi ten sie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rauchen 24.12.11, 10:47 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > ... Rauchen tez lubie, na swoj sposob, tzn kto sie czubi ten sie lubi. __________________________________________________________________________. Ja tu nic nie chce mowic, ale slowa te napisane o 2:30 nad ranem maja swoja wymowe...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Rauchen 29.12.11, 23:18 ha, o ile to nie byla 2:30 a nie 1:30 na wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rauchen 30.12.11, 09:21 rauchen napisała: > ha, o ile to nie byla 2:30 a nie 1:30 na wyspach. _________________________________________. No tak, zapomnialem juz, ze oni sa do tylu...! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś