mary_ann 29.07.13, 00:13 ... ciemność widzę, ciemność. Powiedzcie mi, że to mi się śni... www.areopag21.pl/corrigenda/artykul_3684_polska-czekala-na-te-oredzia.html#36207 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: upały, maligna... 29.07.13, 07:41 co to za belkot? Przepraszam, ale nawet trudno zrozumiec o czym Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: upały, maligna... 29.07.13, 08:07 Jakiś bloger ma objawienia. Wydał książkę ze zbiorkiem objawień. Abp Dzięga dał jej nihil obstat i nakazał nie ujawniać tożsamości blogera. Bloger ma pseudonim Adam-Człowiek. Objawienia pochodzą od Matki Boskiej i, jeśli dobrze zrozumiałam, od Anioła Stróża Polski. Odpowiedz Link
mary_ann Re: upały, maligna... 29.07.13, 09:54 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Jakiś bloger ma objawienia. (i dalej) Zgadza się, wygrywasz lizaka w kształcie Matki Boskiej na Szybie. Przy czym nie jest to tekst ze strony Astromarii (czy jak jej tam), ale z portalu p. red. Czaczkowskiej z Rzeczpospolitej, który to portal miał na starcie duże ambicje. Ciekawam, czy i jak zareagują aktywni prominentni uczestnicy typu jezuity ojca Kowalczyka oraz sama założycielka. (Pewnie nie zareagują, pierwszego interesują głównie "lewackie media", druga jest zagorzałą miłośniczką św. Faustyny). Odpowiedz Link
iwoniaw Re: upały, maligna... 29.07.13, 23:48 Odpadłam przy "diabelskim dniu letniego przesilenia" Odpowiedz Link