Dodaj do ulubionych

Ból owulacyjny

IP: *.wawpie.ext.ids.pl 17.06.04, 11:44
Słuchajcie normalnie ja nie mogę się przytulać Wszystko mam spuchnięte brzuch
boli Na podstawie tego co się teraz dzieje mogę przypuszczać że wcześniej owu
nie miałam Ale teraz clo nie brałam i pęcherzyk niby ma pęknąć w ciągu 48
godzin Dzis już chyba nie dam rady Żadna przyjemność Ale ponoć nie trzeba się
przytulać codzienne w czasie spodziewanej owu Chyba nawet powinno się co 2 dni
Obserwuj wątek
    • ewa.analityk1 Re: Ból owulacyjny 17.06.04, 15:59
      spokojnie co 2 dzień wystarczy smile nie ma sensu się męczyć bo i tak wtedy nic z
      tego nie wyjdzie
    • damda Re: Ból owulacyjny 18.06.04, 11:15
      Umnie jest podobnie nie boli mnie brzuch jeden dzień i chwilke tylko przez 3
      dni strasznie kuje jajnik aż noga mnie boli. Dzisiaj też może jest coś nie tak
      brałam CLO w tym cyklu sama już nie wiem testy owu wskazały ,że nadchodzi usg
      też potwierdziło i skok tempki był to dlaczego tak boli.
      Jeżeli ktoś tak ma prosze napiszcie bo zaczynam się martwić
      • Gość: Kamilla Re: Ból owulacyjny IP: 217.153.54.* 02.07.04, 13:30
        Ja ma dziś 15dc i juz od wczoraj umieram z bólu.Lewy jajnik tak mnie boli, wraz
        z nogą, czuję jakieś skurcze, raz mocniej, raz słabiej. Myślałam że cos jest
        nie w porządku ale skoro ty też tak masz to może to normalne objawy
        owulacji???Dodam że mi tempka nie wzrosła więc nadziei nie mam
        • maretina Kamillo 02.07.04, 13:31
          tempka moze wzrosnac i dwa dni po owu.
        • maretina Re: Ból owulacyjny 02.07.04, 13:41
          Kamillo jesli masz tak bolesna owulacje to mozesz brac leki przeciwbolowe, ale
          najpierw upewnij sie, ze to po prostu "Twoja uroda" a nie objaw chorobowy.
          moze zrob sobie usg w okresie okoloowulacyjnym i tuz po owulacji? wszystko sie
          wyjasni.
          powodzenia
        • Gość: ena Re: Ból owulacyjny IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 10:02
          dziewczyny ja w tym miesiącu też odczuwałam ból lewego jajnika i takie uciski,
          ale myślałam że mnie boli noga tylko dlatego ze mnie przewiało,nigdy bym nie
          pomyślała że to jest od bólu owulacyjnego ale widzę że nie jestem sama.
    • Gość: Kamilla Re: Ból owulacyjny IP: 217.153.54.* 02.07.04, 13:36
      Dzięi, będę mierzyć ale czy ten straszny ból jest normalny. Lekarka każe mi się
      też samej badać Robię to i wyczułam dziś po lewej (tylko) stronie jakby kulke,
      zgrubienie. Nie wiem co to, czy szyjka macicy w owulacji tak jest wyczuwalna?
      • Gość: Sass. Re: Ból owulacyjny IP: 80.51.74.* 05.07.04, 20:18
        moze sprawdz czy nie tworzy sie torbiel - warto zrobic USG. To tlumaczyloby
        wyjatkowo dokuczliwy bol i zgrubienie. moze jestes przestymulowana? bralas clo
        lub gonadotropiny?
        • Gość: Kamilla Re: Ból owulacyjny IP: 217.153.54.* 06.07.04, 10:21
          brałam Clo, Bomergon i Pregnyle ale nie w tym cyklu tylko w ostatnim. teraz
          robię sobie wolne od wszelkich leków. Ale ból występuje, różnie. Raz boli
          ciągle, raz pulsująco, przeważnie wieczorem.Ide jutro do mojej gin
    • agnes_27 Re: Ból owulacyjny 02.07.04, 15:29
      czy to możliwe żeby przy podwyższonej prolaktynie (choć wg mnie jest w normie
      bo 348,40 mmlU/l a normy są do 500) i niskim progesteronie była owulacja? 17
      dc. miałam ostry ból lewego jajnika, brałam tego dnia No-Spe, a dziś w 27 dc.
      byłam na USG i widać ciałko żólte w lewym jajniku. Cykle mam 30 dniowe (raczej).
      • Gość: magda010 Re: Ból owulacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:15
        No jasne, ze mozliwe i w Twoim przypadku chyba pewne. Wlasciwie Twoja
        prolaktyna jest w normie, a nawet jak jest za wysoka, to czesto mimo to jest
        owulacja. Mozna zajsc w ciaze, problem tylko, ze mozna poronic, bo za niski
        progesteron.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka