Gość: Ania IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.12, 20:06 Czy był ktoś na wycieczce z Rainbow Tours w Londynie? prosze o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.12, 08:27 Byłem i w sumie nie mogę narzekać. Choć zdecydowanie wolę na własną rękę ze znajomymi (tanie loty do Londynu plus hostele i zwiedzasz co chcesz). Wszystko zależy czy ktoś preferuje wycieczki zorganizowane. Jeśli tak, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bella.rose Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 24.08.12, 16:56 Jak wyglądała sprawa z "fakultatywnym" muzeum Madame Tussauds? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka3 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 21:51 ja byłam dwa lata temu w sierpniu, widzę że program został troszkę zmieniony i dobrze, ogólnie grupa była troszke niezadowolona ze zwiedzania Kensington Palace, zwiedza sie częśc jakby muzealną i jest to troszkę nudne, Muzeum Figur Woskowych mielismy w programie i było to bardzo fajne, kolacje proponowane przez biuro fatalne - drogie i ledwo zaczyna sie jeść to już jest koniec (zreszta problem kolacji proponowanych przez biuro to chyba oddzielny temat - zarabiają chyba tylko piloci prowadząc ludzi do określonych knajp gdzie jest po prostu drogo ), no i chyba nie widze w progranie muzeum brytyjskiego - dla mnie nie do przyjęcia - własnie tylko dla tego muzeum przyjechalam do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna_ Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 09:49 Byłam na tej wycieczce z rodzicami (prezent dla nich w rocznicę ślubu). Bawiliśmy się świetnie, wycieczka klimatyczna, zresztą jak cały Londyn, program fajnie dobrany jak na te kilka dni. Warto zjeść na China Town - co za dzielnica! :) Nawet moim rodzicom po 60tce się podobało i jak powiedzieli "poczuli drugą młodość" :) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 30.04.14, 11:19 daj sobie spokój, już widać, że się wpisujesz w każdym wątku i chwalisz Rainbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna_ Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.14, 15:49 voyager747 - o co ci chodzi? Nie obchodzi mnie kto co pisze w jakim wątku, jak masz jakieś konkretne pytania o wycieczkę to zadaj, a jak jesteś spragniony negatywnych opinii to poszukaj, pewnie znajdziesz. A ja chwalę bo mi się po prostu bardzo podobało. Od tego są fora, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 05.05.14, 16:48 czyż nie, każdy głupi widzi, że ludzie z tym samym IP wchodzą i wychwalają po kolei wszystkie wycieczki tego jednego biura, jeśli myślisz że ludzie na forum są głupi, to się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna_ Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.14, 08:55 Co mnie obchodzą inni? Jak sobie wywęszyłeś jakiś spisek to go sobie badaj ale ode mnie wara! Poza tym nie wiem skad wzialeś moje IP ???? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 06.05.14, 09:38 zaloguj się, to cię uwiarygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna_ Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.14, 11:42 voyager747 - nie zakładałam do ten pory kont na forach, gdzie nie trzeba było tego robić, z różnych powodów, ale głównie z lenistwa i dla zachowania pełnej anonimowości. Ale jak mam być posądzana o jakiś spam to zrobię sobie konto i nawet dodam zdjęcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna9 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 06.05.14, 13:29 No to proszę :) Już mnie proszę nie posądzać o nieautentyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Londyn 6 Dni z Rainbow Tour 06.05.14, 13:46 to super, ale i tak te inne rejsowe, zakochane itp. nadal podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś