Dodaj do ulubionych

Zabrze lub okolice

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:54
Cześć dziewczyny.Mam zespół policystycznych jajników,lecze się już u paru
lekarzy i bez skutków.Czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa?

Obserwuj wątek
    • eduro Re: Zabrze lub okolice 30.07.04, 21:49
      Cześć!!! Tez lecze się na PCO i tez przeszłam kilku jak nie kilkunastu lekarzy. Jeśli chodzi o Zabrze to przyjmuje tam prywatnie prof.Skałba na ul.De Gaulle'a 67 tel. 271-66-81 ale troche ciągnie za wizyty no i badania - dla mnie majątek!!!
      Teraz lecze sie u dr. Radwańskiego w Katowicach na ul.Raciborskiej przy szpitalu i jestem naprawde zadowolona, wszystkie badania na fundusz a i lekarz naprawde zaangażowany a nie tylko "odbębnia".
    • Gość: Pelasia Re: Zabrze lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:17
      Dzięki za odp.słyszałam już o prof.Skałba że jest dobry,ale i też drogisad(,ale
      chyba nie mam wyjśćia musze mieć kogoś kto jest blisko.Leczyłam się kiedyś u dr
      Adama Tichlera i kompletna porażka.
    • Gość: shireczka Re: Zabrze lub okolice IP: 80.51.255.* 30.07.04, 23:00
      witaj czy masz może telefon na raciborską jak jest z terminami i czy trzeba
      wypisać deklaracje do poradni ja chodziłm do wróblewskiego w zabrzu ale na
      niepłodności sie niezna (Clo bez monitorindu bez badań hormonalnych i kazał
      próbować może sama zajdesad no i te koszty szkoda gadać pozdrawiam dzięki
      • lara_croft2 Re: Zabrze lub okolice 02.08.04, 13:18
        cześć dziewczyny, ja jestem też na etapie szukania dobrego lekarza.
        Ciążę straciłam w 6 MC - ale wczesniej byłam na USG połówkowych w szpitalu na
        Raciborskiej i bardzo dobry sprzet mają (3D USG) i lekarz mi się podobał. Czy
        funkcjonuje tam poradnia przyszpitalna w której można miec swojego lekarza
        prowadzącego na NFZ? Moja ew. ciąża będzie prawdopodobnie zagrożona, latego tak
        pytam? dzięki
        • lara_croft2 :) 02.08.04, 13:23
          smile) pomieszały mi się ulice: nie chodziło mi o Raciorską (czytałam wasze posty
          i tak jakoś mi zostało smile tylko o tzw.Klinike Położnictwa i Ginekologii
          Zabrzu na ul.Traugutta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka