Dodaj do ulubionych

Marta na Malcie

IP: *.aster.pl 17.07.05, 19:48
Malta ktos byl, jakie opinie, wrazenia z pobytu??
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Marta na Malcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:38
      Ja byłam rok temu (koniec lipca) na Malcie, byłam zadowolona. Wszystko zalezy
      czego kto oczekuje dla mnie 4* hotel troche spacerów i zwiedzania. Wakacje
      polecam z Neckernnem lub tui.
      • Gość: Asia Re: Marta na Malcie IP: *.unigreg.net / 62.233.201.* 18.07.05, 21:26
        Malta jest rajem dla imprezowiczów!!! Byłam w zesżłym roku i były to jedne ze
        wspanialszych wakacji w mom zyciu. Oczywiscie nie tylko z powodu Conocnych
        wizyt w miasteczku Paceville (10000000 klubów). Na malcie są fantastyczne
        plaże! Często wieje wiec da sie wytrzymac, b przyjemnie sie lezy. Szkoda tylko,
        ze d wody mozna wejsc tylko po drabince:( Droga Marto! Musisz koniecznie
        spróboiwać Kinnie - bezalkoholowy napój, którym chwalą sie wszszyscy
        maltańczycy, no i ja:) Jest też troche do zwiedzania, aczkolwiek nie są to w
        moim mniemaniu miejsca zatykające dech w piersiach. Ale i tak warto pojechać
        np. na Comino. Malta nie jest zielona (brak rzek, kłopoty ze słodką wodą), wiec
        wydaje sie byc monotonna. Nie sygeruj sie tym jednak, ponieważ nic nigdy nie
        zastąpi maltańskiego klimatu... No i pełno tam tandetnych włochów, z których
        dniami i nocami mozna smiac sie do rozpuku;-) Udanego "maltowania"!!!!
        Pozdrawiam, Asia M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka