Dodaj do ulubionych

ile przytyliscie?

05.11.05, 12:35
po rzuceniu palenia?
Obserwuj wątek
    • winniethepuh Re: ile przytyliscie? 05.11.05, 17:42
      Schudlam nawet, ale nie pale dopiero 3 tygodnie i pilnuje tego co jem ( walcze
      z zaparciami)
      • oslos Re: ile przytyliscie? 05.11.05, 20:06
        wiesz, ze po rzuceniu palenia tyje sie bardzo stopniowo, wbrew pozorom.Ja i moja
        siostra poszlismy dopiero w gore po ok 6 miesiacavh.Tak ok 4 kilo.Ale nie martw
        sie na zapas!
        • hyde27 Re: ile przytyliscie? 05.11.05, 21:50
          gratuluje Wam rzucenia nałogu.
          ja nie pale dopiero dzis. dostaje szalu;)
          no i boje sie tego przytycia.
          pozdrawiam:)
          • krzys52 Re: ile przytyliscie? 06.11.05, 03:31
            sprobuj jesc o polowe mniej niz do tej pory - inaczej najprawdopodobniej
            utyjesz. Oczywiscie liczy sie twoj wiek, jak dlugo paliles oraz ile dziennie.
        • winniethepuh Re: ile przytyliscie? 05.11.05, 22:52
          Co rozumiesz przez stopniowo??? Troche niejasno to ujales;) Czy to znaczy, ze
          te 4 kilogramy byly wczesniej utajone i wskoczyly po pol roku? Nie ma cudow,
          pilnujac tego co sie je nie przytyjesz. Wazne by nie zamienic palenia na
          przejadanie, no i kontrolowac mase ciala czesciej niz raz na pol roku zeby
          dieta skorygowac ewentualne wahania.
          • oslos Re: ile przytyliscie? 05.11.05, 23:49
            Masz racje.Byc moze nadmierne kilogramy wcale nie byly spowodowane brakiem
            tytoniu,nikotyny.Chociaz tak to sobie zinterpretowalem.To naprawde
            zalezy.Czasami wcale sie nie tyje.
    • niemamlogina Re: ile przytyliscie? 07.11.05, 03:00
      Przytyłam ok. 3 kg w ciągu jakichś 3 tygodni, ale jak się zreflektowałam przeszłam na krótką dietę i to zrzuciłam.
      Tyle że po paru miesiącach znowu zaczęłam palić i znowu się przymierzam do rzucenia :(((
      Dobrym sposobem na utrzymanie wagi jest aktywność fizyczna. Po wysiłku nie chce się ani palić ani jeść, a poprawia się sylwetka i samopoczucie :)
    • ninus7 Re: ile przytyliscie? 12.11.05, 20:17
      ja bardzo dużo, jakieś 15 kilo, paliłam dwa lata, codziennie około pół paczki,
      zdecydowałam się zerwać z nałogiem z dwóch powodów: zdrowie i kasa,z jedzeniem
      zupełnie się nie kontrolowałam przez co tyle przytyłam, od jakiś 6 miesiecy
      codziennie się gimnastykuję 15 minut dziennie plus 4 spacery z psem w tym dwa
      długie, zmniejszyłam ilość słodyczy, cukru, tłustych potraw, jem ale w
      mniejszych ilościach, po ciuchach widzę ze zleciałam z wagi, ale na początku to
      była masakra, trzymaj się
      • ziemovit Re: ile przytyliscie? 14.11.05, 15:07
        może z 3 kilo (10,5 m-ca nie palę)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka