Gość: aga76 IP: *.crowley.pl 21.06.04, 16:11 Endo w 28 dniu 9 mm (przy długich cyklach) - to dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maraguska Re: endo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 18:35 Ja w 20 dc mialam endo 9 mm (przy cyklach okolo 34 dniowych) i gin powiedziala, ze to idealna grubosc (idealna dla zagniezdzenia sie zarodka). -- Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: endo IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.06.04, 19:34 ja mialam endo 6,6 mm w 19 dniu cyklu...czy to duzo czy malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania75 Re: endo IP: *.visp.energis.pl 22.06.04, 19:50 Ja w 19 dniu miałam 8 mm. Lekarz powiedział że to nie rewelacja ale bez problemu przy tej grubości można zajść w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
trops7 Re: endo 22.06.04, 19:52 kurczę u mnie endo. 8,5 mm w 11 dc przy cyklach 26 - dniowych - lekarz twierzi że to zbyt mało na zagnieżdzenie się zarodka najbardziej optymalna grubośc to podobno 11mm wg. (mojego ginekologa) więc zdania są podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: endo 22.06.04, 21:27 trops7 napisała: > kurczę u mnie endo. 8,5 mm w 11 dc przy cyklach 26 - dniowych - lekarz twierzi > że to zbyt mało na zagnieżdzenie się zarodka najbardziej optymalna grubośc to > podobno 11mm wg. (mojego ginekologa) > więc zdania są podzielone trops, pieprzy trzy po trzy ten gin minimum to 7 mm, ja w owu mam 10 i jest ok. na poczatku ciazy( 39 dc) mialam 14 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maraguska Re: endo IP: *.icpnet.pl 23.06.04, 09:44 > trops, pieprzy trzy po trzy ten gin Tez tak mysle Moja gin mowi, ze minimum to 8 mm To co? Moze wyliczymy teraz z tego wszystkiego jakas srednia? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: endo 23.06.04, 10:14 Gość portalu: maraguska napisał(a): > > trops, pieprzy trzy po trzy ten gin > > Tez tak mysle > Moja gin mowi, ze minimum to 8 mm To co? Moze wyliczymy teraz z tego wszyst > kiego jakas > srednia? margusku, chyba ja pomylilam sie o ten milimetr, masz racje, 8 mm ale najwazniejsze jest zaby zarodek sie zagniezdzil, udawalo sie to nawet przy 6 mm zatem teoria swoje a praktyka i tak pokazuje co jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga76 Re: endo IP: *.crowley.pl 23.06.04, 13:33 z tych moich 9 mm i tak nic nie wyszło - @. Ale pocieszyłyście mnie, bo to oznacza, że mieszczę się w normach. W tym cyklu pierwszy raz monitoring - zobaczymy, czy pęcherzyki będą do zaakceptowania, bo owu to dawno o mnie zapomniała... Odpowiedz Link Zgłoś