Gość: Kapi IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 20:27 sory ziom jeszcze nie czytalem :) ale obiecuje ze przeczytam.szwankuje ci tez zdaje sie odbieranie smsow bo ci wyslalem na feriach.no to co u ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiunia Re: Moja Lizbona IP: 172.20.6.* 09.03.04, 00:11 Wojtku, cudnie oddajesz klimat ukochanej Lizbony, prosze o jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Moja Lizbona IP: 172.20.6.* 14.03.04, 11:36 Zgrabnie napisany artykul. Znam Lizbone i wydaje mi sie, ze ziemil ciekawie ja opisal. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBOAND Re: Moja Lizbona IP: *.acn.waw.pl 30.03.04, 17:19 ZOBACZE 19 MECZY NA EURO'2004.W Lizbonie bede z 10 dni, moze i mnie przypadnie do gustu. Czy wiecie ze BOBO......... JUZ W NIEDŁUGIM CZASIE PORAZ 200 z BIAŁO-CZERWONYMI, a PONAD 100 w M. SWIATA, ORAZ 60 x w M. EUROPY i 10 w IGRZYSKACH.. WITAM, W 2004 ROKU, ZYCZE POGODY DUCHA I USMIECHU NA CODZIEN ORAZ NIEZAPOMNIANYCH SPORTOWYCH WRAZEN ZYCZY BOBO. FANI I CHULIGANI. KIBOLE KTO MI RZUCI REKAWICE, CZY JEST TAKI ????????????????? Witam z nadzieja ze moja strona zasluguje aby ja pro..........mowac. Na stronie KLUB KIBICA mam dla Panstwa niespodzianke. JEST TAKZE COS O KAZIU DEYNIE. 98 meczy w 7 x M. Swiata ( mysle ze to rekord do Ksiegi ) - czy ktos ma wiecej ?? ????????? XXV LAT NA PILKARSKICH SALONACH. Pozdrawia Andrzej " BOBO " Bobowski. Krol Polskich Kibicow. www.astercity.net/~andrzejb starsza w wers angielskiej./england/ www. bobo-bobowski.of.pl E-mail: boboand@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś