Gość: Zuza IP: *.mofnet.gov.pl 22.04.03, 13:24 Hej, szukam szkoły/kursu języka francuskiego w Paryżu. mam 4-tygodnie wakacji... może macie sprawdzone namiary... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agentka Re: Francuski w Paryżu... IP: *.gze.pl 22.04.03, 14:36 Czesc! Jezeli chcesz sie naprawde dobrze podszkolic to proponuje ci skorzystanie z Alliance Francaise, w sumie najbardziej znane wśród Polaków w Paryżu. Albo są kursy letnie na Sorbonie w dzielnicy łacińskiej. W każdym razie przy wybieraniu kursu zwróć uwagę, żeby było zawarte poznanie kultury i historii - wierz mi zajęcia naprawdę fajne, bo przeważnie w terenie i warto!! A poza tym Paryż jest cudowny i przez sam pobyt i kontakt z ludzmi nauczysz sie dużo:) powodzenia!! @+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Francuski w Paryżu... IP: *.mofnet.gov.pl 22.04.03, 14:44 Gość portalu: agentka napisał(a): > Czesc! > Jezeli chcesz sie naprawde dobrze podszkolic to proponuje ci skorzystanie z > Alliance Francaise, w sumie najbardziej znane wśród Polaków w Paryżu. Albo są > kursy letnie na Sorbonie w dzielnicy łacińskiej. W każdym razie przy wybieraniu > > kursu zwróć uwagę, żeby było zawarte poznanie kultury i historii - wierz mi > zajęcia naprawdę fajne, bo przeważnie w terenie i warto!! Sorbone mi odradzano... ale pomysle. > > A poza tym Paryż jest cudowny i przez sam pobyt i kontakt z ludzmi nauczysz sie > > dużo:) i na to licze!!! > > powodzenia!! > @+ Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś