turrr 05.06.13, 11:50 z forum : 3 w 1 Dział: Dam pracę Data wstawienia: 2013-06-04 09:20:50 Data ważności: 2013-07-04 Województwo: Śląskie Pilnie potrzebny ratownik-pilot-wychowawca (w jednej osobie) a wczasie wolnym .... mycie garów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilekwawa Re: 3 w 1 05.06.13, 14:52 Kurcze, może dostanie potrójne wynagrodzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilekwawa Re: 3 w 1 05.06.13, 14:58 A już tak całkowicie serio... Jak na jedną osobę odpowiedzialność i ilość obowiązków jest zbyt duża - obciążenie psychiczne jeszcze większe... Pomijając ewidentną próbę poczynienia oszczędności przez biuro zatrudniające osobę 3w1 - chciałbym przede wszystkim zwrócić uwagę na fakt, iż takie działanie jest po prostu nieetyczne wobec rodziców powierzających swoje dziecko wykwalifikowanej kadrze... Warto byłoby rodziców poinformować, że ratownik, wychowawca i pilot to ta sama jedna osoba (myślę, że każdy zdrowo myślący rodzic dziecka na taką kolonie by nie wysłał) Mam też nadzieję, że żaden potencjalny kandydat nie weźmie na siebie tak ogromnej odpowiedzialności... Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: 3 w 1 06.06.13, 01:48 Weźmie w nieświadomości. Student albo ktoś, kto ma stały dochód a tu wpada parę stówek, w przekonaniu kandydata za friko, a jeszcze pobędzie gdzieś nad wodą. Z papierami ratownika może być kłopot, ale kilkadziesiąt ofert już na pewno wpłynęło. Rodzice nie czytają tur-info. Odpowiedz Link Zgłoś
przewodnik_berlin Re: 3 w 1 18.06.13, 15:13 praca jak jajko-niespodzianka... tylko czy tyle zabawy przyniesie? no i czekolady brak... Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: 3 w 1 24.06.13, 12:32 Pilot - kierowca z busem, j.angielski :) I nic o gotowaniu, jestem zawiedziona :P www.tur-info.pl/p/og_id,69192,,,pilot_kierowca_z_busem,j_angielski.html Odpowiedz Link Zgłoś
st.ives Re: 3 w 1 29.06.13, 22:37 www.tur-info.pl/p/og_id,69467,,kierownik,wychowawca,kierownik-wychowawca_na_kolonii.html tutaj z kolei ma być kierownik-wychowawca... widocznie dzieci mało i nie opłaca się dwóch osób zatrudniać a kto dzieciakami zajmie się gdy kierownik np będzie z uczestnikiem musiał do lekarza iść... albo do szpitala podjechać? biura to nie obchodzi, to problem osoby, która to zlecenie przyjęła dziwię się, że ludzie się na to godzą Odpowiedz Link Zgłoś