Dodaj do ulubionych

Kto jechał z Travel Planet

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:10
szukajac dobrych i tanich ofert natknąłam sie na travelplanet jeżeli ktoś z
nimi jechał to prosze o informacje ,czy są solidni,jaka opieka rezydencka na
miejscu/EGIPT/i kompetencja
Obserwuj wątek
    • Gość: HiHi Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.06, 15:43
      Nikt z nimi nie jechal, niektorzy u nich kupowali.
      Rezydentow w Egipcie nie maja,
      ale rezydentow maja biura ktorych oferty travelplanet sprzedaje.
      • Gość: zorientowana Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:43
        Bardziej polecam portal www.wakacje.pl
        • Gość: tomeek polecam Travelzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:52
          chyba raczej travelzone.pl, doskonaly kontakt telefoniczny a wszelkie
          formalnosci zajely moze 15 minut.
    • pillowbook Re: Kto jechał z Travel Planet 19.05.06, 20:25
      Z Travel Planet nie jedzie się, ale za pośrednictwem.
      Ja pojechałam i okazało się, ze biuro Orbis Travel jest bardzo OK. Teraz latam
      wyłącznie z ECCO Holiday i Orbis Travel.
      A Travel Planet jako pośrednik również jest b. solidne.
      • Gość: Marzena Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 20.05.06, 11:11
        Przez Travelplanet wykupilam wyjazd do Meksyku (biuro Air Tour Cracow) - zarowno
        posrednictwo jak i organizacja wyjazdu przez biuro bez zarzutu:-)
        • natalya20 Re: Kto jechał z Travel Planet 22.05.06, 12:39
          trzeba tylko spojzec jak sie znajdzie jakas fajan oferte czy wyjazd do tego
          samego hotelu z innej strony nie ejst tanszy. musze powiedziec ze jak dla mnie
          travel planet jest dosyc drogie
    • Gość: Marcin jaworski Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:11
      Zwykly posrednik, tyle ze internetowy, lepiej skorzystac z uslug normalengo
      biura, zazwyczaj sa duzo bardziej kompetentni niz teoretycy z internetowych
      biur ,poza tym czesto bardzo dobrze znaja oferty z wlasnego doswiadczenia! A w
      necie - mozna sobie zdjecia poogladac!
      • Gość: Winiar Re: Kto jechał z Travel Planet IP: 82.160.135.* 31.05.06, 22:24
        No nie zgodze sie z przedmowca. Internetowe biura maja wlasnie najwieksze
        kompetencje. Z racji skali swojego dzialania, zarowno Travelplanet.pl jak i
        Wakacje.pl (sa to obecnie agenci z pierwszej trojki sposord wszystkich) dostaja
        najwiecej tzw stady tourow, czyli organizowanych przez touroperatorow wyjazdow
        w celu poznania obiektow. Dzieki temu ze dostaja najwiecej, bo sprzedaja
        najwiecej znaja sie jak nikt inny na ofertach, bo zawsze ktos tam byl i to
        widzial. Poza tym jest jeszcze kilka innych powaznych plusow, zerknij sobie na
        strone chociazby Travelplanet ile nagord dostali od organizatorow. Bull shit
        powiadasz? A zastanowiles sie jak w razie czego jak organizator da ciala to kto
        bedzie mial na niego wiekszy nacisk Pani z uliicznego biura, czy ich sprzedawca
        nr1?
        • Gość: Ola B. Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:42
          No bez pezesady, nagrody od organizatorów to żadna reklama.
          Gdyby to były nagrody od turystów to zgadzam się.
          Akurat do Travelplanet nic nie mam, ale jest takie jedno biuro internetowe,
          które opiszę w odpowiednim czasie - z nazwiskiem tour operatorki włącznie
          • Gość: Wixx Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.centertel.pl 01.06.06, 12:56
            No nie masz racji to ze dostaja on organizatorow nagrody oznacza ze maja duza
            sprzedaz, a jesli maja duza sprzedaz to maja dobre relacje, a jesli maja dobre
            relacje to w razie sytuacji kryzysowej na pewno bedziesz mogla na nich liczyc a
            na Pania Kazie ktora cie zbajerowala z ulicznego biura raczej nie...
            • Gość: MIŚKA Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.chello.pl 01.06.06, 23:29
              Oj tu chyba ktoś komuś robi reklamę...
              Ja tam mam swoje biuro też internetowe i nie tylko bo mają swój punkt u mnie w
              mieście i są OK
    • krissi Re: Kto jechał z Travel Planet 02.06.06, 20:23
      Ja, do Egiptu od 04.05-11.05. i było super. Daję 10.
      • Gość: Benek Re: Kto jechał z Travel Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:06
        Ola. a Ty co? musisz sie przygotowac? czy tez dopiero szykujeszprowokacje zeby
        komus d..e obrobic ?
        Kiedys to ja tez .... prosze Cie. jak masz cos do powiedzenia to mow a nie
        obiecuj/strasz (nepotrzebne skreslic).
        Coraz wiecej oszolomow na forach i przepychanek miedzy biurami :|
        Zenada ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka