Dodaj do ulubionych

Paryż - transport miejski

17.06.04, 15:29
Poszukuję klarownych informacji na temat komunikacji w Paryżu. Bedę się musiał przemieszczać 3 tygodnie ze stacji podmiejskiej (jeździ tam RER) do centrum miasta. Chcę kupić kartę Orange - czy istnieją jakieś stawki na linie łączone - spod Paryża do miasta? Jakieś zniżki - ze starych postów na forum ciężko coś logicznego wywieść.
BTW - jeżeli mieliście kontakt z kartami muzealnymi - jak to działa?
Będę wdzięczny za pomoc
Al
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Paryż - transport miejski 17.06.04, 21:23
      Albo lenistwo albo gapiostwo ,bo ten link jest 5 linijek pod Twoim ale co mi tam:)
      www.citefutee.com/informer/tarif_abonnements_o.php
    • herpu Re: Paryż - transport miejski 14.09.14, 17:38
      Na stronie Pana Krzysztofa jest sporo informacji: transport Paryż - możesz poszukać tego co cie interesuje.
      • gelati Re: Paryż - transport miejski 18.09.14, 16:30
        Kochaniutki/a, odpowiadasz 10 lat po zapytaniu. To objawy nekrofilii.
        • Gość: andrzej Re: Paryż - transport miejski IP: *.dynamic.mm.pl 21.09.14, 16:51
          Będę w weekend w Paryżu.Jakie bilety na komunikację?czytałem coś o "weekendowych biletach",tylko że to był post sprzed kilku lat.... .W której strefie jest Montmartre?czy to dobry wybór na noclegi?
          Dzięki za odpowiedzi.
    • wojtek_zbychu Re: Paryż - transport miejski 24.08.17, 10:31
      a nie boicie się mieszkać / jeździć do Paryża? Ja miałem w planach wyjazd, chcieliśmy zobaczyć disneyland, ale biorąc pod uwagę to co się dzieje w Europie, to nie chciałbym narażać rodziny…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka