rauchen 31.12.06, 10:26 czy podpiecie artykulu "Rady na kaca" pod forum Uzaleznienia to juz dowcip z okazji Prima Aprilis 2007???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenjaras Re: Pytanie do adminow 31.12.06, 14:37 żebyś mogła z tego skorzystać... można to wykorzystać na wiele sposobów, np. do zapodania linka na stronę pokazującą prawdę o chorobie alkoholowej widzę, że również do wszczynania nic nie wartej polemiki, jakie to ma znaczenie, że taki tekst tu się pojawił? przecież żaden, bez odzewu zapadnie się gdzieś w otchłani zapomnienia jak cała masa innych tematów taka dyskusja wnosi tyle dobrego co rozwiązanie odwiecznego problemu ludzkości na temat wpływu blasku księżyca na wzrost baranich jajec... miłej zabawy życzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Pytanie do adminow 31.12.06, 20:00 to bylo raczej pytanie techniczne podlaczenia tekstu pod forum. Taki tekst pojawia sie na gazecie co roku, przed sylwestrem. Widomo, ze dzis upije sie z okazji nowego roku wiele osob, ktorzy nie sa alkoholikami i nigdy nimi nie zostana, a wysylanie ich akurat przed sylwestrem na forum uzaleznienia zbyt wiele nie zmieni. Co najwyzej co niektorych chyba tylko wystraszy niepotrzebnie przed wypiciem szampana, bo nie daj co stanie sie alkoholikiem. Dla alkoholika taki tekst wg mnie powinien poczawszy od dzis ukazywac sie codziennie do kolejnego sylwestra, z pytaniem, czy juz wytrzezwiales po ostatnim sylwestrze, i dopiero rady z forum Uzaleznienia. A tak sie pytam w ogole, czemu akurat ten tekst znalazl sie na forum Uzaleznienia, a inne, traktujace tez alkoholu, kaca itp, na przyklad na forum Czas Wolny. A gdybym ja miala z tych rad korzystac, to musialabym miec dzis w planach picie, a ten tekst potrzebny by mi byl dopiero za jakies dwa tygodnie, jak nie pozniej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Re: Pytanie do adminow 31.12.06, 18:17 Dziekuje za dolaczenie tego edukacyjnego artykulu do tego legendarnego forum. Niezle teksty tu padaja. Niestety teraz czas gonic na mityng ;-) Ale po powrocie z Sylwka i podleczeniu sie co nieco (jeszcze raz dziekuje za porady), pojawie sie tu znowu zeby wlaczyc sie w kilka ciekawych debat. No to do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska dramat czy prowokacja? 06.01.07, 23:37 Nie wiem, domyślam się jedynie, jakie są ciężkie obowiązki odminowania. Ale nie daje mi spokoju wykasowany chybcikiem post. Mignął jak piorun. Był to post pancernego - czy jakiś tego typu nick. Post rozpaczliwy - samobójczy - no, admini zapewne wiedzą, że to prowokacja... a jak nie? A jak przepuściliśmy kogoś, mimo że ten ktoś potrzebował dobrego słowa - albo namiarów? Tysiące bzdetów smętnego staruszka jest czasem mniej istotne niż jedno wołanie... nie wiem, czy można było sprawdzić - ktoś się bawił?... Dręczy mnie ta myśl: a jak ktoś naprawdę zdołowany napisał? czekał? Forum to niby nic. Ale - za monitorem, po drugiej stronie - siedzi stukający w klawisze. Lżej byłoby, gdyby admin odpowiedział: prowokacja to była. Stuprocentowa. A jak nie prowokacja, to i tak komuś się pomogło nieoficjalną drogą. Więc - prócz wykasowania postu - co? Martwię się - i nie daje mi to spokoju. Tym bardziej, że mam własne złe tropy:( Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: dramat czy prowokacja? 07.01.07, 00:34 Eska . Masz na myśli ten wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=54288534&a=54288534 Czy może był tu jakiś inny pancerny. Bo ten pięcio to raczej do potrzebujących pomocy się nie kwalifikował. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: dramat czy prowokacja? 07.01.07, 01:00 nie, Janu. To był post chyba z ostatnich dni, gdzie facet? skarżył się, że nie może przestać z alkoholem. głupie było, że kombinował ze strzelaniem - ale kto go tam wie/ Żart? Odpowiedz Link Zgłoś