Dodaj do ulubionych

Triada-Lido di Jesolo (Veneto)?????

IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 22:35
PYTANIE: Czy warto jechać z tym biurem. Słyszałem, że to biuro ma kłopoty
finansowe i upada :-/
2PYTANIE: Może ktoś był w Lido di Jesolo i napisze czy warto tam jechać i co
mozna tam robić.
Jakieś rady :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.acn.pl 29.08.03, 22:44
      Jesolo to typowa turystyczna miejscowość - setki hoteli, knajpek i barow
      wzdłuż głownej ulicy. Z tego co wiem sa tam niezłe dyskoteki... Chyba w
      okolicy jest jakiś PArk Wodny.
      Co można robić? Opalać sie, jeśc , spacerować.. albo wybrać sie na wycieczki -
      do Wenecji i PAdwy nie jest wcale tak daleko. A po drodze są inne, mniejsze
      ciekawe miejscowości.
      M.
      PS. Z Triadą nigdy nie jezdziłam.
    • svetomir Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? 30.08.03, 15:41
      Z Triada nigdy nie jeździłem, wiec nie wiem, a Lido jest OKROPNE. Nie warto sie
      nawet do niego zblizać
      • kunegunda13 Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? 30.08.03, 17:32
        Nie radzę Ci z tym biurem jechac.Podróżujšc z nimi przeżyjesz piekło i nie odpoczniesz.Firmie chodzi o zarobienie pieniędzy,a nie dobro klientów.

Pozdrawiam :-) Marta-Kunegunda
        • Gość: swede Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 22:23
          kunegunda13 napisała:

> Nie radzę Ci z tym biurem jechac.Podróżujšc z nimi przeżyjesz piekło i nie
          odpo
          > czniesz.Firmie chodzi o zarobienie pieniędzy,a nie dobro klientów.
          >
          > Pozdrawiam :-) Marta-Kunegunda

Jakies złe doswiadczenia z nimi??? Napisz. Gdzie z nimi byłaś??
          Pozdr
    • Gość: killla Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 18:10
      Lido di Jesolo mnie przygnębiło, niby światła dyskoteki knajpki ale jakies to
      wszytko sztuczne miałem wrażenie że bawią się tylko Włosi. Poza tym jak byłem
      swego czasu tak w drugiej połowie sierpnia, to na 8 dni pobytu 4 dni padałao.
    • basia553 Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? 30.08.03, 19:55
      wszystkie te Lida maja ladny piasek, ale lezaki ciasno jak w sanatorium,
      a woda obskurna!!!
    • Gość: swede Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 22:29
      A w jakich hotelach mieszkaliście??? Jakie były + i - tych hoteli?
      Pozdr
    • mea25 Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? 01.09.03, 09:46
      Gość portalu: swede napisał(a):

> PYTANIE: Czy warto jechać z tym biurem. Słyszałem, że to biuro ma kłopoty
      > finansowe i upada :-/

Nie mam zielonego pojęcia czy biuro ma kłopoty finansowe (no bo skąd mam
      widzieć), ale nie wydaje mi się. Ja byłam z nimi w tym roku w Tunezji i
      wszystko było zorganizone super. Wybrałam taki hotel, co do którego miałam
      pewność że jest w porządku. Wg moich doświadczeń Triada jest OK
      • Gość: eden Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 16:14
        Skąd posiadasz takie wieści, ze Triada upada i ma kłopoty finansowe.
        Współpracuje z Triadą i nic mi nie wiadomo o jakichkolwiek kłopotach tej firmy.
        Radzą sobie całkiem nieźle i oferte specjalna sprzedają zawsze w błyskawicznym
        tempie. oczywiście, ze oferta triady nie jest skierowana do tych turystów,
        którzy są bardzo wymagający, ale ogólnie rzecz biorac Triada daje sobie rade i
        miewa się całkiem dobrze.

Pozdrawiam wszystkich siejacych zamęt, e.
        • mea25 Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? 01.09.03, 16:38
          Gość portalu: eden napisał(a):

> Skąd posiadasz takie wieści, ze Triada upada i ma kłopoty finansowe.

czy to jest pytanie do mnie? bo tak wygląda, ale z kolei ja nic nie pisałam o
          ich kłopotach finansowych.
          • Gość: swede Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:38

Nie to nie było pytanie do Ciebie, moze tylko tak wyszło...
            A co do tych kłopotów finansowych, moja qmpela pracuje w branży i ma przecieki
            ( wcale nie na zasadzie, że konkurencja). Jesli nawet to plotka, to w każdej
            jest trochę prawdy :-p Podobno Triada często nie płaci za hotele i nie
            wywiązuje się ze współpracy... Ale mnie obchodzi tylko czy nie będę żałować
            jadąc z nimi.
            Czyżby urażona pracownica Triady??? ;)
            Pozdr wszystkich pracowników biur podróży ;-P
            • Gość: lena Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 12:09
              No to chyba koleżanka z pracy powiedziała to, bo faktycznie konkurencja itp.,
              żadnych kłopotów nie ma TRiada- a od początku istnienia tego biura ludzie
              pieprzą w kółko o tym samym- pozdrawiam i szybko się decyduj.
            • Gość: eden Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:33

> Czyżby urażona pracownica Triady??? ;)
              > Pozdr wszystkich pracowników biur podróży ;-P

Nic bardziej mylnego... Nie pracuję dla Triady, jestem przedtswicielem
              kilkunastu organizatorów turystyki i dośc dobrze orientuję się w ich
              mozliwościach i kondycji finansowej... Stąd dementuję pomówienia i plotki,
              których rozsiewanie na forum, chyba nie nalezy do najlepszych pomysłów...

Dziękuję za pozdrowienia :D

Ukłony, e.
            • Gość: eden Re: Triada-Lido di Jesolo (Veneto)????? IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:34

> Czyżby urażona pracownica Triady??? ;)
              > Pozdr wszystkich pracowników biur podróży ;-P

Nic bardziej mylnego... Nie pracuję dla Triady, jestem przedstawicielem
              kilkunastu organizatorów turystyki i dośc dobrze orientuję się w ich
              mozliwościach i kondycji finansowej... Stąd dementuję pomówienia i plotki,
              których rozsiewanie na forum, chyba nie nalezy do najlepszych pomysłów...

Dziękuję za pozdrowienia :D

Ukłony, e.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka