Gość: wczasowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:57 Jeśli ktoś był w okolicach Bodrum i mógłby polecić jakiś fajny hotelik z all do 3,5 tys. Raczej na obrzeżu, ale w poblizu kawiarni, restauracji:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil25 Re: Fajny hotel w Turcji IP: *.gprs.plus.pl 20.02.09, 09:46 byłem w fajnym hoteliku z all tylko że w Lara - plażowej dzielnicy Antalyi a dokładnie mówię tu o Sherwood breezes z 5 gwiazdkami, luksusy tam mają nie z tej ziemi a jeśli interesują cię kwestie restauracji to na terenie hotelu masz dwie świetne a la carte - turecka i włoska oprócz tego snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar a więc jest w tym wybierać a najważniejsze że wszystko bardzo smaczne! a tak jaki już pisałem hotel zaskakiwał mnie pod każdym względem, cudeńko to znalazłem w katalogu itaka i tak to sposobem znalazłem się praktycznie w niebie, + dla hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaa.m Re: Fajny hotel w Turcji 24.02.09, 10:19 jeśli myślisz o Turcji to polecam golden age! I podaje link do dyskusji o nim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=743&w=90377129&a=90377129 warto zajrzeć, wspomniałam tam o moim pobycie w tym hotelu więc jak ktoś jest zainteresowany to niech sobie poczyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Fajny hotel w Turcji IP: *.centertel.pl 24.02.09, 22:36 Dwa lata temu na weekend majowy byłem Rixos Bodrum bonvoyage.pl/rb/Luksusowy-RIXOS-Premium-Bodrum,304.html - super wypas i do 3,5 tys. powinnaś się zmieścić. Z tego co widziałem w necie fajny jest też Bodrum Princess. Najpiękniejsze wybrzeże jest od stony Bodrum-Torba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Fajny hotel w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 09:52 Polecam bo byłam www.odpoczne.pl/oferta/turcja-bodrum-diamond- of-bodrum_10466/. W tym przedziale cenowym zmieścisz się na pewno. Ja wyszukałam tą ofertę poprzez serwis odpoczne.pl, mają tak duży wybór że gdyby nie pomoc konsultantów pewnie nie wiedziałabym co wybrać. Można wysłać im zapytanie na maila, na numer gg 17 lub zadzownić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Fajny hotel w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:09 Polecam hotel Salmakis Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.xx Re: Fajny hotel w Turcji 24.03.09, 14:07 COŚ JESZCZE JEST GODNEGO UWAGI? Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Fajny hotel w Turcji 25.03.09, 21:26 Godne uwagi to jest forum Turcja-hotele: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943 Odpowiedz Link Zgłoś