Gość: joanna IP: *.ifa.uni.wroc.pl 28.10.03, 11:09 czy ktos lecial z berlina do londynu ryanair??? i czy mozna placic karta visa electron inteligo przez internet za bilety??? HELP HELP HELP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: 62.233.167.* 28.10.03, 12:45 Z tego co wiem, to Electron jest polskim wymysłem - zadzwoń na infolinię Inteligo to Ci powiedzą, moja znajoma leciała z Berlina do Londynu i było wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! 28.10.03, 21:27 Karta Inteligo jest reklamowana jako jedyna karta typu Electron, którą można płacić przez internet. Płaciłam nią przez net za wycieczkę kilkanaście dni temu i wszystko było OK. Po powrocie z Londynu zajrzyj tu jeszcze i podziel się wrażeniami. Planuję lot z Ryanair'em, ale wczesniej przydałyby się uwagi kogoś, kto to "przećwiczył". Szerokich korytarzy powietrznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.ifa.uni.wroc.pl 30.10.03, 15:28 dzięki, po powrocie dam znać, chociaż znajomi latają często i nie narzekają. pozdrawiam serdecznie! joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.eu.org 31.10.03, 20:59 lecialem ryanairem z belgii do dublina, tanio wiec i wszystko platne (jedzenie i picie) na pokladzie, samolocik maly i ciasny ale na krotkich trasach parugodzinnych spokojnie da sie wytrzymac, wiele bardziej bylem zmeczony po locie transatlantyckim w wiekszym samolocie i obsluga gratis, polecam po co przeplacac, (oczywiscie w gre kosztow wchodzi tez usytuowanie portu lotniczego a zwykle ryan niekorzysta z glownych portow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.lshtm.ac.uk / *.lshtm.ac.uk 07.11.03, 14:00 latam Ryanair co jakis czas na roznych trasach, jar ma racje - poniewaz to budzetowe linie wiec nie ma jedzenia ani picia za darmo. miejsca nieoznaczone wiec kto pierwszy ten lepszy. ryanair lata z Stanstead wiec wydostac sie trudniej niz z heathrow czy gatwick - zalezy oczywiscie gdzie sie dalej wybierasz. Stanstead Express jezdzi na Liverpool Street - City. Odpowiedz Link Zgłoś