15.06.13, 13:18
Zasadą, zawartą w preambule tego forum jest nie karmienie trolla. Ty karmisz. To ostatnie ostrzeżenie - następnym razem będzie ban.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Zorro! 15.06.13, 13:45
      sorry. Ale juz pisalem, ze o RUFUSIE to wiem ze TROLL.
      Ale - prosze o wyjasnienie- czy kazdy kto nie jest "po lini PO" to tutaj troll?
      Jezeli mozna u was TYLKO dyskutowac chwalac PO - to faktycznie dam sobie spokoj.
      Nie mieszkam w Polsce od kilkudziesieciu lat i polityka - owszem - sie interesuje al....nie jestem zwolennikiem ZADNEJ partii.
      PIS - jest dla mnie nie do przyjecia, SLD - sie wypalip, PSL - sie konczy, Ruch Palikota - klub szalencow i ....PO- to ZADEN ideal!
      wiec - jesli moje poglady uwazasz za TROLLOWANIE - to prosze mnie wywalic.smirk
      • verdana Re: Zorro! 15.06.13, 13:47
        Udajesz głupiego, zę brutalnie zapytam? Tłumaczymy Ci jak dziecku, ze dyskutujesz z Rufusem - to wszystko sa jego wcielenia.
        • 1zorro-bis Re: Zorro! 15.06.13, 13:51
          nie nie udaje glupiego. Ale chyba mi faktycznie ineetligencji brakuje.
          No coz, kilkadziesiat lat na zmywaku i na budowie.......smirk
          verdana napisała:

> Udajesz głupiego, zę brutalnie zapytam? Tłumaczymy Ci jak dziecku, ze dyskutuje
          > sz z Rufusem - to wszystko sa jego wcielenia.
          >
    • sebalda Re: Zorro! 15.06.13, 15:32
      Zorro, to nie jest forum, które cokolwiek narzuca, każdy ma prawo do swojego zdania, często jest między różnica tych zdań, ale rozmawiamy bez wzajemnych ataków, z sensem, w poszanowaniu drugiej strony. To są dyskusje, nie głupie przepychanki.
      Rufus nie potrafi dyskutować, on tylko atakuje, wyśmiewa, dyskredytuje, jest zafiksowany na krytyce wszystkiego, co nie jest prawicowe, konserwatywne, pisowskie. W czambuł.
      Jest monotematyczny, obrażalski, złośliwy, ale nie inteligentnie, tylko dla samej zasady. Jest klasycznym trollem, a wszyscy wiemy, że troll żywi się naszymi odpowiedziami, bez nich usycha i przenosi się gdzie indziej, czego sobie wszyscy życzymy.
      Na tym forum nie karmimy trolla i tyle.
      PO można krytykować do woli, byle konstruktywnie.
      • 1zorro-bis Re: Zorro! 15.06.13, 15:46
        Sebaldo, zgadzam sie z Toba. Tylko wiesz, ja sobie "chodze" po roznych forach i takich "Refusow" jest pelno. I to nie sa trolle. Dalatego czasem rozroznic takiego jest trudno. Jak ktos zaczyna chamic i dokuczac to wtedy koncze dyskusje, bo widze ze sensu brak. Ale bywalo, ze mialem zacietych oponentow, ktorzy po jakims czasie dali sobie pewne rzeczy jakimis argumentami wytlumaczyc.
        Ale....z tym "osobnikiem2 tutaj macie widac inne doswiadczenie.
        Postaram sie dostosowac.smirk
        • verdana Re: Zorro! 15.06.13, 15:56
          Wiesz, na czym polega trool? Na przykład na tym, ze nie czytany i wyrzucany przyjmuje kolejną postać. Rufusów jest już ok. 120. To nie jest zadnen oponent, to człowiek chory psychicznie, z którym dla jego dobra nie należy dyskutować. Nie wszyscy zwolennicy PiS-u sa chorzy. Nie wszyscy sa głupi. Nie wszyscy sa dogmatyczni. Rufus niestety jest.
          Dlatego nie czytamy i nie odpowiadamy.
          • 1zorro-bis Re: Zorro! 15.06.13, 16:40
            O.K!big_grin
            verdana napisała:

> Wiesz, na czym polega trool? Na przykład na tym, ze nie czytany i wyrzucany prz
            > yjmuje kolejną postać. Rufusów jest już ok. 120. To nie jest zadnen oponent, to
            > człowiek chory psychicznie, z którym dla jego dobra nie należy dyskutować. Nie
            > wszyscy zwolennicy PiS-u sa chorzy. Nie wszyscy sa głupi. Nie wszyscy sa dogma
            > tyczni. Rufus niestety jest.
            > Dlatego nie czytamy i nie odpowiadamy.
    • ginny22 Re: Zorro! 15.06.13, 17:55
      No w końcu smile
      • 1zorro-bis Re: Zorro! 15.06.13, 17:57
        big_grinbig_grinbig_grin
        Malo inteligentny jezdem.......smirk
        • verdana No i znowu poleciał wątek. 17.06.13, 13:09

Czego nie rozumiecie w zdaniu "Nie dyskutujemy z trollami?smile
          • pavvka Re: No i znowu poleciał wątek. 17.06.13, 13:11
            Ja odpisałem przez pomyłkę, w związku z czym kajam się i posypuję głowę popiołem. Więcej nie będę.
            • 1zorro-bis Re: No i znowu poleciał wątek. 17.06.13, 13:20
              ja nie odpowiadalem .big_grin
              pavvka napisał:

> Ja odpisałem przez pomyłkę, w związku z czym kajam się i posypuję głowę popiołe
              > m. Więcej nie będę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka