Dodaj do ulubionych

rejs loret de mare

25.08.12, 12:10
Witam, proszę o podpowiedź doświadczonych pilotów na tym kierunku. Chciałabym zorganizować dla niewielkiej grupy turystów (ok.15 osób) rejs z Loret de Mare do Tossa de Mare. Czy ktoś podpowie mi gdzie mogę szukać lokalnych organizatorów, jakieś namiary, linki albo kontakty, z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • agnicha6 Re: rejs loret de mare 26.08.12, 23:04
      Cześć. Podaję Ci namiary na miejscowego przewodnika. Nazywa sie Kamil i jeśli nie on, to jego wspólniczka załatwia takie sprawy. +34634056596 .Tossa jest śliczna:-))) Aż Ci zazdroszczę ,że tam będziesz.Oczywiście to zazdrość nieszkodliwa:-) Ja sobie pojechałam dzień wcześniej autobusem z Lloret,z dworca autobusowego w centrum (15 min.jazdy) i zrobiłam rekonesans po miasteczku.Nieopodal dworca autobusowego , na którym wysiadłam w Tossie jest Informacja Turystyczna, gdzie są plany miasta i wtedy juz w ogóle nie ma problemu.
      Jeśli tylko masz możliwość, to przed grupą pojedź tam sama.
      Powodzenia!
      • mala-olivka Re: rejs loret de mare 27.08.12, 11:08
        Hej. Jeśli chodzi o rejs statkiem z Lloret De Mar do Tossa ja korzystam ze statków sieci Dofi Jet Boats. Statki odpływają dość często (przynajmniej raz na godzinę), a do samej Tossy płynie się około godzinkę. Po drodze statek "zatrzymuje się" dwa razy - popływa się wtedy do skał, można podziwiać dno, albo pokarmić rybki:)
        Sama Tossa jest piękna. I generalnie nie znam nikogo, na kim by nie zrobiła wrażenia:)
        Jeśli potrzebujesz pomocy, pisz śmiało. Ja w Lloret jestem do 16.09 i chętnie pomogę.
        Pozdrawiam
        • sztompel Re: rejs loret de mare 10.09.12, 19:14
          1. Dofijet Boats na plaży w kantorkach. Z kobitkami można lekko negocjować cenę.

2. Agencja turystyczna (nie pamiętam nazwy) obok dworca autobusowego (tam również można wynająć autokar Pujol) - tam warto pójść, jeżeli chce się załatwić więcej wycieczek fakultatywnych (duże zniżki)

3. Odezwij się na prv (michal.sztompke@gmail.com) to mogę coś pomóc

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka