fibin 13.01.03, 17:44 Gorąco polecam ww film wszystkim wielbicielom narkotyków i dyskotek, gdzie kwitnie handel tym parszywym świństwem. Najbliższy wtorek, program 2, 22:35, cykl kocham kino:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xil Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:18 polecam wyjsc na ulice i przejsc sie pod sklep monopolowy zoabczysz na zywo co robi z ludzimi LEGALNE swinstwo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala :) IP: *.dialog.net.pl / localhost 13.01.03, 20:45 Piękne stwierdzenie xil ale raczej pod monopolem znajdziemy raczej lumpyów (ludzi z obszernymi brzuszkami i piwkiem w ręce). A propo filmu warto obejrzeć jak było kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xil Re: :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 14:24 chodzilo mi o to ze ludzie robia straszna angonke an narktoyki i ludzi ktorzy ich uzywaja, a nie zwracaja uwagi na to co robi z naszym narodem jeden z jagorszych narktykow jakim jest alkohol :( Odpowiedz Link Zgłoś
owszem Re: :) 14.09.03, 18:14 tak jest teraz lala, nic się nie zmieniło, nawet to, że Bowie śpiewa sobie Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: My, dzieci z dworca Zoo 14.01.03, 09:05 Świństwo to świństwo i sprawa legalności niewiele tu zmienia. Sadzisz, że byłoby lepiej gdyby narkotyki były legalne, a alkohol i papierosy (też narkotyki zresztą) zabronione? Przypuszczam, że bardzo wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xil Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 14:22 sadze ze byloby lepiej gdyby byly legalne narkotyki jak i alkohol i szlugi, ludzie tak czy siak beda brac wiec po co marnowac kolosalne pieniadze na walke z czyms z czym sie nie wygra ! nie mowie ze narkotyki sa dobre czy cos w tym stylu, nikogo do nich nie zachecam ale jak czlowiek bierze to krzywdzi siebie nie innych, no wiec czemu moze zabijac sie legalnym alkoholem ? a za anrktoyki jeszcze moze skoczyc w wiezieniu ! to ze ktos wybral inna drogo od innych nie znaczy ze powinien za to ciepriec ! wyobraz sobie ilu ludzi ktorzy sie dobrze zapowiadali, mieli przed soba przyszlosc, skonczylo w wiezieniu przez to ze mieli przy sobie 1 gram trawy !!! mylisz ze jak wyjda to beda dobrymi owieczkami ? ze nie beda brac/palic/pic ? mi sie wydaje ze raczej im nic innego jak droga przestepstwa nie zostaje bo wkoncu zadnej pracy nie dostana wiec dla nich innej mozliwosci nie ma !!! opamietajcie sie bo moze kiedys wasze dziecko straci w taki sposob swoje cale zycie ! pozdrawiam wszystkich racjonalnie myslacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
katasia8 Re: My, dzieci z dworca Zoo 25.07.03, 02:55 czytalam, ogladalam film i co??biore narkotyki.A nawet sie zabieram do brauny...Tyle się o tym mówi, tyle pisze moe zacytowac to cale dzalanie wiekszosci dragow a i tak biore.I kazdy to kce bedzie bral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 22:49 A zna ktoś z was adres skąd można to ściągnąć bo dowiedziałam się po emisji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_29 Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:12 Szczerze mówiąc film jest gówno wart. Gorąco polecam książkę. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 23:47 Ale książka podobno bardziej zachęca niż zniechęca. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: My, dzieci z dworca Zoo 06.02.03, 09:53 No nie wiem, historyjka o dziewczynce co sie puszcza dla dragów ma być zachęcająca? Mnie skutecznie do strzykaweczek i "próbowania co popadnie byle w bani szumiało" odstraszyła. Smutna to raczej książka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:24 To nie moja opinia bo ja ani nie czytałam książki ani nie oglądałam filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktoria Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 16:25 to prawda, że KSIĄŻKA tylko ZACHĘCA, ja ją przeczytałam jak miałam 15 lat (ok 10 lat temu) i wierzcie, że wypisałam sobie wszystkie specyfiki o jakich tam była mowa i nawet w aptece pytałam czy można dostać leki o jakich tam była mowa...(niestety nie można było bez recepty, wiec nie spróbowałam, ale fakt faktem - książka raczej wywarła (przynajmniej w tamtych czasach)efekt propagujący Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: My, dzieci z dworca Zoo 22.02.03, 23:58 To ciekawe. Ja ją czytałem w tym samym wieku i mnie odstraszyła. Czyli nie KSIĄŻKA ZACHĘCA ale "mnie zachęciła", chciałaś napisać? Bądź precyzyjna, mów o sobie i nie uogólniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:51 alfalfa napisał: > To ciekawe. Ja ją czytałem w tym samym wieku i mnie odstraszyła. Czyli nie > KSIĄŻKA ZACHĘCA ale "mnie zachęciła", chciałaś napisać? Bądź precyzyjna, mów o > sobie i nie uogólniaj. Odpowiadałam jedynie na kwestię poruszoną przez Bishojo, a on pytał ogólnie i przedstawiłam moją opinię na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 22:47 Tak przy okazji jestem płci żeńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 10:39 sorry, za późno się zorientowałam i nie dało się poprawić, naprawde przepraszam za gafę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 23:34 Nie szkodzi po nicku nie łatwo się zorientować w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: My, dzieci z dworca Zoo 23.02.03, 00:27 zacheca?? mnie ta ksiazka przerazila a czytalam ja rowniez w wieku 15-16 lat.. za bardzo nie rozumiem co takiego tam bylo zachecajacego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishojo Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 10:57 Czytałam już książkę.Ale co do zachęcania do zależy jak na to patrzeć.Rzeczywiście pisze tam jakie szczęście można znaleźć w heroinie ale kto by chciał takie "szczęście"?!Ciągłe okłamywanie wszystkich i brak przyjaciół. A wracając do tematu filmu nie rozumiem czemu był puszczany z czerwonym znaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 21:42 Napisze tylko tyle ! ŚWIETNA KSIĄZKA pt. " My, dzieci z dworca Zoo" Bardzo wzruszajaca i autentyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-meth Re: My, dzieci z dworca Zoo IP: 216.220.108.* 10.09.03, 04:46 a moim zdaniem film jest zjebany i ksiazka byla 100 razy lepsza a z filmow polecam TRAINSPOTTING (ksiazki nie czytalam) Odpowiedz Link Zgłoś