Gość: ajka IP: *.aster.pl 17.07.05, 19:48 Malta ktos byl, jakie opinie, wrazenia z pobytu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Marta na Malcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:38 Ja byłam rok temu (koniec lipca) na Malcie, byłam zadowolona. Wszystko zalezy czego kto oczekuje dla mnie 4* hotel troche spacerów i zwiedzania. Wakacje polecam z Neckernnem lub tui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Marta na Malcie IP: *.unigreg.net / 62.233.201.* 18.07.05, 21:26 Malta jest rajem dla imprezowiczów!!! Byłam w zesżłym roku i były to jedne ze wspanialszych wakacji w mom zyciu. Oczywiscie nie tylko z powodu Conocnych wizyt w miasteczku Paceville (10000000 klubów). Na malcie są fantastyczne plaże! Często wieje wiec da sie wytrzymac, b przyjemnie sie lezy. Szkoda tylko, ze d wody mozna wejsc tylko po drabince:( Droga Marto! Musisz koniecznie spróboiwać Kinnie - bezalkoholowy napój, którym chwalą sie wszszyscy maltańczycy, no i ja:) Jest też troche do zwiedzania, aczkolwiek nie są to w moim mniemaniu miejsca zatykające dech w piersiach. Ale i tak warto pojechać np. na Comino. Malta nie jest zielona (brak rzek, kłopoty ze słodką wodą), wiec wydaje sie byc monotonna. Nie sygeruj sie tym jednak, ponieważ nic nigdy nie zastąpi maltańskiego klimatu... No i pełno tam tandetnych włochów, z których dniami i nocami mozna smiac sie do rozpuku;-) Udanego "maltowania"!!!! Pozdrawiam, Asia M. Odpowiedz Link Zgłoś