Dodaj do ulubionych

LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!!

IP: *.ifa.uni.wroc.pl 28.10.03, 11:09
czy ktos lecial z berlina do londynu ryanair??? i czy mozna placic karta visa
electron inteligo przez internet za bilety??? HELP HELP HELP!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: 62.233.167.* 28.10.03, 12:45
      Z tego co wiem, to Electron jest polskim wymysłem - zadzwoń na infolinię
      Inteligo to Ci powiedzą, moja znajoma leciała z Berlina do Londynu i było
      wszystko OK
      • mcbeal_ally Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! 28.10.03, 21:27
        Karta Inteligo jest reklamowana jako jedyna karta typu Electron, którą można
        płacić przez internet. Płaciłam nią przez net za wycieczkę kilkanaście dni
        temu i wszystko było OK. Po powrocie z Londynu zajrzyj tu jeszcze i podziel
        się wrażeniami. Planuję lot z Ryanair'em, ale wczesniej przydałyby się uwagi
        kogoś, kto to "przećwiczył". Szerokich korytarzy powietrznych!
        • Gość: joanna Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.ifa.uni.wroc.pl 30.10.03, 15:28
          dzięki, po powrocie dam znać, chociaż znajomi latają często i nie narzekają.
          pozdrawiam serdecznie!
          joanna
        • Gość: jar Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.eu.org 31.10.03, 20:59
          lecialem ryanairem z belgii do dublina, tanio wiec i wszystko platne (jedzenie
          i picie) na pokladzie, samolocik maly i ciasny ale na krotkich trasach
          parugodzinnych spokojnie da sie wytrzymac, wiele bardziej bylem zmeczony po
          locie transatlantyckim w wiekszym samolocie i obsluga gratis, polecam po co
          przeplacac, (oczywiscie w gre kosztow wchodzi tez usytuowanie portu lotniczego
          a zwykle ryan niekorzysta z glownych portow)
    • Gość: mxt Re: LONDYN I RYANAIR !!!!! HEELP!!! IP: *.lshtm.ac.uk / *.lshtm.ac.uk 07.11.03, 14:00
      latam Ryanair co jakis czas na roznych trasach, jar ma racje - poniewaz to
      budzetowe linie wiec nie ma jedzenia ani picia za darmo. miejsca nieoznaczone
      wiec kto pierwszy ten lepszy. ryanair lata z Stanstead wiec wydostac sie
      trudniej niz z heathrow czy gatwick - zalezy oczywiscie gdzie sie dalej
      wybierasz. Stanstead Express jezdzi na Liverpool Street - City.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka