Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t

IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 24.10.05, 13:54
    Obserwuj wątek
      • tytus5 Re: Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t 24.10.05, 14:09
        Znaczy się w sensacyjnej?
        Przy okazji podłączam sie do w/w pytania
        pzdrw
        Tytus
        • Gość: paero123 Nie, w "sensualnej" cenie :-) n/t IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 24.10.05, 14:24
      • Gość: serio Re: Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:16
        Co by nie prowokować bractwa napisz do mnie serio@autograf.pl chętnie pomogę.
        Oooooooo i prawdopodobnie od jutra będzie lepsza cena.
        • tytus5 do paero 24.10.05, 17:40
          Jak już będziesz miał tę ściśle tajną informację to się podziel z innymi. No
          chyba,że chcesz wykupić cały "nakład".Ale lepiej o tym nie myśl,żeby "nie
          prowokować bractwa"
          pzdrw
          tytus
          • shogun_smutku Re: do paero 24.10.05, 20:07
            nie wiem, czy moge
            ale wiem gdzie est
            La Casa del Vino, rondo onz 1,
            oi
          • Gość: paero123 Re: do wszystkich IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 25.10.05, 11:28
            Moje pytanie nie bylo skierowane tylko do forumowiczow ale i do przedstawicieli
            sklepow tez. Naprawde nie mam nic przeciwko temu, aby ktos z danego sklepu
            napisal "U nas jest, adres taki a taki, wina Nortona takie a takie, ceny takie
            a takie" zebym nie musiał niepotrzebnie jeździc jesli nie ma np. interesujacego
            mnie Malbeca...
            Albo jak ktos sie boi straznikow regulaminowego forum czy tez niezłomnych
            tropicieli treści reklamowych to proszę wrzucić mi informację na mejla
            paero123@gazeta.pl a ja ją opublikuję tutaj. A co!

Do tytusa: nakładów win nie wykupuję :-), mam mało miejsca do przechowywania w
            domu a poza tym staram się pić jak najwiecej roznych win a nie to samo pare
            razy z rzedu. A jesli od informacji na forum zwiekszy sie obrot sklepow z
            dobrymi winami to chyba wszyscy beda zadowoloeni o ile sklepy nadaza z
            uzupelnianiem asortymentu :-)

Pozdrawiam
          • paero123 Re: do paero 26.10.05, 18:15
            Wina Nortona mozna dostać w:

KRYSTIAN PAWłOWSKI
            " TIM - ŚWIAT SZLACHETNYCH WIN "
            ul. Łacina 1, 61 - 132 POZNAŃ
            606 96 48 17, 600 418 401, 061 875 98 34

Cenowo wygląda to następująco:
            - Lo Tengo Malbec '05: 32,92 zł
            - CABERNET SAUVIGNION '04, Malbec '04, Chardonnay '04 : po 34,36 zł
            - CABERNET/SYRAH RESERVA 2002 : 54,90 zł
            - Privada Estate Reserve '03: 83,61 zł
            Zamowienia wysyłkowe min.6-8 but, koszta pokrywaja oni.

Pozdrawiam

• Gość: Przegięcie... Promowanie na forum prymitywnego spamera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:30
              Dlaczego reklamujesz ordynarnego spamera, którego wpisy zdejmowała nawet
              administracja tego portalu? Do tego analfabetę traktującego swoich klientów jak
              debili.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28968383&a=28983783
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28627387&a=28690255
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28627387&a=28780989
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28692116&a=28692797
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28654850&a=28689976
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=30901749&a=30913463
              Jak już musisz, to podaj adres do jego firmy bezpośrednio, a nie dawaj zarabiać
              temu burakowi.
              • Gość: Obciach! Promowanie na forum prymitywnego spamera? c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:33
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=28627387&a=28765497
                • Gość: JA wybaczam Ci obelgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:00
                  Wino dojrzewa z wiekiem a ludzie?????? Popracuj nad emocjami bo będzie
                  szkoda...... drogi handlowcu stosowanie negatywnej reklamy w dłuższym okresie
                  jeszcze nikomu nie pomogło(przyda Ci się to w życiu). Wiem ze mam super ofertę
                  i tu tkwi Twój problem nie możesz się z tym pogodzić???? Popracuj nad swoją
                  ofertą. Mimo tych obelg życzę Ci miłego wieczoru. ;-) i proszę nie loguj się
                  więcej jako ja OK.?
                  • Gość: Pychota! Re: wybaczam Ci obelgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:31
                    Polecam Szampan Trele Morele z twojej fantastycznej oferty!

No i jak zwykle nieśmiertelne Liebfraumilch!

Rozkosz w gębie. Zwłaszcza jak jest dojrzałe.
                    • Gość: JA Re: wybaczam Ci obelgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:47
                      Widzę że znasz tylko ofertę dla sklepów i sieci, szkoda!!! Gdybyś był bardziej
                      grzeczny i mniej nerwowy to zaprosiłbym Cię na degustacje ale wina piję z
                      ludzmi na poziomie. A dla Tobie polecam Trele Morele z witaminkami, nie wszyscy
                      mogą pić alkohol prawda??
              • Gość: paero123 Re: Promowanie na forum prymitywnego spamera? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 27.10.05, 11:10
                Interesuje mnie jedynie czy ma wina Nortona w atrakcyjnej dla mnie cenie.
                Informacje podalem bo prosil o to wczesniej tytus.
                I to wszystko - jak ktos bedzie chcial to kupi, jak ktos nie bedzie chcial to
                nie kupi.
                A co jeszcze ma w ofercie to nie jest juz temetem watku.

Pozdrawiam
              • Gość: Atheist Re: Promowanie na forum prymitywnego spamera? IP: *.chello.pl 11.11.05, 19:42
                Jestem tu od niedawna i nie rozumiem o co chodzi z tym spamerem.
                Czy ktokolwiek reklamujący swoją firmę winiarską lub przedstawiający ofertę i
                ceny uznawany jest tutaj za spamera???

Jako klient mogę b yć tylko wdzięczny, że w jednym miejscu znajdę ceny i
                reklamy producentów/importerów, tymbardziej, że czytając to forum zauważam, że
                wielu forumowiczów ma powiązania z firmami winiarskimi lub po prostu w nich
                pracuje.
            • Gość: Leszek Re: do paero IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.05, 13:06
              Zaryzykowałem, kupiłem, dostawa na czas, dali mi nawet przelew na firmę, i nie
              trzeba zamawiać dużo i można "miksować" polecam "tego spamera".
              Paero masz racje to dobre wino (lo tengo - mniej mi smakowało ale ciekawa jest
              Reserv-a).
      • pawelpp Re: Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t 24.10.05, 22:25
        Importerem Nortona jest Wine4You z Piaseczna i tam najlepiej kupować te wina.
        Piłem:
        2004 Lo Tengo Malbec
        2004 Bodega Norton Malbec
        2002 Bodega Norton Reserve Syrah/Cab. Sauv.
        Najlepsze jest:
        2002 Estate Reserve Privada [malbec, cs, merlot z 50-80 letnich krzewów]
        Jednakowoż nie jest to wino szczególnie indywidualne, jak na mój gust.
        (Natomiast przedstawicielka firmy Norton ds. eksportu, pani Martina, podczas
        degustacji warszawskiej, w marcu, zrobiła swoją indywidualnością niewątpliwie
        duże wrażenie.)
        • tytus5 A w mieście Łodzi? 26.10.05, 22:40
          Wybieram się wkrótce. Najlepiej jakby było na Piotrkowskiej :)
          pzdrw
          tytus
          ----
          Powyższy tekst należy traktować jako "ironiczny i żartobliwy". Z większością
          zawartych w nim stwierdzeń nie zgadzam się, co więcej, budzą one mój zdecydowany
          sprzeciw.:)))
          • sstar Re: A w mieście Łodzi? 27.10.05, 11:03
            tytus5 napisał:

> Wybieram się wkrótce. Najlepiej jakby było na Piotrkowskiej :)
            > pzdrw
            > tytus

Jak juz Lodz to polecam to co z Lodzi czyli:

imp. Partner Center na Al. Politechniki (na niektore wina b. dobre ceny)
            - jest strona www

Wina(nice) Francji przy ul. 6-ego sierpnia (nie tak tanio,
            ale ciekawy wlasny import z Francji) tuz przy Piotrkowskiej
            ew. w Galerii Lodzkiej.

Ostatecznie szeroka zbiorcza oferte (rozni importerzy) ma tez sklep na
            Piotrkowskiej 200 (ok.) ktory sie poprawil bo jest klimatyzacja asortyment
            dosc szeroki

> ----
            > Powyższy tekst należy traktować jako "ironiczny i żartobliwy". Z większością
            > zawartych w nim stwierdzeń nie zgadzam się, co więcej, budzą one mój zdecydowan
            > y
            > sprzeciw.:)))
        • Gość: SEBASTIAN Re: Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.11.15, 14:05
          BACHUS WINA PROPONUJE NORTON WINA W KONKURENCYJNEJ CENIE
      • Gość: Atheist Re: Gdzie w Wwie wina Nortona w sens.cenie? n/t IP: *.chello.pl 11.11.05, 01:28
        Niedawno na degustacji win argentyńskich w warszawskim SAS Radisson, oprócz
        możliwości "poobcierania" się o ambasadora Argentyny, degustowałem Nortona na
        pierwszym stanowisku z lewej od wejścia ;-)

Wiosną w Polonii Pani Martina faktycznie robiła dobre wrażenie :-)

Gdzie to kupić, napisano już wcześniej.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka