Dodaj do ulubionych

Tylko Prawda nas moze oswobodzic...!

23.08.13, 16:55
Patrzcie "czlowieeki", wg. miskolaj jestem na tym Forum juz dwa lata i duzo pisze...
I jeszcze sie nie zdarzylo, aby mnie ktos przylapal na klamstwie, kombinacji lub na
nie konsekwencji wyrazanych przeze mnie mysli i odczuc, cos w tym musi byc... -
Ja nazywam to trzezwoscia... - Nie rozumiem wiec dlaczego niektorym "czlowieekom"
to sie nie podoba...!? - Zawisc, chore ambicje, nadete Ego, inne wady charakteru,
nietrzezwosc, inne cechy wynikajace z "zasady kontrastu"...!?
A...
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 23.08.13, 19:23
      To tak jak ze mną. Mnie tez nikt nie przyłapał na tym , na czym nie przyłapał Ciebie.
      • andalus Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 25.08.13, 07:08
        to znaczy dobrze kłamiecie.
        • bananarama-live Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 25.08.13, 08:16
          aaaaa, bo panie kłamać to trza umić.
        • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 25.08.13, 14:52
          andalus napisała:
          > to znaczy dobrze kłamiecie.
          ________________________.
          W glodzie jest sie zmuszonym...!
          A...
          • bananarama-live he he 25.08.13, 20:32
            Gdybym miał głód , pierwszy o tym byś wiedział :]
            • aaugustw Re: he he 25.08.13, 22:05
              bananarama-live napisał (do A...):
              > Gdybym miał głód , pierwszy o tym byś wiedział :]
              __________________________________________.
              Cieszy mnie taka wiadomosc... - Zawsze to mowie,
              zeby zadzwonic do kogos przed wypiciem kielicha...
              Bo po fakcie to ja osobiscie nie gadam juz z nikim o
              trzezwosci przy kieliszku...!
              A...
        • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 25.08.13, 15:20
          andalus napisała (do banana...):
          > to znaczy dobrze kłamiecie.
          _____________________________.
          Moze on boi sie mowic tutaj prawde,
          bo nie jest pewien, czy kolejna pani
          bedzie potrafila te prawde zniesc...!?
          A... ;-)
    • zdzislaw50 Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 23.08.13, 20:09
      aaugustw napisał:

> Patrzcie "czlowieeki", wg. miskolaj jestem na tym Forum juz dwa lata i duzo pis
      > ze...
      > I jeszcze sie nie zdarzylo, aby mnie ktos przylapal na klamstwie, kombinacji lu
      > b na
      > nie konsekwencji wyrazanych przeze mnie mysli i odczuc, cos w tym musi byc... -
      > Ja nazywam to trzezwoscia... - Nie rozumiem wiec dlaczego niektorym "czlowieeko
      > m"
      > to sie nie podoba...!? - Zawisc, chore ambicje, nadete Ego, inne wady charakter
      > u,
      > nietrzezwosc, inne cechy wynikajace z "zasady kontrastu"...!?
      > A...

Jakoś nie mogę pod tą laurką, którą sobie wypisałeś, podpisać się.
      Jednak nic do ciebie nie dociera, smutne to ale......takie jest życie.
      Jeden z "człowieków".
      • bananarama-live Augustowa 23.08.13, 20:26
        prowokacja :]
        • deoand Re: Augustowa 23.08.13, 22:35
          Tylko która prawda nas oswobodzi bo sa trzy : Prawda - Cała Prawda i Gó...no Prawda jak mawiał por Jaszczuk i wielu innych ?
        • aaugustw Brawo Banana, tak trzymaj...! ;-) 24.08.13, 10:39
          bananarama-live napisał:
          > prowokacja :]
          ___________________________________________.
          Banana, jako jedyny jestes tu trzezwy...! ;-)
          (nie licze Deo i jego zdrowej reakcji, bo on nie jest alkoholikiem...!).
          Innych zzera jeszcze uraza, zawisc, zazdrosc, etc... - A te uczucia sa jadem
          dla alkoholikow, gdyz przez nie, nie potrafia oni spojrzec trzezwo na ten swiat...! :-(
          Pozdrawiam:
          A... ;-)
          • zdzislaw50 Re: Brawo Banana, tak trzymaj...! ;-) 24.08.13, 12:43
            aaugustw napisał:

> bananarama-live napisał:
            > > prowokacja :]
            > ___________________________________________.
            > Banana, jako jedyny jestes tu trzezwy...! ;-)

Uważaj bananie, będziesz pupilkiem a potem.....on musi mieć klakiera
            • bananarama-live Spoko 24.08.13, 13:23
              Ja wszystko ważę ;]
              • zdzislaw50 Re: Spoko 24.08.13, 14:01
                To ciesze się, miłego weekendu, pozdrawiam :)
            • aaugustw Pro(u)roczy, sw. zdzich...! ;-) 24.08.13, 19:40
              zdzislaw50 napisał (o A...):
              > Uważaj bananie, będziesz pupilkiem a potem.....on musi mieć klakiera
              __________________________________________________________.
              No patrzcie ludzie, jaki on bystry ten zdzisiu... - On wie o mnie jak jaki
              prorok... Wie wiecej o mnie, anizeli o sobie samym...
              A...
              Ps. Lubisz tak dreptac za innymi... - Bedziesz stale pozostawal w tyle...! :-(
              • zdzislaw50 Re: Pro(u)roczy, sw. zdzich...! ;-) 24.08.13, 22:33
                > Ps. Lubisz tak dreptac za innymi... - Bedziesz stale pozostawal w tyle...! :-(
                Nie martw się o mnie. Dam sobie radę.
                • aaugustw Re: Pro(u)roczy, sw. zdzich...! ;-) 25.08.13, 14:51
                  zdzislaw50 napisał (do A...):

(A...): Ps. Lubisz tak dreptac za innymi... - Bedziesz stale pozostawal w tyle...! :-(
                  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                  > Nie martw się o mnie. Dam sobie radę.
                  _________________________________.
                  Ja sie nie martwie, ja stwierdzilem FAKT !
                  A...
                  • bananarama-live Re: Pro(u)roczy, sw. zdzich...! ;-) 25.08.13, 20:31
                    Szukam sensu takiej przepychanki i za cholerę nie mogę znaleźć.

Jest jakiś?
                    • aaugustw Re: Pro(u)roczy, sw. zdzich...! ;-) 25.08.13, 22:00
                      bananarama-live napisał:
                      > Szukam sensu takiej przepychanki i za cholerę nie mogę znaleźć.
                      > Jest jakiś?
                      We wszystkkim jest Jakis sens... - Tu zwracam jemu w sposob ironiczny,
                      jego weszenie moich nogawek, zamiast zajac sie swoja osba, bo nigdy nie wytrzezwieje...!
                      A...
    • 7zahir Samochwała - Brzechwa - Aaugustowi 24.08.13, 09:13
      www.youtube.com/watch?v=Jf6B21XpLbM
      Samochwała w kącie stała
      I wciąż tak opowiadała:

"Zdolna jestem niesłychanie,
      Najpiękniejsze mam ubranie,
      Moja buzia tryska zdrowiem,
      Jak coś powiem, to już powiem,
      Jak odpowiem, to roztropnie,
      W szkole mam najlepsze stopnie,
      Śpiewam lepiej niż w operze,
      Świetnie jeżdżę na rowerze,
      Znakomicie muchy łapię,
      Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,
      Jestem mądra, jestem zgrabna,
      Wiotka, słodka i powabna,
      A w dodatku, daję słowo,
      Mam rodzinę wyjątkową:
      Tato mój do pieca sięga,
      Moja mama - taka tęga
      Moja siostra - taka mała,
      A ja jestem - samochwała!"
    • bananarama-live Muzyka łagodzi obyczaje forum ;] 24.08.13, 19:55
      • aaugustw Muzyka muzyce nie rowna... 24.08.13, 20:20
        bananarama-live napisał:
        Muzyka łagodzi obyczaje forum ;]
        __________________________.
        Moze i tak, gdy cos wnosi do FU.
        (w tej nie doszukalem sie nic...!).
        A...
        • bananarama-live Re: Muzyka muzyce nie rowna... 24.08.13, 20:26
          Tobie nie wniosła, innemu wniosła - wystarczy dobry nastrój
          • aaugustw Re: Muzyka muzyce nie rowna... 24.08.13, 20:50
            bananarama-live napisał:
            > Tobie nie wniosła, innemu wniosła - wystarczy dobry nastrój
            ____________________________.
            Jakie uczucia wywolala w tobie...!?
            A...
            Ps. Koncze na dzisiaj. Mialem wyczerpujacy dzien...
            Do jutra.
            • bananarama-live Przede wszystkim 24.08.13, 21:22
              uczucie głodu. Dobrze ,ze kobita robiła antrykoty na jutro, to podkradłem .
              Taaaaka cwana a nie doliczyła sie ,ze jej jeden zwinąłem, jak poszła do sraczyka.
              • aaugustw Re: Przede wszystkim 25.08.13, 14:50
                bananarama-live napisał:
                > uczucie głodu. Dobrze ,ze kobita robiła antrykoty na jutro, to podkradłem .
                > Taaaaka cwana a nie doliczyła sie ,ze jej jeden zwinąłem...
                ___________________________________________________.
                To dobrze, ze muzyka ta wywolala u Ciebie tylko uczucie glodu,
                a nie picia... - Na mnie wywarla ona szczera chec odpoczynku w ciszy...!
                A...
                • bananarama-live Aaaa widzisz ... 25.08.13, 20:29
                  W pierwszych miesiącach absty, takie odczucia miałem. Muzyka którą słuchałem przy browarze ,zdjęcia z balang - wywoływały we mnie wspomnienia a co za tym idzie chęć powrotu.
                  W tej chwili wszystko przygasło - pewnie drzemie , ale nie sprawia mi to jakiegoś problemu.
                  • thomi73pl Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 21:30
                    Odpowiadasz na:
                    bananarama-live napisał:

> W pierwszych miesiącach absty, takie odczucia miałem. Muzyka którą słuchałem pr
                    > zy browarze ,zdjęcia z balang - wywoływały we mnie wspomnienia a co za tym idzi
                    > e chęć powrotu.

ja już tyle razy sie potykałem , i tyle razy mialem te "pierwsze miesiace abstynencji", że moge smiało powiedziec, iż to nie muzyka i nie wspomnienia fajnej zaby mnie nakrecaja..

jednak z kazdym jest inczaj, jak sadze..
                    jesli o mne chodzi.
                    lubie tak duzo róznej muzyki, , ze choc niejedna mnie nakreca, to jednak pozytywni tylko..
                    no.. m ze co najwyzej jakas dawka spcjalnej melancholii moze byc w pewnych sytuacjach groźna..
                    natomiast sama muzyka , nawet ta kojarząca się z ostra zabawą, nie nakreca mnie do picia, , ponieważ już od bardzo w mojej głowie ociete jest dobra zabawa od alkoholu..

wg. , mnie dobra nawet ostra zabawa, nawet sprawiajaca mase radosci , euforii wrecz, tej prawdziwej. ,oraz mase innych pozytywnych dreszczyków, nie może byc z alkoholem.

Mimo że kiedys był przy zabawie alkohol , to jednka on zawsze umiejszał prawdziwa zabawe..,
                    także na szczescie ja mam to tak zakodowane, że nie muzyka mnie cieszy a ne nakreca.

choc ma rózne wspomnienia.. , ale nie boje sie tym miłym przyjrzeć , złych nie rozbieram, a te najprzyjemniejsze mam jdnak przezycia z muzyka be alkoholu..
                    i tego wszytkiego :) , co p przy muzyce i po muzyce. :)
                    • thomi73pl Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 21:34
                      a tak w ogóle, to szkoda, ze nie możan napisac tu wiecej..
                      . szkoda nie szkoda, moze nie dla mnie.,
                      ale dla wielu chcących zdrowiec, to wielka szkoda, ze proponuje sie im tylko i wyłacze ten sam ton dyskusji i wypowiedzi.
                      .
                      no..
                      ale co zrobic..
                      czasem koszarowe przyzwyczajenia, kaprala bez widoku na rozwój i przeświadczeniu , ze 2 belki to najlepszy stopien na swiecie.., sa tu niestety widoczne..

a ludzi z problemami co raz wiecej. i co raz młodszych.. i zostawiac ich samym sobie tylko dlatego , ze nie chca spiewac tak jak sie im kaze..
                      to nie glupota.., to niedojrzałośc i egocentryzm pijaka , ktory dobro i uwielbienie własne jest wazniejsze niz zdrowie innych
                      • aaugustw Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 22:06
                        thomi73pl napisał:
                        > a tak w ogóle, to szkoda, ze nie możan napisac tu wiecej..
                        > . szkoda nie szkoda, moze nie dla mnie.,
                        > ale dla wielu chcących zdrowiec, to wielka szkoda, ze proponuje sie im tylko
                        > i wyłacze ten sam ton dyskusji i wypowiedzi.
                        _____________________________________.
                        Jaka muzyke proponujesz na alkoholizm...!?
                        A...
                        • thomi73pl Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 22:17
                          August ..
                          Ty musisz wszedzie : " zaznaczac teren"..
                          ?
                          Ach...
                          Ja niczego nie proponuje. ..
                          ..a szczegolnie nie na alkoholizm..
                          ( od tego ty jesteś i starczasz za cale forum szkoda tylko ze twoka " skutecznosc" , objawia sie głównie odstraszaniem)
                          • aaugustw Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 22:25
                            thomi73pl napisał (do A...):
                            > ... Ja niczego nie proponuje. ..
                            > ..a szczegolnie nie na alkoholizm..
                            _____________________________.
                            To po co krytykujesz bezpodstawnie
                            inne sugestie i propozycje, nie dajac
                            przy tym nic od siebie - Pier.dolo...!?
                            A...
                            • thomi73pl Re: Aaaa widzisz ... 25.08.13, 22:31
                              Zadajesz na prawde głupie pytania. .
                              Ja cos krytykowalem

?

Poczytaj siebie..!

"Pierdolo", "pijany belkot", .. itd.. itd....
                              • aaugustw Re: Aaaa widzisz ... 26.08.13, 14:10
                                thomi73pl napisał:
                                > Zadajesz na prawde głupie pytania. .
                                _______________________________.
                                Zapamietaj to sobie: Nie ma glupich
                                pytan, ale zato sa glupie odpowiedzi...!
                                A...
                                Ps. Zastanawiaj sie nad tym co piszesz (dot. krytyki bez podania innych rozwiazan...!)
                                • miskolaj Re: Aaaa widzisz ... 26.08.13, 15:21
                                  no zapamietajmy sobie wszyscy co Pan August pisze!!!!wszyscy my pijane robaki jak jeden nie jestesmy nawet partnerami do rozmowy dla tego Jegomościa...swoją drogą Zahir swietny wierszyk:) trafiłas w 10...już wczesniej pisalam, ze ten starszy Pan sam sobie pod siebie i dla siebie watki zakłada, zeby mógł dać upust swoim madrościa:) a Ci co Go nbie rozumieją to zazdroszcza i zawiśc okazują:) o rany...dałeś się August niezle z równowagi wyprowadzic, z watku obok widze kuzy lecą i inwektywy:) taki trzezwy alkoholik tfu tfu..takim pijanym się dał sprowokowac, Auguscie to ponoc nie w Twoim stylu się nie zdrowo podniecac, po tylu latach w AA takie rzeczy?? jetes nie rzeczowy, nie rozsadny, wulgrany,nakecony, zarozumiały,potowrnie pyszny, nie logiczny,niereformowalny i do granic mozliwości egocentryczny...piekny tytuł watku załozyłes, naturalnie nie mogłes się powstrzymać, by tam mojego nicku nie wmatowac:) ale to nic, ja się zgadzam:) chciałam tylko nadmienić jesli mozna, ze nigdzie nie napisałam, ze Ty piszesz na forum 2 lata - ale ze ja mniej więcej tyle Ciebie czytam:) ale to nic, August Wielki Prawdomówny na pewno nie chciał zmanipulowac:) zakładam, ze też nie przyzna się do pomyłki wiec tak Auguscie Wielki - przyłapałes mnie:) hahah
                                  a tak swoja dorga historia na dobra komedie sie tu rysuje...jeden czowieczek taki wymadrza się sie ile wzlezie, prowokuje, nic nie wnosi do dyskusji, obraza, ocenia,poprawia, moralizuje, przechwala jak 4 latek i stoi w kólko 20 osób i mu mówi, ze jest zenujący, a on na to o niee moi mili, ja jestem doskonały, a Wy mi zazdrościcie i jestescie zaiwistni:) a to,że mnie nie rozumieci znaczy ze wszyscy jestescie chorzy - jam jest prawda, jam jest jedyna droga, a o faktach z Augustem się nie dyskutuje...
                                  nie wiem, czy zawsze tak miałes odkad nie pijesz, czy się pogubiłes w jakims momencie, ale pamietaj ze zawsze można to zmienić, stan w którym jestes - co widac ewidentnie wskazuje na powazne problemy emocjonalne i dla Ciebie alkoholika może się tragicznie skończyc, więc przestan tu lepiej fikac koziołki, bo juz i tak nic nowego nie napiszesz - jestes przewidywalny i wystarczajaco namieszales i skup się na sobie i zdrowiu psychicznym, zamiast tu obszywac innych i podskikiwac 30 razy dziennie idz do lekarza i zadbaj o sobie zanim bedzie za pozno, co złego na forum zrobiles i tak juz było i czasu nikt nie cofnie, ale masz jeszcze czas by pomoc sobie, pamietaj co piszą w Wk by nie zapominac o tym, ze alkoholizm jest choroba psychiczna i tylko Ty jeden na tym forum wiesz, ze kazdy na nas jest chory, ale zpomniales dawno temu ze Ty jestes o Ciebie chodzi... zawsze mi smutno gdy ktgos wraca do picia i Tobie tego tez nie zycze...moze jednbak warto pomyslec, ze Ty jeden mozesz się mysli a nie pozostałych 100????jakies to logiczne Ci się nie wydaje???koguciku?
                                  • miskolaj Re: Aaaa widzisz ... 26.08.13, 15:25
                                    i jeszcze jedno, twoja ilośc postow, zaczepek itd świadczy o tym, ze masz poważny kłopot z komuplywnymi zachowaniami, sposób w jaki sam o sobie mówisz natomiast, ze masz powazne kłopoty z widzeniem rzeczywistosci, a epitety których uzywasz, ze jestes jak bomba prochu - juz chyba nawet moderator usuwa Twoje watki...ludzie Cie proszą byś "zamilkł" nie dlatego, ze mozesz tu komuc dokuczyc, kazdy widzi, ze jestes pomylony, ale o tym, ze nie pozwalasz by forum fukcjonowalo bez kręcenia się w okól Ciebie w każdym z watkow, od dawan nic nie napisales w temacie wciaz tylko sie kłocisz i mega Cie juz ponosi - przestan ty ufac swoje chorej głowei i idz popros o pomoc...czas najwyzszy
                                  • bananarama-live Takie przepychanki 26.08.13, 15:40
                                    podniecaja w pewnym sensie - pobudzają, a tu juz bardzo blisko do uzależnienia - endorfiny, serotonina,adrenalina i inne substancje.
                                    Wiem cos o tym ,bo sam ,na innym forum zalatuję augustem, ale ja mam tego świadomość i znam granice. To jara ;]
                                    • aaugustw Takie popy.i.hanki 26.08.13, 15:50
                                      bananarama-live napisał:
                                      > podniecaja w pewnym sensie - pobudzają, a tu juz bardzo blisko do uzależnienia
                                      > - endorfiny, serotonina,adrenalina i inne substancje.
                                      > Wiem cos o tym ,bo sam ,na innym forum zalatuję augustem, ale ja mam tego świad
                                      > omość i znam granice. To jara ;]
                                      ________________________________.
                                      Mowie ci Banana, ja podniecam ludzi...!
                                      Jak ta trzezwosc mnie obdarowuje...! ;-)
                                      A...
                                      Ps. Ciekawe ile(u) czeka jeszcze na mnie zza wegłem
                                      • bananarama-live Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 15:53
                                        Ludzie , im bardziej psioczą, tym lepiej - to pożywka :]

O tym tez coś wiem .

Tez lubię jak sie coś dzieje, a że jestem na urlopie :] ........

• aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 15:56
                                          bananarama-live napisał:
                                          > Ludzie , im bardziej psioczą, tym lepiej - to pożywka :]
                                          > O tym tez coś wiem .
                                          > Tez lubię jak sie coś dzieje, a że jestem na urlopie :] ........
                                          ____________________________________________.
                                          Pod warunkiem, ze sie potrafi to odczytywac na trzezwo...!
                                          A...
                                          • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 16:31
                                            Ale pochwały i pochlebstwa...
                                            O jak milo...

I wszystko w takiej "milej " prawdziwie polskiej - rodzinnej atmosferze...

, ale moment.. ? !

Nie powinno byc to miejsce wlasnie dla tych ktorzy nie maja sił przebicia ?
                                            .. dla tych ktorzy gdzieś tam za ekranem piją kolejne kolejne piwo., wino czy jakis wynalazek i probuja najpierw wirtualnie oswoic sie ze swoim strachem by nauczyc sie "wyjść do ludzi", ze swoim problemem... ?

Co za egoizm..!

By zamiast pomagac tym biednym, dba sie tylkp o fanfary dla siebie
                                            .
                                            Niesamowita zasluga...

Poklaszcie sobie jeszcze troszeczkę. .. ;)

Ja poczytam sobie jeszcze..

Dzieki temu ucze sie jakim nie byc za pare , za killkanascie lat kiedy dalej dane mi będzie nie pic...

--
                                            Najbardziej godnym pożałowania jest ten spośród ludzi, kto swe marzenia zamienia na srebro i złoto.

Chalil Gibran
                                            • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 16:55
                                              thomi73pl napisał:
                                              > ... moment.. ? !
                                              > Nie powinno byc to miejsce wlasnie dla tych ktorzy nie maja sił przebicia ?
                                              > .. dla tych ktorzy gdzieś tam za ekranem piją kolejne kolejne piwo., wino...
                                              i probuja najpierw wirtualnie oswoic sie ze swoim strachem by nauczyc sie
                                              "wyjść do ludzi", ze swoim problemem... ?
                                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                              Nie thomiczku, dla takich nie jest to dobre miejsce, gdyz tu
                                              jest mlockarnia, a wnie "pracuja" caly przekroj spoleczenstwa,
                                              podobnie jak i w realu... - Tutaj sa pijani, sa takze juz abstynenci,
                                              sa takze trzezwi juz alkoholicy albo zwyczajne drobnopijoczki,
                                              czy zupelnie nieuzaleznieni kibice alkoholikow...
                                              Ci, o ktorych mowisz powinni bez dodawania sobie juz odwagi
                                              dla swego tchorzostwa pojsc do takich ludzi, do takiej Wspolnoty,
                                              w ktore znajda takich samych jak i oni, ale o wiele bardziej
                                              doswiadczonych w swojej chorobie, z ktorej dane im bylo wyjsc
                                              z pomoca innych jeszcze bardziej doswiadczonych zyciowo...!
                                              A...
                                              • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:23
                                                Hmmmm...

Anie dla tych ktorzy (...) najpierw wirtualnie oswoic sie ze swoim strachem by nauczyc sie
                                                "wyjść do ludzi", ze swoim problemem... ?
                                                - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                Nie thomiczku, dla takich nie jest to dobre miejsce, gdyz tu
                                                jest mlockarnia, a wnie "pracuja" caly przekroj spoleczenstwa,
                                                podobnie jak i w realu... - Tutaj sa pijani, sa takze juz abstynenci,
                                                sa takze trzezwi juz alkoholicy albo zwyczajne drobnopijoczki,
                                                czy zupelnie nieuzaleznieni kibice alkoholikow...
                                                Ci, o ktorych mowisz powinni bez dodawania sobie juz odwagi
                                                dla swego tchorzostwa pojsc do takich ludzi, do takiej Wspolnoty,
                                                w ktore znajda takich samych jak i oni, ale o wiele bardziej
                                                doswiadczonych w swojej chorobie, z ktorej dane im bylo wyjsc
                                                z pomoca innych jeszcze bardziej doswiadczonych zyciowo...!
                                                A...

August...

..nie no serio..

August.

Gdybyś pisal tylko w tym tonie jak wyzej..
                                                no moze po za tym: " ktore znajda takich samych jak i oni, ale o wiele bardziej
                                                doswiadczonych w swojej chorobie,"

(Moglo by byc np. "(...) .. takich samych jak MY wszyscy.., ale bardziej doświadczonych. .".. )

To bylo by nieźle. ..

Nie mam ochoty na zlosliwosci., a wiec to nie zlosliwosc;
                                                Skoro iles osob stara Ci sie wskazac, ze nakrecasz sie , a przynajmniej tak wygladaja wypowiedzi..., i ze skupiasz sie za bardzo na "byciu na wierzchu"..
                                                To chyba warto to zwerifikowac..

Czy.. nie..?

No co ci wisi..? Pomysl co stracisz...?...
                                                Po za iluzja tego ze cos znaczy twoje zdnanie chyba raczej nic..
                                                To na cholere Ci ta iluzja..?
                                                Musisz jakas miec..?

Koniecznie. ?

Tylko nie wkrecaj sobie za masz jakas tu misje..
                                                Wyzej sam napisales ze chorzy sami sobie poradza..

To jak..?

--
                                                Najbardziej godnym pożałowania jest ten spośród ludzi, kto swe marzenia zamienia na srebro i złoto.

Chalil Gibran
                                                • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:26
                                                  Aa....

I nie odpowiadaj mi..

Ja nie chce nic wiedziec i nic mi to nie da..

To dla Ciebie. . Serio szczerze...

Wlasciwie nawet na forum nie musisz...
                                                  Wzstarczy ze sobie odpowiesz..
                                                  Jak odbijesz pileczke.., to przepadlo...
                                                • miskolaj Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:34
                                                  nio co Ci szkodzi August:)?
                                          • miskolaj Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:31
                                            na trzezwo czytasz tu tylko Ty:)
                                            • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:35

miskolaj napisała:

> na trzezwo czytasz tu tylko Ty:)

- nie gadam z Toba .. ;)

;)

Chalil Gibran
                                              • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:38
                                                A serioo..
                                                To juz w ogole nie gadam...

Jeeesu.. ale sie można wyciągnąć ;)....

Ps..

Co zlego to nie ja
                                                • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 20:50
                                                  thomi73pl napisał:
                                                  > Jeeesu.. ale sie można wyciągnąć ;)....
                                                  _______________________.
                                                  To tylko to nadymane Ego...! ;-)
                                                  A...
                                              • miskolaj Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 18:39
                                                to nic August ze mna gada:) nawet watek załozył dla mnie:)
                                                • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 20:55
                                                  miskolaj napisała:
                                                  > to nic August ze mna gada:) nawet watek załozył dla mnie:)
                                                  ____________________________________.
                                                  Robie to dla kazdego, kto jest w potrzebie...!
                                                  A kiedy zauwazysz ze jest on dla wszystkich,
                                                  bedzie to juz twoj poczatek trzezwienia...! ;-)
                                                  A...
                                                  • iskram Re: Takie popy.i.hanki 12.09.13, 17:38
                                                    Schizofremia galopująca - dla wszystkich , zapłacisz kiedyś za to ze wycierasz sobie gębę programemi!!!!!!!!!!!!!
                                                  • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 12.09.13, 18:45
                                                    iskram napisała:
                                                    > Schizofremia galopująca - dla wszystkich , zapłacisz kiedyś za to ze wycierasz
                                                    > sobie gębę programemi!!!!!!!!!!!!!
                                                    _______________.
                                                    Znowu nawrot...!? :-o
                                                    A...
                                                    Ps. Schizofrenia piszemy przez "n", no chyba ze cierpisz na "schizofremie"...(!?) ;-)
                                                  • iskram Re: Takie popy.i.hanki 12.09.13, 23:24
                                                    Typowa odp: dla socjopaty ,dobrze masz zryte komórki "uderz w stół ,a odezwą sie nożyce"
                                                  • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 15:12
                                                    iskram napisała:
                                                    > Typowa odp: dla socjopaty ,dobrze masz zryte komórki "uderz w stół ,a odezwą sie nożyce"
                                                    __________________________________.
                                                    Ok, uderze, a odezwiesz sie znowu...!? ;-)
                                                    (tylko nie rozchylaj nog, jak te nozyce...!).
                                                    A...
                                                  • iskram Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 16:45
                                                    Wszystko jasne trzech erotomanów gawedziarzy sie zebrało i chcą tworzyć forum - impotenci!!!!
                                                  • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 16:47
                                                    iskram napisała:
                                                    > Wszystko jasne trzech erotomanów gawedziarzy sie zebrało i chcą tworzyć forum -
                                                    > impotenci!!!!
                                                    __________________________________________________________________.
                                                    O przepraszam... - Ale za tych dwoch tam nie biore zadnej odpowiedzialnosci...!! :-l
                                                    A...
                                                  • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 16:51
                                                    .hanki
                                                    aaugustw 13.09.13, 16:47 Odpowiedz
                                                    iskram napisała:
                                                    > Wszystko jasne trzech erotomanów gawedziarzy sie zebrało i chcą tworzyć forum -
                                                    > impotenci!!!!
                                                    __________________________________________________________________.
                                                    O przepraszam... -
                                                    A..

-----
                                                    nie przepraszaj.. . i nie boj sie .
                                                    Iskram na pewno od Ciebie nic nie chce.

heh he

;)
                                                  • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 16:58
                                                    thomi73pl napisał:
                                                    > nie przepraszaj.. . i nie boj sie .
                                                    > Iskram na pewno od Ciebie nic nie chce.
                                                    > heh he
                                                    _______________________________________.
                                                    To by tak za mna nie latala, jak by nie chciala...! :-l
                                                    I jak teraz wygladasz... - U..... (czyt. wspak)
                                                    A...
                                                  • thomi73pl Re: Takie popy.i.hanki 13.09.13, 17:00
                                                    To by tak za mna nie latala, jak by nie chciala...! :-l

> A...
                                            • aaugustw Re: Takie popy.i.hanki 26.08.13, 20:47
                                              miskolaj napisała:
                                              > na trzezwo czytasz tu tylko Ty:)
                                              __________________________.
                                              Cieplo, cieplo...!
                                              A...
                                  • aaugustw Mialo byc do forumowiczow a pisala do mnie...! 26.08.13, 15:44
                                    miskolaj napisała (o A...):
                                    > no zapamietajmy sobie wszyscy co Pan August pisze!!!!wszyscy my pijane robaki j
                                    > ak jeden nie jestesmy nawet partnerami do rozmowy dla tego Jegomościa...
                                    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                    Ty na pewno nie jestes partnerka do rozmowy ze mna raz, bo czuje alkohol,
                                    dwa; reprezentujesz tak wysoki poziom wysokim, ze az go dostrzec nie moge...!
                                    Sponsorka na pewno mowila tobie, zebys tu nie zagladala, a ty swoje i... - do knajpy...!
                                    ______________________________.
                                    miskolaj napisała dalej (do A...):
                                    > ... o rany...dałeś się August niezle z równowagi wyprowadzic, z watku obok widze kuzy
                                    > lecą i inwektywy:) taki trzezwy alkoholik tfu tfu..takim pijanym się dał sprow
                                    > okowac...
                                    - - - - - - - - -
                                    • miskolaj Re: Mialo byc do forumowiczow a pisala do mnie... 26.08.13, 16:50
                                      nie miala pisac do forumowiczow..chciala i napisala do Ciebie dziadku:) dokladnie to zrobila co miala zamiar...no chyba ze T wyzanczyles mi role:) Ty sie lepiej swojejgo sponosora zapytaj co mysli o tym co wyprawiasz....bo rozumiem, ze moja powinna mi zabronic hahah a Twoj Ciebie wspiera:) oj chłopaku...styka, mysle Ze Tobie juz nic wiecej powiedziec sie nie da bo chyba wszyscy Ci to konkretnie powiedzieli i skro w sumie dotad nie zauwazyles tego, co miales zauwazyc to juz na nic....niektórzz juz tak maja do konca swoich dni...
                                      • miskolaj Re: Mialo byc do forumowiczow a pisala do mnie... 26.08.13, 16:51
                                        a alkohol czujesz August tylko dlatego, ze jedziesz nim z daleka, bo zachowujesz sie jak podchmielona swinia tutaj miedzy ludzmi niestety, totez nie dziwie sie czujesz, w takim nawrocie w jakim jestes czuc tylko alkohol, byc moze dlatego tak wojowwales z baclofenem....
                                      • aaugustw Re: Mialo byc do forumowiczow a pisala do mnie... 26.08.13, 17:00
                                        miskolaj napisała:
                                        > nie miala pisac do forumowiczow..chciala i napisala do Ciebie dziadku:) dokladn
                                        > ie to zrobila co miala zamiar...no chyba ze T wyzanczyles mi role:) Ty sie lepi
                                        > ej swojejgo sponosora zapytaj co mysli o tym co wyprawiasz....bo rozumiem, ze m
                                        > oja powinna mi zabronic hahah a Twoj Ciebie wspiera:) oj chłopaku...styka, mysl
                                        > e Ze Tobie juz nic wiecej powiedziec sie nie da bo chyba wszyscy Ci to konkret
                                        > nie powiedzieli i skro w sumie dotad nie zauwazyles tego, co miales zauwazyc to
                                        > juz na nic....niektórzz juz tak maja do konca swoich dni...
                                        ________________________________________________________________.
                                        No OK, ale czemu to ciebie tak denerwuje (i te sztuczne usmieszki do tego...!?).
                                        Czyzbym tak trafnie celowal w twoja proznosc i nadete EGO...!
                                        Popatrz jak wygladaja prawdziwe usmiechy...! ;-)
                                        A...
                                        • miskolaj Re: Mialo byc do forumowiczow a pisala do mnie... 26.08.13, 18:29
                                          wszyscy widza:) znasz bajke o tym gołym królu??
    • bananarama-live Dla dobra augusta 26.08.13, 15:55
      nie przestawajcie po nim jechać :-D
      • aaugustw Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle... 26.08.13, 16:00
        bananarama-live napisał (o A...):
        > nie przestawajcie po nim jechać :-D
        ______________________.
        ;-) Ty mi sie tu wyrabiasz...!
        A...
        Ps. A porownaj siebie z tym, ktory tu przyszedl na poczatku...!
        Zauwazasz roznice...!?
        • bananarama-live Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 16:02
          Oczywiscie ,ze widzę. Mam dobrych nauczycieli :-)
          • aaugustw Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 16:05
            bananarama-live napisał:
            > Oczywiscie ,ze widzę. Mam dobrych nauczycieli :-)
            ___________.
            ;-)
            A...
            Ps. Mialem Taki wpis tylko zostawic ;-) zeby sie pijani wsciekali,
            ale dodam, ze wszyscy sa dla nas nauczycielami, takze ci pijani...! ;-)
            • miskolaj Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 16:55
              to sa jaja:) Ta sama zasade stosowales wobec mnie Auguscie i kilku innych osob na forum:) kazdy kto Ci cos tam przyklasnie, otrzymuje do Ciebie dokladnie to samo... ALES TY TRZEZWY PRZYJACIELU JAK PIKNIE TRZEZWIEJESZ ITD
              sama sie naczytalam od Ciebie takich tekstow:) i nie tylko ja, czasem sobie kogos tam znajdujesz takiego i zaszczycasz go tymi swoimi pochwalami:) naturlanie dopoki jest twoim klakierem - nawet nie widzisz gdy ludzie to robia przewrotnie, bo im dynda koło nosa, ale fajnie sie powygłupiac na forum...bardzo nisko upadles..bardzo
              • miskolaj Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 16:56
                bez urazy babanarama fajna ta Twoja wesołośc:)
                • aaugustw Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 17:05
                  miskolaj napisała:
                  > bez urazy babanarama fajna ta Twoja wesołośc:)
                  ____________________________.
                  A wszystko to dla dobra augusta...! ;-)
                  A...
              • aaugustw Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 17:10
                miskolaj napisała (do A...):
                > to sa jaja:) Ta sama zasade stosowales wobec mnie Auguscie...
                ________________________________________________________.
                Nic nie poradze, ze alkohol u kazdego ma ten sam wzor chemiczny...!
                A...
                Ps. A co sie dzisiaj tobie stalo, ze tak szalejesz, jak pijana malpa...? -
                Poziom alkoholu we krwi opadl...!?
                • miskolaj Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 26.08.13, 17:24
                  :) jestes jak Gebels:) myslisz ze kłamstwo powtarzane w nisekonczonosc w koncu stanie sie prawda:)? mysl sobie dalej:) niech bedzie ze ja szaleje jak małpa, tylko co Ty wtedy robisz majac kilkaset wpisow wiecej ode mnie:) Ty taki trzezwy hahah
                  z moja krwia jest wszystko ok bez alkoholu z czego jestem zreszta bardzo rada:)
              • iskram Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 05.09.13, 14:17
                Zostawcie to dobro jemu , jest to agresywny i despotyczny chorus- tysiące ludzi na swiecie jest trzezwych ,a on widzi tylko siebie- na chmurkę z nim.
                • aaugustw Wypowiedz pani iskram... 05.09.13, 14:23
                  iskram napisała:
                  > Zostawcie to dobro jemu , jest to agresywny i despotyczny chorus- tysiące ludzi
                  > na swiecie jest trzezwych ,a on widzi tylko siebie- na chmurkę z nim.
                  Patrzcie teraz tylko na mnie - na pania iskram, bo inaczej powiem, ze tu
                  tylko wszyscy patrza na siebie, a tylko ja patrze na mnie...! :-(
                  A... ;-)
                  • iskram Re: Wypowiedz pani iskram... 05.09.13, 14:26
                    Pan/i-
                    • aaugustw Re: Wypowiedz pani iskram... 05.09.13, 14:32
                      iskram napisała:
                      > Pan/i-
                      _______.
                      Ono...!? :-o
                      A...
              • beka.smiechu-w.sali.obok Re: Dla dobra augusta, czyli jak po starej kobyle 13.09.13, 15:55
                miskolaj napisała:

> to sa jaja:) Ta sama zasade stosowales wobec mnie Auguscie i kilku innych osob
                > na forum:) kazdy kto Ci cos tam przyklasnie, otrzymuje do Ciebie dokladnie to
                > samo... ALES TY TRZEZWY PRZYJACIELU JAK PIKNIE TRZEZWIEJESZ ITD
                > sama sie naczytalam od Ciebie takich tekstow:) i nie tylko ja, czasem sobie kog
                > os tam znajdujesz takiego i zaszczycasz go tymi swoimi pochwalami:) naturlanie
                > dopoki jest twoim klakierem - nawet nie widzisz gdy ludzie to robia przewrotnie
                > , bo im dynda koło nosa, ale fajnie sie powygłupiac na forum...bardzo nisko upa
                > dles..bardzo

Tak, August partyjny funkcjnariusz, nie wazne co wazne aby zgodnie z linia partii, a ze jak na zlosc nie zgadza sie niemal nikt to tym bardziej na wage zlota jest ten, co przyklasnie.

aczkolwiek musze przyznac, poczucie humoru ma august dosc ciekawe.
                no i inteligencje tez jakas ma.
                ale omotany jako fanatyk zle rozporzadza rozumem, jak scjentysci.

zmarnotrawil taki talent na hokus pokus

a mogl na scenach w opolu supportowac kryszaka.

• iskram Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 04.09.13, 11:54
      A co to jes Prawda- to się ma lub nie!!!!!!!! Boze uzycz mi pogody Ducha- ucz się ,a nie wymądrzaj!!!!!!!!!!!
      • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 04.09.13, 15:25
        iskram napisała (do A...):
        > A co to jes Prawda- to się ma lub nie!!!!!!!! Boze uzycz mi pogody Ducha-
        ucz się ,a nie wymądrzaj!!!!!!!!!!!
        __________________________________________________.
        Pytasz, wiec odpowiadam... (po kolei).
        Prawda(y) to jest to wszystko, co ty nie chcesz slyszec od A...!
        Co do mojej "nauki", widzisz ten okres zycia mam juz za soba.
        Podobnie za soba mam juz "myslenie", ktore jest niczym innym
        jak "materialem zastepczym" dla jeszcze nie osiagnietej inteligencji.
        (im wieksza Inteligencja, tym mniej potrzebujemy myslec).
        Nie wiem do jakiego punktu kumasz moje pisanie, ale wiedz, ze
        tam gdzie juz do ciebie nie dociera to co napisalem, w takim ty
        punkcie sie znajdujesz... - Moja sugestia jest taka: Odmow ponownie
        Modlitwe o Pogode Ducha, jak to zrobilas juz na poczatku, ale nie jej
        czesc, lecz cala...!
        Ciekawe czy cos z niej do ciebie dotrze (czyt. czy cos z niej zrozumiesz...!?) ;-)
        A...
        • iskram Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 04.09.13, 18:20

Ty miałeś napisać co to jest prawda- a dalej zajmujesz sie mną ,ale z
          Ciebie maniak kontroli i napastliwy krytyk ,patrz Twoim problemem jest ze masz wszystko za sobą i wszystko wiesz - a Ja nic - szerokiej drogi połamania nogi ,bo na rozum za pózno !!!!!!!!!!!!!!
          • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 04.09.13, 20:10
            iskram napisała:
            > Ty miałeś napisać co to jest prawda- a dalej zajmujesz sie mną
            ,ale z Ciebie maniak kontroli i napastliwy krytyk ,patrz Twoim problemem
            jest ze masz wszystko za sobą i wszystko wiesz - a Ja nic - szerokiej drogi połamania nogi ,
            bo na rozum za pózno !!!!!!!!!!!!!!
            - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
            OK, chcesz poznac te Prawdy, ale wiedz, ze One bola...!
            Prawdy, ktore najmniej chcemy uslyszec sa tymi, ktore
            pilnie powinnismy poznac...!
            Moja Prawdy nie sa naukami, ani wiedza... - To droga ktora ja ide...!
            Bo gdyby Prawda bylo to co napisalas o mnie, to ta Prawda bylaby
            strasznie glupia, prymitywna, ograniczona i wrzaskliwa, a to wszystko
            zmieszanne jeszcze do kupy z jakims nie znanym mi jadem...! ;-)
            A...
            Ps. Ktora noge mam polamac...!? (i czy na twojej glowie..!?) ;-)
            • iskram Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 04.09.13, 23:21
              uważaj , uważaj bo cie wiatr powieje- olewka chłopczyku!!!!!!!!!!!!
              • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 05.09.13, 10:20
                iskram napisała:
                > uważaj , uważaj bo cie wiatr powieje- olewka chłopczyku!!!!!!!!!!!!
                __________________________________________________.
                Po jezyku i akcencie widze, ze pilas w podrzednych knajpach...! :-(
                A... ;-)
                Ps. To takze jedna z prawd...! :-l
                • iskram Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 07.09.13, 12:39
                  No i co masz do powiedzenia? Jak Ci pisza prawie wszyscy że masz ogon to się obejrzyj!!
    • jota45 Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 06.09.13, 19:23
      aaugustw,byc moze mnie nie pamietasz a moze wlasnie zapamietales upierdliwa Jote,ktora w poczuciu wlasnego ego,podrasowanego spozyciem alkoholu,kilka miesiecy temu,odprawiala tutaj egzorcyzmy:)
      Dzis,pragne was wszystkich przeprosic za swoj egocentryzm,brak samokrytyki,agresje werbalna...nie,nie jestem jeszcze na krokach ale coraz wiecej rozumiem,chlone jak gabka i trzymam gebe na klodke:)
      Pozdrawiam
      • aaugustw Re: Tylko Prawda nas moze oswobodzic...! 08.09.13, 21:54
        jota45 napisała:
        > aaugustw,byc moze mnie nie pamietasz a moze wlasnie zapamietales upierdliwa Jot
        > e,ktora w poczuciu wlasnego ego,podrasowanego spozyciem alkoholu,kilka miesiecy
        > temu,odprawiala tutaj egzorcyzmy:)
        > Dzis,pragne was wszystkich przeprosic...
        ____________________________________________________________________.
        Ja nie przyjmuje Twoich przeprosin, bo dla mnie waznym jest to kim jestes dzisiaj...!
        A Ty zrobilas (jak widze) porzadny Krok do przodu i to mnie cieszy najwiecej...! ;-)
        Pozdrawiam serdecznie:
        A...
        • aaugustw Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy ;-) 08.09.13, 22:20
          aaugustw napisał (do Joty45):
          > Ja nie przyjmuje Twoich przeprosin, bo dla mnie waznym jest to kim jestes dzisiaj...!
          > A Ty zrobilas (jak widze) porzadny Krok do przodu i to mnie cieszy najwiecej...! ;-)
          ______________________________________________________.
          Tak sobie mysle: Szkoda, ze o iskram nie moge tego powiedziec...! :-(
          A...
          • iskram Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 09.09.13, 20:21
            Zachowanie podobne do organisty który grał ,a gdy dzieci poszły spać wypiał dupę i poszedł s..ć , ambicja twoja!!!!!!!!!!
            • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 09.09.13, 20:45
              iskram napisała:
              > Zachowanie podobne do organisty który grał ,a gdy dzieci poszły spać wypiał dup
              > ę i poszedł s..ć , ambicja twoja!!!!!!!!!!
              ___________________________________________________________.
              ;-)) Ty ciekawa jestes instrumentalistka...! ;-))
              Czekalas tyle godzin, az sie pojawie dzisiaj na tym FU, zeby mi takie
              muzykalne slowa naopisac, ktorych tonow nie potrafie zrozumiec i
              konia z rzedem temu, kto potrafi ten twoj (u)twor zrozumiec...!?
              Moze jakas kobieta...!? - Bo mezczyzni sikaja bez wypinania dupy...! ;-)
              A...
              • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 09.09.13, 20:55
                aaugustw napisał:
                > Moze jakas kobieta...!? - Bo mezczyzni sikaja bez wypinania dupy...! ;-)
                Mysle, ze miskolaj na pewno wie co iskram mysli...!
                Ona wie wszystko co w takich glowach echo niesie...!
                A...
                • thomi73pl Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 09.09.13, 21:54
                  Dziewczyny..!
                  Nie drapcię sięę ...
                  • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 10.09.13, 18:18
                    thomi73pl napisał:
                    > Dziewczyny..!
                    > Nie drapcię sięę ...
                    __________________.
                    Co sugerujesz...!?
                    A...
                    • thomi73pl Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 10.09.13, 18:42
                      Ja nie sugeruje ..
                      WALE WPROST!

:)
                      • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 10.09.13, 19:46
                        thomi73pl napisał:
                        > Ja nie sugeruje ..
                        > WALE WPROST!
                        ________________.
                        To sie daje wyczuc..!
                        A...
                        • bananarama-live Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 12.09.13, 19:49
                          Lepiej posłuchaj klawej muzyki www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RYOW5uoyKl0#t=147
                          • bananarama-live cos sie skiepsciło 12.09.13, 19:50
                            www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RYOW5uoyKl0#t=147
                          • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 12.09.13, 20:35
                            bananarama-live napisał:
                            > Lepiej posłuchaj klawej muzyki www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RYOW5uoyKl0#t=147
                            Osobiscie odbieram "muzyke" na innej dlugosci fal...!
                            A...
                            • zdzislaw50 Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 12.09.13, 22:21
                              aaugustw napisał:
                              Osobiscie odbieram "muzyke" na innej dlugosci fal...!
                              > A...

Pochwal się na jakiej :)
                              • bananarama-live Re: 13.09.13, 05:57
                                Zdzisławie, jesteś okrutny ;]
                                • zdzislaw50 Re: 13.09.13, 14:56
                                  bananarama-live napisał:

> Zdzisławie, jesteś okrutny ;]

Ależ skąd, po prostu ciekawy co mu w duszy gra :)
                                  Pozdrawiam.
                                  • aaugustw Re: 13.09.13, 15:15
                                    zdzislaw50 napisał:

> bananarama-live napisał:
                                    >
                                    > > Zdzisławie, jesteś okrutny ;]
                                    >
                                    > Ależ skąd, po prostu ciekawy co mu w duszy gra :)
                                    No wlasnie... - Ale z ciebie banan banana...!
                                    Chlopak swiata ciekawy, wiec pyta a ty go tak z gory...! :-(
                                    A...
                                    • bananarama-live Re: 13.09.13, 16:14
                                      W takim razie wrzuć pan muzę dla biedoty, muza tańsza od kapoty.
                                    • zdzislaw50 Re: 13.09.13, 16:30
                                      Chlopak swiata ciekawy, wiec pyta a ty go tak z gory...! :-(
                                      > A...

Chłopak? skąd wiesz ile mam lat?
                                      • aaugustw Re: 13.09.13, 16:32
                                        zdzislaw50 napisał:

> Chlopak swiata ciekawy, wiec pyta a ty go tak z gory...! :-(
                                        > > A...
                                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                        > Chłopak? skąd wiesz ile mam lat?
                                        __________________________________.
                                        Po wypowiedziach mysle ze z siedem...(!?)
                                        A...
                                      • thomi73pl Re: 13.09.13, 16:36
                                        zdzislaw:
                                        > Chłopak? skąd wiesz ile mam lat?
                                        , bo jemu sie wydaje ze wie wszytko ..
                                        mozg zlasowany..
                                        i ma wizje.
                                        obluda jak z ambony
                                        tu piekne slowka , a potem pokaz prawdziwgo charakteru
                                        co znaczy ze i chla, i pewnie juz nawet backlofen wpieprza, ktoremu sie przeciwstawialNAWET JUZ CENY PODAWAL I ZAREKLAMOWAL.. CZYLI INTERESUJE SIE !!

mozesz takiemu obludnikowi wierzyc,, ???!!

on jz sam sobie nie wierzy..
                                        jak to ciele robi to co robil..
                                        i sam sie oklamuje. , ze chodzi na mitingi i ze cos w oglole robi..
                                        PO WPISAC WIDAC JAKI Z NIEGO ZDROWY.. !!

KTO BY TAKIEMU UWIERZYL W COKOLWIEK.. ?

ktos , kto robic cos ze soba, to widac i a ten co opowiada o swoim uduchowieniu..

.. to tak ja ze sexem..
                                        :)
                                        o tym tez czesto .. ale tylko pogaduje sobie..

zr
                                • aaugustw Re: 13.09.13, 15:13
                                  bananarama-live napisał:
                                  > Zdzisławie, jesteś okrutny ;]
                                  _________________________________.
                                  Dlaczego...!? - Mozesz odpowiedziec...!?
                                  A...
                              • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 15:10
                                zdzislaw50 napisał:

> aaugustw napisał:
                                > Osobiscie odbieram "muzyke" na innej dlugosci fal...!
                                - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                > Pochwal się na jakiej :)
                                _____________________________________________.
                                Tobie sie pochwale...! ;-)
                                Moj maly odbiornik radiowy, ktory usadowiony jest w
                                moim wnetrzu ciala odbiera te fale, ktore nadaje ten
                                Duzy Nadajnik...! - Muzyka ta nie jest taka wrzaskliwa,
                                ani agresywna... - Ta "moja" muzyka wywoluje we mnie
                                szlachetne uczucia, zapewnia rownowage duchowa, daje
                                wyciszenie, harmonie ciala i duszy, radosc zycia, kolory
                                tego swiata, wolnosc i szczescie...! ;-)
                                Inaczej nie pisalbym tej odpowiedzi do pana p. zdzislawie50...
                                Poznales juz moze kiedys, choc raz dlugosc tych fal tej muzyki...!?
                                A...
                                • zdzislaw50 Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 15:26
                                  aaugustw napisał:
                                  Tobie sie pochwale..

Dziękuję za odpowiedz bo nie często zdarza ci się odpowiadać na pytania :).

• aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:00
                                    zdzislaw50 napisał (do A...):
                                    > Dziękuję za odpowiedz bo nie często zdarza ci się odpowiadać na pytania :).
                                    Widac z tego zbyt czesto stawiasz pijane pytania...! :-(
                                    (z pijanymi nie rozmawiam o tzrzezwosci...!)
                                    A...
                                    • beka.smiechu-w.sali.obok Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:05
                                      aaugustw napisał:

> zdzislaw50 napisał (do A...):
                                      > > Dziękuję za odpowiedz bo nie często zdarza ci się odpowiadać na pytania :
                                      > ).
                                      > __________________________________________.
                                      > Widac z tego zbyt czesto stawiasz pijane pytania...! :-(
                                      > (z pijanymi nie rozmawiam o tzrzezwosci...!)
                                      > A...

To wez sie w ogole wyloguj, bo nikt tutaj ci nie dorasta:-D
                                      17 lat trzezwienia i miliard mityngow i sto tysiecy przyjaciol w AA to nikt tu nie ma.
                                      • aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:10
                                        beka.smiechu-w.sali.obok napisała (do A...):
                                        > To wez sie w ogole wyloguj, bo nikt tutaj ci nie dorasta:-D
                                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                        No dziekuje, dziekuje... - Sprowadzasz mnie na droge niepokory...! ;-)
                                        A...
                                        Ps. Ci maluccy beda duzy, a ci ponizon beda wywyzszon...!
                                        Badz wiec i ty beka pelen nadziei...!
                                        • bananarama-live Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:19
                                          Jak będziesz tak pierdaczył, przestaniesz być wiarygodny :-)
                                          O ile juz tak nie jest .
                                          • thomi73pl Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:21

• aaugustw Re: Powiedzial sw. ignacy, nie wszyscy sa jednacy 13.09.13, 16:25
                                            bananarama-live napisał:
                                            > Jak będziesz tak pierdaczył, przestaniesz być wiarygodny :-)
                                            > O ile juz tak nie jest .
                                            _______________________.
                                            Na kim opierasz te opinie...!?
                                            A...
                                            • bananarama-live Domniemam nt 13.09.13, 17:46
                                              .
                                            • bananarama-live Z całym szacunkiem 13.09.13, 17:59
                                              ale flaki sie przewracaja od tych Twoich srutututu. Robisz to chyba celowo. Jeśli tak, to przewrót flaków udał się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka