Dodaj do ulubionych

Exim podobno ok

08.08.12, 22:46
Dla tych, którzy boją sie wykupić jakiekolwiek wyjazdy z biur. Wróciłam 2 tygodnie temu z Hurghady z hotelu Dana Beach. Bylismy na wyjeździe z Exim tours. Wszystko w porządku, wycieczki fakultatywne super. Egipscy rezydenci mówili, że biuro im regularnie płaci za pracę na rzecz klientów. HJeśli nic się do teraz nie zmieniło, to polecam.
Obserwuj wątek
    • gladi3 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 00:48
      ja z nimi latam zawsze i zawsze bylo ok!mam tam przyjaciol wiec wiedza co na rzeczy i jak bioro stoi,polecam.
      • alfaromeo75 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 07:09
        Ja tez z nimi latam i wszystko ok
        • kasia_p45 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 09:36
          Ja tez jak byłam ze Sky Clubem było wszystko ok. No i co?
          • alfaromeo75 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 12:08
            Własnie nie ma różnicy jak jest wszystko ok to dobrze gorzej jak cos wyniknie nie spodziewanego to wtedy najlepsze biuro ma kłopoty.
          • gladi3 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 14:40
            to ze wykupilo dlugi triady sami sie pograzajac,zle decycje finansowe i po biorze.
    • karuzela100 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 12:40
      Pracujesz w Eximie ?
      • gladi3 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 14:20
        exim dalej zatrudnia ludzi a powinien zwalniac? jest tam na pewno dobrze.wiem to na 100%.
        • am42 Dana Beach? 09.08.12, 16:43
          czy byłaś zadowolona z hotelu Dana Beach?
          • adas.rs Re: Dana Beach? 09.08.12, 16:52
            Ja byłem w Dana Beach i jest OK Polecam
            • am42 Re: Dana Beach? 09.08.12, 17:09
              czy wejście do morza jest piaszczyste czy od samego brzegu jest rafa? i czy jedzenie jest zjadliwe
              • niiktos Re: Dana Beach? 09.08.12, 18:08
                Rafa w Dana Beach? hahaha dobre
                Widziales ten hotel na wikimapii? Jak nie, to polecam.
                Takze holidaycheck.
          • Gość: your_europa Re: Dana Beach? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 23:02
            Z hotelu byliśmy bardzo zadowoleni. 4 baseny z leżakami lub łożami pod baldachimem do wyboru, 4 różne restauracje z jedzeniem bardzo urozmaiconym i smacznym, woda butelkowana pod dostatkiem, zawsze można było sobie wziąć z lodówki w barze. Zejście do morza nie jest piaszczyste, tak jak nad polskim morzem, tylko takie żwirkowe, więc buty do wody są konieczne. Po południu jest odpływ i wtedy widać "morskie życie" - kraby, ośmiorniczki itp. Jak po odpływie pójdzie się w głąb morza to można zobaczyć malutkie skałki rafowe, w których są różne żyjątka, a dookoła pływają rybki, ale koneserzy typowych dużych raf mogą być zawiedzeni. Ja hotel polecam, nie mielismy żadnych sensacji żołądkowych, a nasza córka (4,5) była bardzo zadowolona z pobytu (tylko nie piliśmy drinków z lodem)
          • Gość: majka Re: Dana Beach? IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 21:19
            Dana Beach? Super hotel-byłam (z Eximem) i chętnie wróciłabym, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić.Teraz wybierając inny hotel (w innym regionie) oczekuję "tylko" takich warunków, jakie miałam w Dana Beach.
    • goldenka100 Re: Exim podobno ok 09.08.12, 19:45
      ...oby ok.Ja byłam z Summerelse ,wszystko cacy i co??Nie znasz dnia ani godziny...
      • Gość: Sid1 Re: Exim podobno ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 21:40
        Jest już nowa gwarancja ubezpieczeniowa na sezon 2012/2013!!!

Miło nam poinformować Państwa, że Biuro Podróży Exim S.A. od 7 sierpnia 2012 r. posiada nową gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europaische Reiseversicherung AG, której beneficjentem jest Marszałek Województwa Mazowieckiego. Okres ważności gwarancji obowiązuje od 31 sierpnia 2012 r. do 30 sierpnia 2013 r.

Gwarancja ubezpieczeniowa obejmuje:
        - pokrycie kosztów powrotu Klientów do kraju w przypadku, gdy Organizator nie jest w stanie tego zapewnić
        - pokrycie zwrotu wpłat wniesionych przez klientów za imprezę turystyczną, w przypadku gdy impreza turystyczna nie zostanie zrealizowana z winy Organizatora
        - pokrycie zwrotu części wpłat wniesionych przez klientów za imprezę turystyczną, odpowiadającą części imprezy, która nie zostanie zrealizowana, z przyczyn leżących po stronie Organizatora

Biuro Podróży Exim Tours Polska z dniem 17 lipca 2012 r. dołączyło do struktur grupy Exim Holding S.A., która jest wiodącym touroperatorem w Europie Środkowej, w związku z tym przedstawiamy Państwu aktualne polisy ubezpieczeniowe obowiązujące w poszczególnych państwach członkowskich

www.eximtours.pl/index.php?pid=1319&pointmoduleid=8136
        Kwota 10 000 000,00 PLN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka