dave_gahan 24.11.08, 19:50 Witam w czerwono - żółtej sieci sklepów festyn win francuskich. ktoś już próbował?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fechtmeister Re: francuskie biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:56 Oj stary, wątek o tych winach to się już sporo ciągnie i to na samym wierzchu forum. Rzuć dokładniej okiem, na wątek festiwal win portugalskich w biedronce, który traktuje też o tych francuzach. Odpowiedz Link Zgłoś
dave_gahan Re: francuskie biedronki 24.11.08, 19:58 Dzięki wielkie. Widziałem że jest o Portugalii ale nie grzebałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christophono Re: francuskie biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:16 miałem przyjemność kosztować Bojelaus nuovo od Brouced'a, jak na 8 zł, które za nie dalem naprawde warto, nawet korek oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: francuskie biedronki IP: *.toya.net.pl 22.12.08, 21:00 W Carrefour zauważyłem że wina poszły w górę... A w "Biedronce" obniżka cen win francuskich... :)"Biedronka" stała się dla mnie sklepem roku 2008 w kategorii "pijalnych win do codziennej konsumpcji, w normalnej cenie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyotl Re: francuskie biedronki IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 22:16 Jest w tym pewna racja - ale w porównaniu do portugali, francuzy bardzo nierówne. Ja właśnie z owadem się <a href=http://http://www.sstarwines.pl/sample.php?inc=note.php¬e=6358>rozwodzę</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyotl link poprawka IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 22:18 z owadem się rozwodzę: www.sstarwines.pl/sample.php?inc=note.php¬e=6358 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sstar Re: link poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 12:24 owad do wzięcia, w czasie kryzysu myślę, że się ktoś chętny znajdzie... pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcanso Re: francuskie biedronki IP: 91.198.179.* 07.01.09, 13:29 Czy ktoś próbował St. Emilion i burgundy (czerwony i biały) z tej kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekgnas gdzie IP: 83.238.13.* 07.01.09, 13:57 w ktorej z warszawskich biedronek jest stoisko z alkoholem na ktorym można bez problemu znalezc francuskie wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: gdzie IP: *.toya.net.pl 07.01.09, 22:05 Burgundów nie próbowałem. Liczyłem że bardziej stanieją, a tu nic. Saint-E.. pijalny. Jak dla mnie zbyt wiele słodyczy, ale czuc jakies garbniki, owoc, ma jakąś treść, a w każdym razie jej zarys. Od czasu do czasu do wtorkowego posiłku może być, zwłaszcza że za 14 zł. Nawet kupiłem parę butelek na zapas. A może ktos pił burgundy? Odpowiedz Link Zgłoś