alleksia 31.10.07, 12:22 Poszukuje novello, czy ktos z Was wie gdzie mogę je dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giorgio_primo Re: Novello 31.10.07, 13:21 Mam przeświadczenie graniczące z pewnością, że nigdzie. W każdym razie z rocznika 2007 a chyba nie chodzi o zakup novello z 2006. Sprzedaż novello zaczyna się 6 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
alleksia Re: Novello 31.10.07, 16:15 bardziej zainteresowana jeste zakupem hurtowym i szukam importera, ktory to wino jest w stanie dostarczyc do 6listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dv Re: Novello IP: *.gotproxies.com 31.10.07, 16:45 Najlepsze Novello maja w DiVino w Krakowie na ul. Wielopole. Polecam! Bardzo tanio, tylko 75 zlotych za butelke. Prawdziwi spycjalisci od vin z Italii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdt Re: Novello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 11:02 Dzwonilem do Divino maja po 18,5 netto . Zle info posiadasz dvalku, a moze masz jakis ukryty powod, ze takie bzdury piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z Wine Club Re: Novello IP: *.ambra.com.pl 03.11.07, 19:57 Witam, Novello będzie dostępne w sieci Wine House/Wine Club/Centrum Wina. Ja już mam w sklepie Novello San Giocondo - niestety cena jest jeszcze tajemnicą. Nie powinno się sprzedawać przed 6 listopada, ale jako kierownik sklepu chyba skosztuję przed wtorkiem ;-) Adresy sklepów Wine House/Wine Club na stronie www.winehouse.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Novello IP: *.ambra.com.pl 07.11.07, 10:12 Tak wiem, sama je sprzedaję:)) Zapraszam do sklepów sieci Wine Club w całym kraju a szczególnie w Gdańsku - Manhattanie:) Odpowiedz Link Zgłoś