Gość: Pelasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:54 Cześć dziewczyny.Mam zespół policystycznych jajników,lecze się już u paru lekarzy i bez skutków.Czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eduro Re: Zabrze lub okolice 30.07.04, 21:49 Cześć!!! Tez lecze się na PCO i tez przeszłam kilku jak nie kilkunastu lekarzy. Jeśli chodzi o Zabrze to przyjmuje tam prywatnie prof.Skałba na ul.De Gaulle'a 67 tel. 271-66-81 ale troche ciągnie za wizyty no i badania - dla mnie majątek!!! Teraz lecze sie u dr. Radwańskiego w Katowicach na ul.Raciborskiej przy szpitalu i jestem naprawde zadowolona, wszystkie badania na fundusz a i lekarz naprawde zaangażowany a nie tylko "odbębnia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelasia Re: Zabrze lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:17 Dzięki za odp.słyszałam już o prof.Skałba że jest dobry,ale i też drogi(,ale chyba nie mam wyjśćia musze mieć kogoś kto jest blisko.Leczyłam się kiedyś u dr Adama Tichlera i kompletna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shireczka Re: Zabrze lub okolice IP: 80.51.255.* 30.07.04, 23:00 witaj czy masz może telefon na raciborską jak jest z terminami i czy trzeba wypisać deklaracje do poradni ja chodziłm do wróblewskiego w zabrzu ale na niepłodności sie niezna (Clo bez monitorindu bez badań hormonalnych i kazał próbować może sama zajde no i te koszty szkoda gadać pozdrawiam dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft2 Re: Zabrze lub okolice 02.08.04, 13:18 cześć dziewczyny, ja jestem też na etapie szukania dobrego lekarza. Ciążę straciłam w 6 MC - ale wczesniej byłam na USG połówkowych w szpitalu na Raciborskiej i bardzo dobry sprzet mają (3D USG) i lekarz mi się podobał. Czy funkcjonuje tam poradnia przyszpitalna w której można miec swojego lekarza prowadzącego na NFZ? Moja ew. ciąża będzie prawdopodobnie zagrożona, latego tak pytam? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft2 :) 02.08.04, 13:23 ) pomieszały mi się ulice: nie chodziło mi o Raciorską (czytałam wasze posty i tak jakoś mi zostało tylko o tzw.Klinike Położnictwa i Ginekologii Zabrzu na ul.Traugutta Odpowiedz Link Zgłoś