ela_102 23.01.08, 22:14 Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa.Szkoda czasu na jalowe spory... Prawda to? czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela_102 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 23.01.08, 22:17 cyt.daleha...to jest.. pochodzi on z watku w ktorym blisko godzinę wymieniał swoje "uprzejmosci" z Augustem;-) chyba jednak falsz. Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 23.01.08, 22:26 ela... cyt.daleha...to jest.. pochodzi on z watku w ktorym blisko godzinę wymieniał swoje "uprzejmosci" z Augustem;-) chyba jednak falsz. ------------------------------- Z Augustem wymiana uprzejmosci jest mozliwa jedynie w knajpie,kiedy bylbym sponsorem... Zycie jest piekne i krotko trwa...Nie rozumiesz sensu prostych slow zacytowanych przez alkoholika...Kiedy stalo sie piekne,kiedy przestalem pic.A stalo sie to pozno wiec niewiele tego pieknego zycia mi zostalo.Tobie pewnie tez,chyba ze chcesz zyc wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 23.01.08, 22:34 Nie rozumiesz sensu prostych slow zacytowanych przez alkoholika.. Jakby powiedzialo je 6 letnie dziecko to nie tylko by sie je rozumiało ale i widziało w zastosowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 23.01.08, 22:41 ela... akby powiedzialo je 6 letnie dziecko to nie tylko by sie je rozumiało ale i widziało w zastosowaniu... ----------------------------------- Ja Ci nie potrafie pomoc jak masz to zastosowac w swoim zyciu... Przewaznie kazdy radzi sobie z tym sam... Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 10:17 Znów puste słowa, które cytuje osoba od rana do nocy siedząca w necie: na forum, opoce, naszej-klasie etc - zamiast ŻYĆ i tym życiem się cieszyć. Elka i August uwielbiają cudze, ładnie brzmiące słowa - wspierają się nimi, nawet, gdy są one sprzeczne z ich własnym życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 12:17 magtomal, co Ty znowu za wyroki ferujesz? w domu coś się wyrywa spod kontroli? pamiętasz? pisałem Ci, że alergicznie reaguję na koalkoholizm, a coś mi tu znów rączki dla klawiaturki ciągnie... taka alergiczna reakcja, podobna Twojej na ułożonych, mimo, że alkoholików... każdy rozumie, że gdybyś Ty, poświęcała tyle czasu na (niesienie posłania, dzielenie się sobą) forum, (wspomnienia i "reaktywację" dawnych znajomości) nasza-klasa, (miała czas dla siebie, na swój rozwój i troskę nad sobą) opoka i miała jeszcze spełniać swoje obowiązki domowe (tak to nazwijmy czyli żyć i cieszyć się tym życiem), to byś nie podołała, rób więc swoje i nie oglądaj się na innych, koncentruj się na tym, co dla Ciebie najważniejsze swoim pisaniem karmisz tylko apetyty tych, od których musisz się uwolnić, by wreszcie móc robić to co lubisz, a nie to co im się podoba lub wydaje Ci się, że im się podoba wyluzuj wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:11 Ale teraz to żeś napisał, Jarasiu :-o To jest takie ładne pisanie, że można je czytać wszerz i wzdłuż - a tak samo mądre. Chylę czoła - gratulacje - pod wrażeniem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:14 Zapomniałam dodać: na skos, w górę i w dół - tyż ujdzie. Góró - jesteś wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:18 Eska : >na skos, w górę i w dół - tyż ujdzie. A najważniejsze - na orągło !!! :-) Jak ktoś lubi ....czytać Jarasa ... :-) ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw eska na rowerku...! 24.01.08, 14:00 e4ska napisała: > Zapomniałam dodać: na skos, w górę i w dół - tyż ujdzie. _________________________________________________________. Zapomnialas i popelnilas blad, powinno byc: tyż UJEDZIE..! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Papuga magtomal...! ;-)) 24.01.08, 13:54 magtomal napisała: > ... i August uwielbiają cudze, ładnie brzmiące słowa - wspierają się nimi, nawet, gdy są one sprzeczne z ich własnym życiem. ________________________________________. Zmien plyte magtomal - powtarzasz sie...! ;-)) A... ;-)) Ps. Te; "ładnie brzmiące słowa" one nie sa cudze, one sa nasze...! Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Papuga magtomal...! ;-)) 24.01.08, 18:20 august... Te; "ładnie brzmiące słowa" one nie sa cudze, one sa nasze...! ------------------------------ To plagiat podszywac sie pod cudze slowa i cytowac je jako swoje. Ty pozostales w knajpie i tylko tym jezykiem potrafisz sie poslugiwac.. Twoje to sa jedynie bluzgi na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Papuga magtomal...! ;-)) 24.01.08, 19:44 daleh napisał: > Ty pozostales w knajpie i tylko tym jezykiem potrafisz sie poslugiwac.. Twoje to sa jedynie bluzgi na tym forum... _________________________________________________________. Idz poskarzyc sie jeszcze mamie, a ja ide teraz na mecz... (zaczynasz byc coraz bardziej pijany...!) :-(( A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Papuga magtomal...! ;-)) 24.01.08, 19:49 august... Idz poskarzyc sie jeszcze mamie, a ja ide teraz na mecz... (zaczynasz byc coraz bardziej pijany...!) :-(( ---------------------- Zdrowe emocje moga Ci pomoc...Dobry mecz moze Ci rozladowac zle emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:41 "To nam sie wydarzylo"- powiedzial kiedys Karol Wojtyla- Papiez. Tak mi sie jakos chce to zacytowac, gdy czytam kolejny raz Ele czy Jarasa. Tylko powinienem powiedziec- to mi sie wydarzylo. Jak pewnie widac- od pewnego czasu bez specjalnych obietnic i deklaracji niewiele jestem na tym forum- i to mi sie wydarzylo! A to dzieki Jarasowi i Eli i tym podobnym- do ktorych moj stosunek zmienial sie od zlosci, wkurzenia, przez nienawisc, az doszedl do dosyc umiarkowanego acz stabilnego uczucia- polaczenia litosci i pogardy. Jaras strzelil kolejny "obiektywny" wpis- a naprawde bezpardonowy, chamski- w pelnej krasie, z ucieczkami osobistymi- wpis do Magtomal na obludnym watku zalozonym przez Ele- ktora- klocac sie zab za zab z kim popadnie i przygadujac ludziom dla wlasnej satysfakcji- wypisuje o "nie kloceniu sie bo zycie piekne". Po prostu w calej krasie widac, ze nalezy z daleka trzymac sie od tego pokroju "trzezwiejacych" alkoholikow. Nawet juz mi sie nie chce polemizowac z nimi- bo to tak jak polemika z tym palantem z Faktow i Mitow- obsesyjnie zzeranym przez nienawisc do wszystkiego co odmienne ubranego w szlachetne szaty bojownika. Bleee- zrzygalem sie na klawiature i nie moge juz wiecej napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:51 Adi: polaczenia litosci i pogardy. to odcienie strachu. Ty nie odmiennie u mnie obojętność a czasami tak jak teraz...rozbawienie...budzisz dziewczynki "drinki" podał Adi...z czarną małą porasoleczką oblepioną haftem...do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 13:58 ela_102 napisała: > Adi: > polaczenia litosci i > pogardy. > > to odcienie strachu. > > Ty nie odmiennie u mnie obojętność a czasami tak jak > teraz...rozbawienie...budzisz > dziewczynki "drinki" podał Adi...z czarną małą porasoleczką > oblepioną haftem...do dzieła. Hehe, odcienie strachu, moze i tak, myslisz ze jak mi przypiszesz strach to sie zaczne wypierac- a ja nie, przyznaje otwarcie (niech Ci juz bedzie)- boje sie was, to chyba normalne, ze boje sie psychopatow? tylko psychopata nie odczuwa strachu ( ani leku)- prosze zapytac psychiatry, na czym psychopatia polega. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 14:08 Psychopaty mozna się bać jedynie w kontakcie bezpośrednim. Zyłam a kilkoma takimi osobami... przestałam z nimi mieszkać ...strach pozostał na lata... choć był irracjonalny... skoro się boisz ludzi z którymi się nawet nigdy nie spotkasz proponuję ten strach rozszyfrować.. bo jak zawsze ma on głębsze podłoże niz się może wydawać.. Włąsnie na tym polega fenomem For.. mogę rozpoznać w sobie własne lęki urazy...poprzez kontakt z drugim czlowiekiem...któremu przypisuję rolę kogoś tam z własnego zycia. Idzie wiele w sobie zrozumieć.. ale warunek ...trzeba tego chcieć.. Mi wiele osob bardzo tutaj pomoglo...kiedyś podziekuję prywatnie. a potem sobie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 14:25 ah Ela i inny Jaras, rozszyfrowywac- to byscie robili dniami i nocami. proponuje "1001 sudoku". Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 14:30 a jakby "enigma" nadal pozostala zaszyfrowana;-)? wiesz...mamy jak chcemy mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 18:29 ela_102 napisała: > a jakby "enigma" nadal pozostala zaszyfrowana;-)? > wiesz...mamy jak chcemy mieć... ------------------------------------ To dlaczego skoro chcesz tak miec ,jak piszesz to przekonujesz wszystkich wokol ze masz inaczej jak mozna wywnioskowac z Twoich postow... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Zycie jest zbyt piekne i krotko trwa. 24.01.08, 18:27 ela... bo jak zawsze ma on głębsze podłoże niz się może wydawać.. ---------------------- Dlaczego boisz sie prawdy o sobie? Jak piszesz wystarczy chciec aby przestac sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Etapy rozwoju moralnego, duchowego beki... 24.01.08, 14:05 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > ... dzieki Jarasowi i Eli i tym podobnym- do ktorych moj stosunek > zmienial sie od zlosci, wkurzenia, przez nienawisc, az doszedl do > dosyc umiarkowanego acz stabilnego uczucia- polaczenia litosci i > pogardy... ______________________________________________________________. Nastepnym etapem bedzie abstynencja a potem juz trzezwienie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Etapy rozwoju moralnego, duchowego beki... 24.01.08, 18:24 august... Nastepnym etapem bedzie abstynencja a potem juz trzezwienie...! ------------------------------ Ty jestes na etapie abstynencji i chcesz pomagac uzaleznionym ... Dobrze ze choc wiesz ze czeka Cie trzezwienie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw daleh jelenie do A...! 24.01.08, 13:50 daleh napisał: > Z Augustem wymiana uprzejmosci jest mozliwa jedynie w knajpie,kiedy bylbym sponsorem... ________________________________. Juz po tym poznac mozna jelenia ! A... ;-)) Ps. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś