Gość: ania-0606 IP: *.era.pl 07.04.11, 10:33 Zmierzam wybrać się z Exotic Travel do Indii - Indie Maharadzów lub Indie Nepal na jesieni - bardzo proszę o opinie i rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotel Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.internetia.net.pl 07.04.11, 18:03 Najlepsze biuro z jakim podróżowałem , a było tego trochę :).Byłem z nimi w Indiach i Nepalu.Wspaniała organizacja,dobre hotele,ciekawy program - wszystko " dopieszczone ". Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topodpoczynek.eu Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.kamol.net 08.04.11, 10:59 Sama nie wiem co Ci napisać pytałam z ciekawości wszystkich znajomych z branży o to biuro i nikt o nim nie słyszał i go nie sprzedawał. Wybierając się na tego typu wycieczkę, w tak odległy zakątek świata wybrałabym sprawdzonego organizatora jak np. Best Reisen, Ecco Travel czy Konsorcjum Trade&Travel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtrotter Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 11:27 Ja natomiast nie slyszalam o wspomnianych przez Ciebie biurach. Z Exotic Travel bylam w Indiach i Nepalu (wrocilam w kwietniu br) i to byla podroz zycia. Wiedzialam od znajomych, ktorzy podrozowali z Jahangirem, ze to bedzie niezwykla i niezapomniana wyprawa w rzeczywistosci nie spodziewalam sie ze mozna az tak fantastycznie organizowac wycieczki. Wszystko jest doskonale przemyslane ale tez jest sporo spontanicznych imprez. Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowany Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 15:01 nie no bez jaj jak można nie słyszeć o tak znanych biurach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.11, 11:15 Byłem z Exotic Travel na trasę Indie-Nepal,jestem zachwycony organizacja oraz wiedza pilota-Jahangira,odpowiem na każdy mail na ten temat. manmed@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 21:29 Jak liczna była grupa na wycieczce Indie - Nepal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtrotter Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.11, 09:44 Wycieczka na której bylam w kwietniu byla liczna - 40 osób. Organizator zadbal o integracje grupy i organizacje wiec nikt na nikogo nie cxzekal i nie bylo nerwowego poganiania spoznialskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZOJO Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 17:02 asa - wysłałem 2 maile na podany adres i niestety nie otrzymałem żadnej informacji?! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.petrus.pl 17.08.11, 18:50 Podobno rewelacja- ja jade we wrzesniu indie,nepal- juz sie nie moge doczekac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.zosia Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 20:19 Wycieczki z Exotic Travel są fantastyczne,warte swojej ceny,Jahangir potrafi zintegrować nawet 40 osobowa grupę , jest świetnym pilotem,opiekunem i przyjacielem.Jest tak świetny,że nie potrzebuje reklamy ani pośrednictwa innych biur.Składam na następną wycieczkę i jestem pewna,że będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Opinie o Exotic Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 22:27 Exotic pisze i odpowiada... Bez sensu takie opinie Odpowiedz Link Zgłoś