marcu85 15.09.04, 00:00 Własnie ide zapalić ostatniego papierosa :) Mocne postanowienie rzucenia palenia tkwi we mnie od kilku dni, więc postanowiłem, że od jutra to zrobię. Wspierajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ildiko1 Re: LAST ONE :)))))))) 16.09.04, 17:41 Witam Wczoraj byly moje urodziny i tez jak ty postanowilam nie palic wiecej !! Dzis mi sie jeszcze udalo.,choc kombinuje by wieczorem jednak kupic paczke papierosow, co za przeklete swinstwo. Trzymaj sie a ja tez sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: LAST ONE :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:02 Zgłaszam się do wspierania:)) Jak idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
valpoliczella Re: LAST ONE :)))))))) 17.09.04, 23:37 tez sie zglaszam do wspierania, choc wiem , ze nie zrezygnuje z papieroska po sniadanku celem wspomozemnia pracy jelit! Z INNNYC fajek w ciagu dnia moge zrezygnowac , ale ten jeden musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: LAST ONE :)))))))) 20.09.04, 11:54 W sumie to idzie do dupy. Miałem rzucić ale i tak pale koło 2 papierosków dziennie. Właśnie po śniadanku i przed położeniem sie do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: LAST ONE :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:23 No to od kiedy mam te kciuki trzymać, co?:)) No a swoją drogą, jak kilkanaście godzin potrafisz bez fajki wytrzymać, to znaczy, że spokojnie dasz radę rzucić. No to rzucaj! My tu czekamy!! Ja rzuciłam miesiąc temu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tominaley Re: LAST ONE :)))))))) 20.09.04, 22:31 zastanow sie,jesli jestes dobry w tym co robisz nalezy sie tego trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allex Re: LAST ONE :)))))))) IP: *.futuro.com.pl 20.09.04, 23:21 Jak paliłas więcej niż 10 dziennie to będzie ci trudno - duży głód ale trzymam kciuki Allex Odpowiedz Link Zgłoś