Dodaj do ulubionych

ZACIĄŻONE kronika

• ewa.analityk1 49. kacha135 2 lata starań zaszła w cyklu z HSG 02.12.04, 11:41
      kacha135 napisała:

> dziewczynki po dwóch latach walki zobaczyłam wczoraj dwie najpiekniejsze na
      > swiecie dwie kreski. Najśmieszniejsze jest to ze ten cykl od poczatku skazany
      > byl na niepowodzenie!!!!. 10 dc mialam HSG, Mój maz wyjeżdzał w 13 dc i
      > przytulanko było tylko raz a ja po raz pierwszy od roku nie monitorowałam
      > cyklu i nie mialam pojecia kiedy wypada ovu. nawet nie przypuszczałam ze moze
      > sie udac. A jednak cuda sie zdarzają. Pisze to zebyscie nie tarciły wiary.Mam
      > nadzieje ze razem z Raginką, rozpoczniemy grudzień pełen fasolkowych
      > sukcesów. Pozdrawiam was serdecznie i przesyłam ciazowe fluidki
    • ewa.analityk1 50 raginka :) 02.12.04, 11:43
      raginka napisała:

> rzadko ostatnio tu zaglądałam ale mam super wiadomość i chcę się z wami
      > podzielić. wczoraj zrobiłam test i jest ok!!! to cud udało się aż się bałam
      > myśleć czy aby test był dobry ale dzisiaj powturzyłam i potwierdził się!!! i
      > teraz mam następne zmartwienie bo mam bóle z jednej strony i duże ryzyko
      > ciąży pozamacicznej i cie boję że to może być to! poradźcie wg moich wyliczeń
      > to 3tydzień czy już iść na usg coś będzie widać czy lepiej do gin na zwykłe
      > badanie??
      > szczęśliwa mamusia
    • ewa.analityk1 51. cyrkonia2 2 IUI w św. Mikołaja pozytywny test 06.12.04, 12:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=18325427&v=2&s=0
    • ewa.analityk1 52.zuzagos lekka kreska 10 dni po pregnylu i ciąża 15.12.04, 22:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=18610877
    • judyta.k.b Re: ZACIĄŻONE kronika 16.12.04, 20:16
      dopisuję się. dzisiaj testem z krwi potwierdzona ciąża. Jestem tu od niedawna i
      zdarzył się cud......
      Judyta
    • dazzle Dazzle 16.12.04, 20:43
      no to się dopiszę, a co!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka