Dodaj do ulubionych

i znowu Cejrowski

03.09.13, 17:49
Tym razem na czele krucjaty antyszczepionkowej (wg kradzionego pomysłu):

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14540520,Cejrowski__Chce_pan_zaszczepic_moje_dziecko__Wystarczy.html#BoxSlotII3img
On jednak jest dla mnie pewnym fenomenem. Czy to Waszym zdaniem mamy jeszcze do czynienia z uogólnionym fanatyzmem i głupotą, czy już z czystym cynizmem?
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: i znowu Cejrowski 03.09.13, 17:50
      dla mnie tez jest to ewenement. Od lat, od WC kwadrans. Nawet nie komentuje wypowiedzi bo szkoda czasu smile
    • triss_merigold6 Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 10:23
      Mnie się jednak najbardziej podobały komentarze pod inicjatywą, te diagnozujące autora.
    • mary_ann Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 11:20
      Mnie nurtuje to, o co zapytałam w pierwszym poście - czy to nawiedzony kretyn czy cynik, który dla zaistnienia w mediach zrobi wszystko. Ale może pytam bez sensu, bo pewnie wyjaśnić to mogliby tylko ludzie znający go bliżej...

(BTW, kończył moje liceum, co za wstyd dla tej szacownej podówczas szkoły...)
      • verdana Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 13:50
        Dla mnie to nie są wykluczające się cechy, IMO cyniczny, nawiedzony kretyn.
        • anndelumester Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 21:55
          O, podpisuję się pod diagnozą.
          BTW dzisiaj w poczekalni u lekarza czytałam z nim wywiad w jakimś babskim kolorowym piśmie. Stopień nawiedzenia bardzo wysoki, ale trzeba mu przyznać, że jest facet błyskotliwy (inna sprawa, że dziennikarz pytania zadawał kretyńskie) i niebywale konsekwentny w tym co robi.
    • paszczakowna1 Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 14:22
      Cejrowski się nie wstrzelił w trendy. Szczepionki are soo last decade. Odgrzewane kotlety, a jeszcze nie retro. Teraz na topie jest GMO.

PS Nie wiedziałam, że dialogi z fikcyjnym lekarzem o fikcyjnym dziecku prowadzi się poza skeczem kabaretowym.
      • the_dzidka Re: i znowu Cejrowski 05.09.13, 15:42
        Szczepionki are soo last decade.

Szczepionki są last decade?! Chyba żartujesz. Od paru miesięcy toczy się zażarta bitwa pomiędzy pros i contras szczepionkowymi. I to naprawdę zażarta, na noże idzie.
        • paszczakowna1 Re: i znowu Cejrowski 05.09.13, 22:08
          > Szczepionki są last decade?! Chyba żartujesz. Od paru miesięcy toczy się zażar
          > ta bitwa pomiędzy pros i contras szczepionkowymi. I to naprawdę zażarta, na noż
          > e idzie.

Gdzie się toczy, bo przegapiłam? Szczepionki były bardzo na topie jakieś 10 lat temu w Wielkiej Brytanii (ale tak na poważnie), do Polski to trafiło z kilkuletnim opóźnieniem (2006-2008), ale ostatnio, mam wrażenie, znacznie zainteresowanie osłabło. Może wrażenie mam błędne, bo dziecko mi wyrosło i nie śledzę odpowiednich mediów.
          • the_dzidka Re: i znowu Cejrowski 06.09.13, 23:27
            A na fejsie na przykład. Mówię "na przykład", bo dużo tam jest przeklejanek z rozmaitych stron internetowych. Włos się jeży.
    • jhbsk Re: i znowu Cejrowski 04.09.13, 14:30
      Kawał łobuza, który koniecznie chce na siebie zwracać uwagę. Robi to dość skutecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka