Dodaj do ulubionych

Biuro Ecco Holiday

29.01.07, 21:33
Witam wszystkich!Szukam kogos kto podrozowal z biurem Ecco Holiday do Egiptu
i nie tylko.Nie wiem na ile sa wiarygodni,doradzcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: DANA1 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:26
      Ja jadę już trzeci raz z tym biurem ,była Teneryfa, Rodos a teraz we wrześniu
      będzie Turcja jak do tej pory to było wszystko ok mimo różnych opinii.Wraczłam
      zadowolona.
      • Gość: Kasia2 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.ar.wroc.pl 30.01.07, 14:02
        W zeszlym roku bylam z nimi na Kos. Wszystko bylo super!
      • Gość: kotecekvip Re: Biuro Ecco Holiday IP: 80.48.103.* 11.05.07, 22:49
        wg mnie kicha - a znam sie na tym troche bo jestem agentem
    • Gość: zosia Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.itpp.pl 30.01.07, 16:50
      ja bylam z nimi na Majorce, 2 razy na Krecie i raz korzystalam z ich czarteru.
      dla mnie OK - zgodnie z oferta. To tanie biuro wiec luksusow trudno oczekiwac
      ale wakacje za kazdym razem bardzo udane:-)
      • Gość: jerr2006 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:55
        Ja byłem w 2006 na Majorce,wycofali nam hotel na 5 dni przed wylotem.
        Na miejscu też brak zgodności z ofertą katalogową, po zgłoszeniu reklamacji
        otrzymałem 150PLN zwrotu.
      • Gość: maxio Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:28
        moim zdaniem bez fajerwerkow ale mysle ze dobra relacja ceny do tego co
        zastalismy zarowno na krecie jak i na majorce
    • Gość: rock Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.chello.pl 31.01.07, 22:59
      ja byłem z nimi w ostatnie wakacje w Hiszpanii - wersja hotelu ALL INCL. -
      wszystko zgodnie z ofertą . Polecam !
    • belika Re: Biuro Ecco Holiday 01.02.07, 12:36
      Byliśmy z Ecco na Teneryfie, Rodos i na Kosie, w tym roku ponownie Teneryfa.
      Zawsze OK.
      • Gość: agam69 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.eranet.pl 07.02.07, 22:06
        pytanie do belika: w jakich hotelach byłaś na Rodos i Kos
        • Gość: iblan@gazeta.pl Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:45
          my byliśmy też i na Rodos - hotel Belair i na Kos - hotel Corali Beach.
          Zgodnie z ofertą, wróciliśmy zadowoleni.
      • agam69 Re: Biuro Ecco Holiday 07.02.07, 22:08
        jakie hotele na Rodos i Kos polecacie.
      • Gość: n4x Re: Biuro Ecco Holiday IP: 212.244.209.* 17.03.07, 23:01
        a mam prosbe, mozesz mi opisac teneryfe. Chodzi mi o to kiedy tam bylas, jaki
        hotel standard itd. Pozdrawiam
    • Gość: jozefa1 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.crowley.pl 02.02.07, 13:10
      Byłam na sycylii, organizacja dobra, hotel zgodny z opisem
      • Gość: monia Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:04
        ja sie wybieram z nimi własnie na sycylie (cefalu) 10 lipca, czy byłas
        zadowolona, wszytstko zgodnie z ofertę, bez zmian hotelu itp?
        bede wdzieczna za info!!!
    • Gość: Barbara Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:24
      Naciągacze. Przy kupnie oferty katalogowej nie masz ŻADNEJ gwarancji, że
      zamieszkasz w wybranym hotelu. Nie uznają reklamacji. Przygotuj się, że hotel
      będzie miał gorszy standard niż wybrany przez Ciebie. Byłam raz i nigdy więcej.
      • Gość: jozefa1 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.aster.pl 07.02.07, 17:03
        Słyszałam, że zmiany hoteli zdarzają się w tym biurze (ale w innych też np
        nagminnie w Triadzie), ale u mnie hotel Zagarella wszystko było zgodne z
        ofertą. Jeśli chodzi o Santa Lucia to chyba nie ryzykujesz zmiany bo to hotel,
        który mają w ofercie od kilku lat. Najczęściej zmieniają hotele nowe
        niesprawdzone.Ten hotel polecałam ci wcześniej, ale mają go też inne biura.
        Sprawdź ceny zdaje się że Itaka , ale chyba drożej.
      • Gość: morta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:48
        szanowna barbaro dyletantko, zmiany hoteli zdarzaja sie w kazdym biurze i
        istnieje tysiace powodow takiej sytuacji. jakos nie odczulam by hotel w ktorym
        bylam mial nizszy standard anizeli w momencie wyboru. A to ze bylas raz to
        pewnie i dobrze bo ja pewnie nie chcialabym dzielic hotelu z kims takim kto
        feruje takie wyroki na podstawie jednego przypadku mocno zreszta naciaganego
        delikatnie mowiac............
        • Gość: Kasia2 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.ar.wroc.pl 08.02.07, 09:52
          Ja bylam na Kos w hotelu Tigaki Beach (z Ecco). Bardzo fajny hotel. Polecam!
          • Gość: zdzisiek Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.2.rev.vline.pl 09.02.07, 13:57
            Byłem z nimi na Krecie i wszystko było ok
            • Gość: tomek Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.4web.pl 09.02.07, 21:41
              widze ze wszyscy jestescie zadowoleni z tego biura. - ja bylem z nimi tylko jeden raz - na krecie. i bede omijal to biuro szerokim lukiem.
              • Gość: mirka Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:06
                zawsze znajdzie sie jakis malkontent-frustrat:), wszak to Polska wlasnie:)
                kraina niezadowolenia z zycia, z pracy, z wakacji pelna kompleksow i manii
                przsladowczej:).Najlepiej obraz polakow ( ja dodalabym na wakacjach )
                zobrazowal Linda w filmie Szczesliwego Nowego Jorku:)
    • Gość: yotta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.galileusz.3s.pl 10.02.07, 20:46
      we wrześniu byłam z nimi w Egipcie, hotel Meneville Safaga. Bez fajerwerków,
      ale poprawnie, bez opóźnień. Cena akceptowalna. Uwaga naciagali na wizie do
      Egiptu, podobno teraz poprawili zapisy w katalogu. Na tani urlop bez wielkich
      oczekiwań mogę polecić. NAtomiast sam hotel mogę szczerze polecić - pomimo 3,5
      * był sympatyczny, przyjemny, spokojny, czysty, i bez wpadek.

pozdrawiam
      Yotta
      • Gość: Jola Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:18
        Do Yotty - Jeżeli hotel określasz jako dobry i nie masz do niego uwag ,to jakie
        masz zarzuty do Ecco?Jestem ciekawa bo jade z nimi do Menawille w
        czerwcu.Pozdrawiam
        • Gość: yotta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.galileusz.3s.pl 12.02.07, 19:12
          Witaj,
          bardzo fajny wybór jeśli chcesz odpocząć. Niestety tam już psy egipskie doopami
          szczekają więc na rozrywki sie nie nastawiaj. Ja wypoczełam super.

Co do biura - przelot, transfer ok, jedynie zjeżyli mnie wizą bo pojawił
          sienaganiacz i wszystkim wklejał do paszportów znaczki i kasował po 18 USD -
          wiza we wrześniu kosztowała w okienku na lotnisku 15 USD. Dałam sie zaciućkać i
          dopłaciłam. Potem już szybki transfer z lotniska, sprawne przydzielenie pokoi.
          I transport wylotowy bez problemów. Miło i sympatycznie. Jeśli zapisujecie sie
          u rezydentki na wycieczki - dobrze sprawdżcie czy zgłosiła Was - nam sie
          zdarzyło, że przyjechał 1 jeep za mało. Po 5 min sprawę rozwiązano.
          Co do mitu tańszych wycieczek z lokalnych biur - polecam dobrze sprawdzić bo
          ceny praktycznie się juz wyrównały. Może za samawycieczkę zapłacicie mniej ale
          potem w trakcie wciaż dopłacacie za bzdurki.
          Jeśli masz pytania chętnie pomogę

pozdrawiam
          yotta
          • Gość: Jola Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:05
            Jadę na totalny wypoczynek.W zeszłym roku nastawiłam się na zwiedzanie więc
            wybrałam się na rejs + Abu Simbel + 2 dni w Kairze.Niemniej tak zauroczyłam się
            Egiptem ,że postanowiłam jechać jeszcze raz, ale tak żeby nacieszyć się
            morzem / na rejsie byłam na przełomie kwietnia i maja i morze było jeszcze
            chłodne/. Po przeczytaniu opinii na forum wybrałam ten hotel i mam nadzieję że
            trafnie. Tak ,że z wycieczek nastawiam się też na morze -jakiś rejs ze
            snorkowaniem może intro może łódź podwodna?
            Doradź mi proszę odnośnie nurkowania czy brać wycieczke z hotelu czy może
            z Dive Top z Safagi /czytałam dobre opinie/ Jakie jest Twoje zdanie?Pozdrawiam
            • Gość: yotta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:30
              Witaj,
              ale będziesz miała fajnie cieplutko w czerwcu :) Zdecydowanie na nurki to z
              Dive Top, baza jest chyba przy marinie. Jedynie na pierwsze spotkanie nie
              umawiajcie się w hotelu bo pani Agnieszka /chyba/ rezydentka jest bardzo
              zaborcza i zazdrosna - foruje swoja bazę. Przy hotelu znajduje sie mini centrm,
              naprzeciw po drugiej stronie ulicy - apteka, zaraz obok niej sklepik Misz-Misz
              z wodą, napojami, sokami i owocami. Idąc w kierunku hotelu Holiday Inn jest
              drugie centrum handlowe - tam w sklepiku przepyszne herbatki.
              Pozdrawiam serdecznie
              yotta
              • Gość: Jola Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:21
                Trochę się obawiam czy nie będzie zbyt cieplutko ,ale nie chcieliśmy zarywać
                dziecku roku szkolnego.Pocieszm się, że skoro nie wybieram się na zwiedzanie to
                najwyżej będę siedzieć cały czas w wodzie.Bardzo cieszę się na ten wyjazd bo
                pokochałam Egipt /jedyny kraj gdzie pojadę drugi raz , do tej pory
                nastawialiśmy się na max.zwiedzanie różnych krajów/ Serdeczne dzięki za
                informacje.Czy masz może jakieś sugestie do pokoi? czy starać się coś załatwiać
                czy zdać się na przypadek.Chodzi mi bardziej o jego wielkość /3 osoby/bo nie
                zamierzam siedzieć w pokoju tylko korzystać z cudownej dzikiej przyrody Egiptu
                /nawet do Hurgady tym razem się nie wybieram/
                • Gość: Yotta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:27
                  Hej, bedzie super. A w wodzie jest tam gdize posiedzieć. Koniecznie zabierzcie
                  butki do chodzienia po rafie - pryzdaja sie do spacerowania po gorącym piasku.
                  Co do pokoi macie duze sznase na pokoje 4xx - fajnie położone przy basenie,
                  spore /my byłyśmy w 3 osoby dorosłe/, niedaleko z nich do plazy, budynku
                  głownego ,a jednocześnie jest w miarę cicho. Ja miałąm 402 chyba ;) W pokoju
                  jest duza lodówka, prąd i klima uruchomiana dzyndzokiem z klucza :). Pokoje
                  czyste i zawsze wysprzątane. Nawet do przeżycia animacje. Pycha jedzenie i do
                  tego kolacje w restauracji na dworze.

pozdrawiam
                  yotta
                  • Gość: Jola Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 08:07
                    Przepraszam że prznudzam, ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupów
                    w marketach. Czy tam sa ceny stałe czy też należy się targować.Ja w zeszłym
                    roku miałam all i nie wiem w związku z tym jak się robi zakupy w 'spożywczaku"
                    Jeżeli trzeba się tagrować to czy pamietasz może jakieś ceny ? Chodzi mi
                    głównie o napoje i owoce. Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
                    • Gość: yotta Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:12
                      Witaj Jolu,

w Misz-Misz ceny raczej stałe, częściowo wypisane, częściowo na "gębę". Zawsze
                      przy końcowym rachunku humorystycznie i dla zasady trochę urywałyśmy kasy max
                      do 10 funtów ;). Woda Baraka chyba 1,5 - do 2 funtów, cola jakieś 5 funtów,
                      soki chyba 12-15 - ale nie jestem pewna. Granaty kosztowały 2 funty sztuka,
                      chałwa do 10 funtów - tyle pamiętam. Do sklepiku idzie sie prze ulicę, kirunek
                      apteka a potem jak prowadzi reklama, jakieś 3-5 min spaceru. W hotelu woda
                      kosztowała chyba 8 funtów, a pizza 15-20. Wnoszenie w ciemnych reklamówkach
                      różnorodnych napoi nigdy nie podpadło - nikt nas nie kontrolował.

By nie zmonopolizować wątku zapraszam na gg 2738809

pozdrawiam yotta
    • Gość: n4x Re: Biuro Ecco Holiday IP: 212.244.209.* 17.03.07, 23:04
      Jezeli ktos byl z tym biurem na Teneryfie, poprosze o informacje jaki hotel i
      czy byliscie zadowoleni.
    • Gość: aka Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:38
      Byłam z tym biurem na Phukecie cztery lata temu.Rezydentka przyjechała tylko po
      to,aby nam zaproponować wycieczkę na Phi-Phi za 1800 bathów.My sprawdzilismy,że
      z biurem za rogiem można popłynąć za 600,więc nie skorzystaliśmy z jej usług i
      na tym zakończyła się jej opieka.Zero kontaktu,zero zainteresowania,czy sobie
      radzimy,czy nam się podoba,czy czegoś nie potrzebujemy.Poza tym doszły nas
      słuchy w Bangkoku,że tajscy hotelarze chcą ich podać do sądu.Tajlandii nie
      polecam z Ecco Holiday..
    • Gość: ejka Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.chello.pl 21.03.07, 21:02
      A był ktoś z tym biurem w Bułgarii? jakieś opinie??
      • Gość: zigi Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:22
        czy pracownicy EH nie maja nic innego do roboty tylko pisanie tych glupot "bylo
        wspaniale, polecam itd" ?? wasze adresy ID sie pojawiaja :))
        • Gość: DANA1 Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:54
          Witam nie jestem pracownikiem biura i normalną turystką i polecam biuro bo na
          Tenaryfie i wyspie Rodos było naprawdę ok i polecam to biuro
          pozdrawiam
        • Gość: molestator Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:54
          a ty rzigi kim jestes? konkurencja?:))))
          • Gość: zigi Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:59
            jestem odpadem atomowym. jaka pogoda w Poznaniu ??
            • Gość: molestator Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:56
              nie wiem czy atomowym ale odpadem na bank, raczej sądzac po niku to wymiociną:)
              intelektualną
              • Gość: mirella Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:59
                jak wnoszę musi być konkurencją niejaki żigi skoro tak dobrze zorientowany
                skąd jest to biuro:)))).laik raczej nie wie
                • Gość: zigi Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:12
                  a konkurencja EH to .... Kryśka Travel ??

za wymiociny dzieki serdeczne, swiadcza o poziomie
                  • Gość: molestaor Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:15
                    o twoim stanie emocjonalnym i poziomie intelektualnym swiadczy choćby fakt ze w
                    kazdej wypowiedzi znajdujesz pracownika ecco, zgłos sie do ABW lub CBS
                    sherlocku holmesie przez małe h:) hahahha, tam sie zrealizujesz
                  • Gość: wiedżmin Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:17
                    lepsza kryśka travel nizli rzigi schiza :)
                    • Gość: mirella Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:22
                      szczerze zal mi jest ludzi którzy w każdej pozytywnej ocenie na tym forum czy
                      to ecco czy itaki czy triady, tuia czy orbisu znajduja pracowników tychże biur.
                      Nikt nie ma prawa byc zadowolonym w tym kraju schizofreników, frustratów,
                      nieudaczników i nieszczesliwcow? tych juz mamy pod dostatkiem:))). Syndrom
                      Pawłowa skora ja jestem smutasem toinni nie maja być prawa usmiechnieci, a
                      jęsli twierdzą ,że są to na pewno są z cyrku;)))))).Zigi idz sie lecz.
                      • Gość: zigi Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:32
                        to jest nawet zabawne. zawsze sie tak podniecacie ??
                        • Gość: molestator Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:41
                          jak mniemam po innych watkach Ty bardziej sie podniecasz ale i dekonspirujesz
                          chłopaczyno:)))), Ty nie tyle zabawny jestes co groteskowy pracowniku agencyjny
                          hahahahaha cokolwiek miałoby słowo agencyjny oznaczać i z cym sie
                          kojarzyć;).Bye i pilnuj swojej marnej agencji bo chyba posucha skoro tak sie tu
                          udzielasz całymi dniami.
                        • Gość: wiedzmin Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:47
                          rzygi czy jak ci tam, najłatwiej było zdekonspirowac Cię po tym, ze mierzysz
                          innych swoim kryterium :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: aga Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 20:22
      Kiedś chcieliśmy z mężem pojechać w fajną podróż.Wiedzieliśmy,gdzie chcemy
      jechać,więc poprosiliśmy Ecco o przygotowanie oferty.Zażądali od nas po 500 zł.
      [tak,tak - za przygotowanie oferty].Zbulwersowana dodzwoniłam się do Poznania
      do centrali.Tam opryskliwa p.dyrektor potwierdziła,że takie sa zasady.Machnęłam
      ręką i dałam sobie spokój z tym biurem.
      • wpl.spacja Re: Biuro Ecco Holiday 30.04.07, 14:37
        Atrakcyjna ubiegłoroczna oferta "wakacje za stówkę" - super last minute, 13
        dni, apartamenty z aneksem kuchennym, cena (cała, tzn. ze wszystkim opłatami) -
        951 zł od osoby - WIELKI PLUS

Obsługa na miejscu - czytaj rezydentki - żenada. WIELKI MINUS

Poza tym naprawdę udane wakacje
      • tajga1009 Re: Biuro Ecco Holiday 02.05.07, 23:33
        Czesc, pare razy korzystalam z uslug Ecco i nigdy nie milam takich problemow.
        Zapewne zalezy to od indywidualnego podejscia. Polecam bardzo biuro w Warszawie
        przy Pieknej.Moge dac adres email. Jezeli jestes zainteresowana to napisz na
        tajga1009@gazeta.pl W tym biurze pracuje bardzo mily pan Piotr i zawsze
        sluzy pomoca. Bezplatnie!! Bylam z nimi w Egipcie, Indiach oraz Chinach. Polecam
        • Gość: a Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 18:48
          bylam z nimi na krecie, majorce, dominikanie i bylo super.

dodatkowo objazdowka po sri lance i kubie. tez okej, dla ludzi ktorzy lubia
          zorganizowane zwiedzanie, wszystko jak w ofercie
    • kakofoniks ecco naciagacze 13.05.07, 10:50
      ogolnie nie polecam.
      biuro uwqaza ze karaluchy moga wystepowac w cieplych klimatach i nie stanowia
      podstawy do reklamacji www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html

oprocz tego biuro nie jest zrzeszone w zadnej izbie turystyki co juz powinno dac
      do zastanowienia

na koniec mozliwe ze zaplacisz za jeden hotel a wyladujes w innym - jest to dosc
      czesto stosowana praktyka przez to biuro
      • Gość: Kasia Re: ecco naciagacze IP: *.Red-88-3-142.dynamicIP.rima-tde.net 14.05.07, 01:35
        Mieszkalam w cieplym kraju i karaluchy sa. Mimo usilnych staran mialam je w
        domu. Czyli w hotelach tez musialy byc. Nie ma na nie cudownego srodka. Nie
        wiem jak jakies biuro mialo by przyjmowac relamacje z tego powodu. Placic
        odszkodowanie? Muialo by to robic juz przy sprzedazy wakacji? Jak to sobie
        wyobrazasz?
        • Gość: dana Re: ecco naciagacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:24
          wybieram sie z tym biurem w lipcu na wakacje do krety,ale po przeczytaniu
          waszych wiadomosci mam wiele watpliwosci,napiszcie czy naprawde są aż ta
          beznadziejnii czy sa zrzeszeni w izbie turystyki,będe wdzęczna za każdą
          wiadomosc,pozdrawiam
          • kakofoniks Re: ecco naciagacze 24.05.07, 11:36
            ECCO HOLIDAY nie jest zrzeszonym biurem, a sprawy przeciwko nim w sadzie w
            poznaniu sa dosc czeste (czyt co wakacje)

to nieprawda ze biuro nie ma obowiazku uznawania reklamacji w przypadku
            karaluchow. Karaluchy biora sie, powiedzmy to wyraznie, z brudu. Wielokrotnie
            jezdzilem i mieszkalem w cieplych krajach i tylko raz (z trzech moich pobytow)
            na krecie trafilem na hotel pelen karaluchow!!!!! No chyba ze biuro zastrzega
            sobie w umowie ze moze wystapic robactwo....

zreszta przejrzyj forum o grecji pod katem ecco holiday. Poszukaj tez w necie.
            Zmiana hoteli jest hmmm nagminna.

Jezdzilem z wieloma biurami ale to bylo NAJGORSZE. od tamtej pory sprawdzam
            zawsze czy biuro jest zrzeszone. Nie gwarantuje to co prawda ze na pewno nie
            bedzie klopotow, ale jest mniejsze prawdopodobienstwo ich wystapienia
            • Gość: dodany Re: ecco naciagacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:09
              nie ma obowiazku byc zrzeszonym w izbie turystycznej a cala trudnosc by byc w
              niej zrezsonym to jakas smieszna kwota skladki ok 150 zl rocznie.
              a co do kakofoniksa to chory czlowiek, przesledz sobie jego posty. Od kilku lat
              walkuje sprawe karaluchow na tym forum, to jakis schizol, tworzy strony o
              karaluchach i jako misje obral sobie warowanie na forum i na kazdy temat o ecco
              on wyjezdza ze swoimi karaluchami. ten czlowiek ma jakis kompleks ecco holiday,
              rozumiem ze opinie o biurach moga byc skrajne ale jego determinacja jest
              zagadkowa ( konkurencja? ). Bylem pracownikiem kilku biur i wiem ze zmiany
              hoteli zdarzaja sie nawet tym najdrozszym , najlepszym biurom. Facet prowadzi
              jakas osobista wojenke z ecco i wielu nieswiadomych forumowiczow daje sie
              wkrecac w intrygi tego chorego goscia. przesledzcie sobie watki o ecco a on
              zawsze o karaluchach od kilku lat. Opinie wyrobicie sobie sami o tym
              oszolomie:).
              • Gość: gosia Re: ecco naciagacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:22
                Oj tak ,coś jest z tym gościem - może to konkurencja albo agent z którym nie
                podpisali umowy agencyjnej ...albo sąsiad który pisze donosy do US ;)Ja jestem
                agentem i nie narzekam na współpracę ,klienci nie skarżyli się ... Cena jest
                niewygórowana więc nie należy oczekiwać cudów. Szczerze mówiąc początkowo
                podpisując umowy z touroperatorami sprawdzałam opinie na forum , teraz uważam
                że to bez sensu-każde biuro z którym mam umowy zostało obsmarowane na jakimś
                forum-widać znudzonych złośliwców nie brak ;)))
              • kakofoniks AGENT 31.05.07, 15:45
                taaa agentem ABW ;) nawet wygladam

piszecie ze latwo jest sie zrzeszyc... skoro tak latwo to czemu ecco tego nie
                zrobilo... czyzby balo sie ze wyleci a izba wyda im zla opinie (IZBA NIE MOZE
                WYDAC O NICH OPINII DOPOKI SIE NIE ZRZESZA) to mniej wiecej tak jakbys
                powiedzial ze lepiej jezdzic samochodem bez przegladu... przeglad mozna przeciez
                kupic za 200 zeta rocznie...

Podrozuje duzo, nawet bardzo duzo, ale nie moge sie zgodzic na to zeby ktos
                ppisal ze KARALUCHY SA RZECZA NORMALNA - moze w koncu do was dotrze, ze czasy
                komunizmu sie dawno skonczyly, mamy kapitalizm a wiec mamy umowe pomiedzy biurem
                a klientem ktora jasno okresla warunki. Tych ktorzy uwazaja ze karaluchy sa
                wynikiem cieplego klimatu... odsylam do sanepidu na lekcje. Moze powinniscie
                sobie uswiadomic czym grozi mieszkanie z karaluchami... chociaz moze jest juz
                dla was za pozno.

Zachecam do przeanalizowania watkow. Nie tlko moich, ale i innych osob nie
                popierajacych tego biura.

• Gość: woodoo Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:34
                  a co ma komunizm do karaluchow schizofreniku?:)!
                  • nutka_re Re: AGENT 01.06.07, 14:40
                    Pytasz co ma komunizm do karaluchów? Otóż to samo co odpowiedź osobnika
                    podpisanego "viagra" do tego co pisze ktoś o karaluchach w hotelu w zupełnie
                    innym kraju niż Indie. Logika !!! A raczej jej brak :))))) W komuniźmie jest
                    źle ale za to w Ameryce biją Murzynów. Miałeś karaluchy na wczasach ale w
                    Indiach miałbyś dużo gorzej bo karaluchy tam to normalność. Nie ważne,że wcale
                    nie byłes w Idiach, ważne żebyś miał świadomość,ze miałeś lepiej niż miałbyś w
                    Idiach. Pokrętne to jakieś tak jak i komunizm.
                    • Gość: vip Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:15
                      i tak jak kakosrakofeniks odradzajacy sie z popiołow w kazdym poscie:) oooops
                      nie z popiołow a z karaluchów:))))).Dziwne bo moja interpretacja postu viagry
                      jest zgoła inna. Chciała zwrocic uwage na fakt iz jesli sie podrozuje trzeba
                      sie liczyc z tym iz w pewnych szerokosciach geograficznych mozna natrafic na
                      kraluchy nawet w kategorii hoteli de lux czego sam doswiadczylem Emiratach
                      Arabskich......jednak nie tworzylem stron z fotkami, nie robilem awantur w
                      hotelu. Jak ktos ma karaluchofobie to niech jezdzi do Szwecji......lub na
                      Grenlandie;), .....tam ich nie spotka:)! przyklad dla oszolomow typu nutka re z
                      polskiego podworka............weekend w pieknym palacyku w cudownym otoczeniu,
                      extra serwis itd........i nagle na balustradzie tarasu przebiega szczur,
                      panisko wielkie.......................pewnie napisze do prasy ze palacyk jest
                      ohydnym potworem, dworkiem z horrorow:), szkoda tylko ze fotek nie zdazylem
                      zrobic, moglbym stworzyc straone i straszyc nim dzieci.........i forumowiczow
                      pzdr
                      precz z oszolomami, dosyc ich w PiS
                      • nutka_re Re: AGENT 01.06.07, 18:28
                        Oj, cos mi się wydaje niebezpodstawnie,że jesteś woodoo, wip i wiagra w jednym
                        a to, cholera mieszanka wybuchowa bo nie wiadomo co tam jeszcze. Już wolę
                        karaluchy na Grenlnadii, już wole PiS niż komuniste z karaluchami.Może pisz
                        horrory...
                        • Gość: vip Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:16
                          ojjj cos mi sie wydaje ze jestes kolejna sfrustrowana i zakompleksiona
                          grafomanka forumowa ktora pozjadała wszystkie turystyczne i podroznicze
                          rozumy:).W tym aspekcie tez istniejesz tutaj jako trzy w jednej postaci:).
                          Jednego dreczy schizofrenia karaluchowa a TY widze cierpisz na pospolita tutaj
                          manie przesladowcza iz kazdy post przeciw jedynej slusznej ( Twojej ) prawdzie
                          to post jednej i t6ej samej osoby:). Tyle ze to juz przerabialismy nutko czy
                          moze kakofoniksie na innych watkach tysiace razy. To typowe dla takich
                          frustratow netowych. Radze wyjdz na spacer i przewietzr umysl bo śleczenie na
                          necie godzinami i na kazdym z mozliwych watkow doprowadzi cie do pogorszeniia
                          Twoich schizofrenicznych nocnych lekow i koszmarow. Ja bede pisal horrory a TY
                          zatrudnij sie jako sledczy w komisjach sejmowych lub sprobuj zaszyc sie na
                          grenlandii lub co chyba lepsze jako antidotum zahibernetyzuj sie tam, uwolnisz
                          forum od swej karaluchowej fobii wraz z twym wirtualnym kolega kakofeniksem
                          odradzonym z popiolow w postaci kretynskiego nicka nutka re
                          • nutka_re Re: AGENT 02.06.07, 11:34
                            JEZUUUU!!!!!!!!!!!
                            CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE TY SIĘ LECZYSZ??????????
                            • Gość: vip Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:54
                              TY jak wnosze nigdzie sie nie leczysz ze tak sie zapuscilas i zaniedbalas
                              chorobe madralo:)
                    • Gość: speedy Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:15
                      przesledż sobie nutko o historię wszystkich postów na których zabiera głos
                      niejaki kakofoniks, nie wnikam w to czy ma racje czy nie...............ale juz
                      rzygac mi sie chce kiedy czytam ciagle to samo, ten gość juz nic nie wnosi do
                      żadnej dyskusji poza jałowym bełkotem od kilku lat o tym samym, i z tą swoja
                      stronką.........................on chyba ma rzeczywiście jakiś problem z
                      zaburzeniami osobowości!!! i nie dbam o to czy posądzisz mnie o to czy nie , że
                      jestem kimś tak kogo sobie nie ubzdurasz. Gość jest chory i takie jest moje
                      prywatne odczucie. Jak widac zreszta nie jestem odosobniony.
                      pozdrawiam wszystkich normalnych
                • Gość: wiagra Re: AGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:41
                  zapraszam Ciebie kakoschizofoniksie do Indii, tam mozesz cala epopeje o
                  karaluchcach stworzyc bedziesz w swym schizowym zywiole.
                  a co do Izby turystycznej to chcialbym od ciebie sie dowiedziec gdzie byla Izba
                  Turystyczna i jak pomogla poszkodowanym, oszukanym klientom w przypadku upadkow
                  Open Travel, Big blue, El Greco i innych krzakow?:) Nadmieniam ze te firmy byly
                  zreszone w Izbie Turystycznej hahahahahahah. Jakie ma przelozenie Panie
                  folozofie zrzeszenie w Izbie na korzysci dla firmy lub dla klienta? Tak sie
                  składa ze przeanalizowalem Twoje posty..............wniosek nasuwa sie
                  sam...tylko leczenie intensywne moze Cie uratowac:)
                  ps
                  podrozujac po Indiach i tym podbnym pewnie oskarzylbys rzady tych Panstw:))))
          • Gość: zdzisiek Re: ecco naciagacze IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.07, 21:04
            Witam serdecznie, ja byłem z nimi w zeszłym roku ,właśnie na Krecie i wszystko
            było ok .pozdrawiam i głowa do góry ,napewno będą wspaniałe wakacje
      • Gość: WELMA Re: ecco naciagacze IP: *.ipartners.pl 03.06.07, 10:42
        CZY TY , KAKOFONIKS ,MUSISZ NA KAŻDYM FORUM ZATRUWAĆ ŻYCIE INNYM ???
    • Gość: Iza Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:23
      Sa tańsze i lepsze biura podróży polecam Exim Selecturs, Kopernik, pozdrawiam Iza
      • Gość: heretyczka Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:44
        taaaaaaaaaaaaaaaaa zwłaszcza Kopernik:)))) widac ze sie znasz:))), tajemnica
        poliszynela jest ze to oszusci z upadlego el Greco.
    • Gość: agrafka Re: Biuro Ecco Holiday IP: *.ipartners.pl 03.06.07, 10:34
      byliśmy w zeszłym roku 2 tygodnie na Rodos , wszystko było ok , bez żadnych
      potknięć , a muszę przyznać że mieliśmy obawy po przeczytaniu opinii.Myślę , że
      negatywne opinie wystawiają ludzie , którzy biorą najtańsze hotele , potem
      oczekują w **/*** luksusów Hiltona . TAK NIE MA NIGDZIE !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka