Dodaj do ulubionych

jordania egipt 7+7 triada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:17
proszę o informację o hotelach w Jordanii. wycieczkach
fakultatywnych. ewntualnie o hotelu Millenium Oyoun w Egipcie

Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: jordania egipt 7+7 triada IP: *.pronet.lublin.pl 14.07.08, 11:31
      Polecam ci ofertę Selectoursa,byłam,sprawdziłam,bez zastrzeżeń,a o
      jakie konkretnie hotele w Jordanii chcesz się dowiedzieć?
    • Gość: ema Re: jordania egipt 7+7 triada IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 19:08
      siuks, kiedy wybierasz się na wycieczkę jordania+egipt?
      • Gość: siuks Re: jordania egipt 7+7 triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 15:18
        ja wylatuję 01.10
        • Gość: ax Re: jordania egipt 7+7 triada IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 19:56
          bylam z Traida w tamtym roku; hotele w Jordanii byly rozne, :( klasa turystyczna, zadne tam 3 * jak twierdza w katalogu; najgorszy byl ten w Petrze (zamiast szafy kij z brudnymi wieszakam, grzyb w lazience i smierdzaca wykladzina w pokoju)...
          i chociaz caly wyjazd skonczyl sie awantura z Triada (zmiana hoteli w Sharmie, przelozenie lotu - zmiana miejsca ladowania w PL -Wroclaw zamiast W-wy!), to wyjazd uwazamy za udany, bo chcielismy poznac Jordanie...
          • Gość: marzena Re: jordania egipt 7+7 triada IP: *.pronet.lublin.pl 23.07.08, 22:46
            Hotel Petra Inn nie zmienił się nic a nic,byłam tam dwa tygodnie
            temu,nadal królują kije zamiast szaf lub zręby szaf,na dokładkę
            można byc pogryzionym przez insekty i radzę też dobrze zamykać torby
            podróżne na czas zostawienia w hotelu,jedzenia nie tykać pod żadnym
            pozorem...jedną noc można wytrzymać,ten hotel jest niereformowalny i
            tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka