Dodaj do ulubionych

grecja-santorini

IP: 195.27.162.* 04.06.02, 14:59
czy moglby mi ktos polecic w miare tani hotel na santorini niedaleko od lotniska
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: grecja-santorini 04.06.02, 16:13
      A na Santorini jest lotnisko?
      • Gość: em Re: grecja-santorini IP: *.chomiczowka.net.pl 04.06.02, 21:57
        To jest tak mała wyspa, że z lotniska wszędzie blisko. Leżąc na plaży ma się
        wrażenie, że samolot wyląduje zaraz na głowie :)
    • Gość: Doti Re: grecja-santorini IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 20:11
      Gość portalu: marta napisał(a):

> czy moglby mi ktos polecic w miare tani hotel na santorini niedaleko od lotnisk
      > a

Tam nie ma tanich hoteli
    • Gość: roni Re: grecja-santorini IP: *.ds14.agh.edu.pl 09.06.02, 19:20
      Tak sie sklada ze bylam na Santorini w lipcu ubieglego roku.
      Nie znam cen hoteli, sama mieszkalam na campingu "Santorini".
      Warunki bardzo dobre, nie narzekam, a cenowo znosnie.
      Polecam camping
      pzdrw
    • Gość: Olo Re: grecja-santorini IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 09.06.02, 20:32
      Na Santorynie bylismy w podrózy poslubnej. Hotelików jest masa ale trudno mi
      polecić jakiś konkretny. Ważne jest położenie - polecam albo stolicę Thirę lub
      Kamari, cała reszta to nory. Z Thiry w cyklu gwiaździstym odjeżdżają autobusy
      do wszystkich miejsc wyspy. Jest tanio. Widoki i grecki luzik rekompensują brak
      jakiś parków wodnych, dyskotek (jest jedna niezła w Thirze)itd. Na wyspie mało
      niemców, za to mnóstwo przyjaznie nastawionych i pijanych (bo tanio)
      skandynawów. Ogólnie zaaajebiste miejsce.
      • Gość: Doti Re: grecja-santorini IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 17:07
        Gość portalu: Olo napisał(a):

> Na Santorynie bylismy w podrózy poslubnej. Hotelików jest masa ale trudno mi
        > polecić jakiś konkretny. Ważne jest położenie - polecam albo stolicę Thirę lub
        > Kamari, cała reszta to nory. Z Thiry w cyklu gwiaździstym odjeżdżają autobusy
        > do wszystkich miejsc wyspy. Jest tanio. Widoki i grecki luzik rekompensują brak
        >
        > jakiś parków wodnych, dyskotek (jest jedna niezła w Thirze)itd. Na wyspie mało
        > niemców, za to mnóstwo przyjaznie nastawionych i pijanych (bo tanio)
        > skandynawów. Ogólnie zaaajebiste miejsce.

Absolutnie nie zgodzę się, że na Santorini jest tanio. Ale jeżeli przyjmiemy
        takie założenie to na Krecie jest baaardzo tanio ;-))
        • Gość: mika Re: grecja-santorini IP: *.chomiczowka.net.pl 17.06.02, 16:17
          Ja byłam na Santorini we wrześniu, ceny był niższe o 30%. Zgadzam się, że ta
          wyspa jest dosyć droga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka