Gość: . IP: *.arcor-ip.net 22.04.03, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10984 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karaoke Re: Forum ALKOHOLIZM NASZ LOS IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 24.04.03, 16:23 jak znalezc to forum wchodzac nie przez link???kiedys bylo w foarch prywatnych,ale od dluzszegpo czasu juz nie ma .dzieki za link:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik1 Re: Forum ALKOHOLIZM NASZ LOS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 04:57 Gość portalu: karaoke napisał(a): > jak znalezc to forum wchodzac nie przez link???kiedys bylo w foarch > prywatnych,ale od dluzszegpo czasu juz nie ma .dzieki za link:)! Jest nadal.Swoje przeżyło.Wędrowało,wędrowało aż znalazło swoje stałe miejsce-Forum prywatne-Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaoke Re: Forum ALKOHOLIZM NASZ LOS IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.04.03, 17:17 Gość portalu: hepik1 napisał(a): > Gość portalu: karaoke napisał(a): > > > jak znalezc to forum wchodzac nie przez link???kiedys bylo w foarch > > prywatnych,ale od dluzszegpo czasu juz nie ma .dzieki za link:)! > Jest nadal.Swoje przeżyło.Wędrowało,wędrowało aż znalazło swoje stałe > miejsce-Forum prywatne-Zdrowie. wielkie dzieki!!!nie maz pojęcia jak Tobie kibicuję.dojrzewam do decyzji,żeby się zalogowac i sie do Was przyłączyć.na razie udaję,ze problem mnie nie dotyczy.a wiem,ze dotyczy.błedne koło.pozdrawiam i trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik1 Re: Forum ALKOHOLIZM NASZ LOS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 04:52 Nie wiem co masz na myśli z tym logowaniem.Przez parę dni było tak,że trzeba było być zweryfikowanym przez założyciela a było to spowodowane chamskimi wpisami jednego klienta.Po paru dniach Uzależniony wycofał się z tej formy cenzury,po cichu myślę ,że miałem w tym kroku mały udział pisząc o golu samobójczym.Tak więc nic nie stoi na przeszkodzie byś zaczął się udzielać a jeśli masz ten problem i oczekujesz w jakiejś formie pomocy to trochę więcej odwagi.Tam piszą ludzie ,którzy swoje już wypili i swoje przeżyli.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Do Karaoke 13.05.03, 05:47 Ciągle Cię tam nie ma.A być może tylko nie zauważyłem?Pozdr.Odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaoke Re: helpika1 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 19.05.03, 17:08 hepik1 napisał: > Ciągle Cię tam nie ma.A być może tylko nie zauważyłem?Pozdr.Odezwij się na razie jako czytelniczka,ale jestem.gwarantuję,ze jak sie pojawię,to mnie zauważysz-rzucam sie w oczy;))))))))goraco pozdrawiam i dzięki za zaproszenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaoke Re: helpika1 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 19.05.03, 17:12 Gość portalu: karaoke napisał(a): > hepik1 napisał: > > > Ciągle Cię tam nie ma.A być może tylko nie zauważyłem?Pozdr.Odezwij si > ę > > na razie jako czytelniczka,ale jestem.gwarantuję,ze jak sie pojawię,to mnie > zauważysz-rzucam sie w oczy;))))))))goraco pozdrawiam i dzięki za zaproszenie!! > ! czy wiesz,że dopiero teraz zauwazylam,ze w Twoim nicku nie ma litery "l".wiele razy czytałam Twoje wpisy na forum "alkoholizm nasz los" i zawsze widziałam login heLpik1.chyba faktycznie potrzebuje pomocy,że wszedzie widze "help";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik1 Re: helpika1 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 04:57 Można przyjąć,że to od happy ale to nie do końca też tak.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś