Dodaj do ulubionych

Senegal, Gambia z Rainbow

IP: *.mnc.pl 28.03.11, 16:41
Ktoś może był na tym wyjeździe i może coś napisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Senegal, Gambia z Rainbow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 00:00
      Byłam na tym wyjeździe, jestem bardzo zadowolona.
      1. profesjonalna opieka przewodnika, gorąco polecam Pana Andrzeja na tą egzotyczną wyprawę !
      Pełen profesjonalizm, 100% satysfakcji !
      2. Okolica bezpieczna i przyjaźnie nastawieni tubylcy.
      3. Mnóstwo wrażeń, wiele ciekawych i barwnych sytuacji dziejących się na żywo ...
      4. Ważny dobór uczestników, wyprawy są wielogodzinne i warto mieć podobne potrzeby i poczucie humoru, indywidualiści nie są wskazani
      5. Gambia - przepiękne plaże, można zachować intymność, bo bezkres oceanu jest nie do opisania
      6. Jedzenie stosownie do panujących tam nawyków żywieniowych
      7. Obyło się bez żadnych sensacji zdrowotnych
      8.napięty program
      9. w skali od 1-10 oceniam wyjazd na 10 punktów !!! Gorąco polecam !
    • Gość: Ela Re: Senegal, Gambia z Rainbow IP: 178.73.49.* 03.04.11, 01:11
      Byłam na tym wyjeździe razem z Dorotą, było super. To jest wyjazd dla ludzi,którzy są ciekawi świat,nie tylko zobaczenia jakiegoś słynnego miejsca czy zabytku. A to jest prawdziwa Afryka i mało turystów.Pogoda dobra do 30 st C, jest wszystko-pustynia, baobaby, rzeki z dżunglą,komary( OFF jest skuteczny i radze brać malarone).Ludzie usmiechnięci i sympatyczni,bez tej nahalności spotykanej np. w Kenii.Plaza w Gambii(Banjul) super.
      Jedzenia dobre,hotele dobre,organizacja dobra. Podzielam opinię o p. Andrzeju, spisał się na medal. Było bezpiecznie, wesoło i....krótko. Warto pojechać.
      • Gość: bo Re: Senegal, Gambia z Rainbow IP: *.214.83.35.addr.tdcsong.se 05.04.11, 11:37
        w jakim terminie byliście??
    • Gość: Andrzej Re: Senegal, Gambia z Rainbow IP: *.mnc.pl 31.10.11, 18:11
      Pojechała pierwsza grupa Rainbow Mali, Senegal, Gambia. Jak ktoś ciekaw to mogę opowiedzieć.
    • Gość: Chałwa Re: Senegal, Gambia z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 23:07
      Byłam na tej wycieczce rok temu i jest warta polecenia, zw względu na różnorodność atrakcji a także ogólną jakość. Cały objazd jest naprawdę dobrze zorganizowany, organizator zadbał, żeby atrakcje były urozmaicone, a zwiedzanie nie było nużące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka