Dodaj do ulubionych

Invicta rządowy program - komu się udało :)

30.09.13, 09:30
Cześć dziewczyny,
postanowiłam zebrać do kupy informacje i zobaczyć ile jest już dziewczyn, którym się udało (może to będzie nadzieja dla wszystkich którzy są w oczekiwaniu lub którym się n ie udało):

udało się:
- ja
-olarutka87
- edi_75

oczekuje:
- megi_78

czeka na drugie podejście:
- malinaimieta
- adzia_23

Poprawcie mnie jeśli co zamieszałm smile
Obserwuj wątek
    • edi_75 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 30.09.13, 12:55
      Nie wszystko ok, u mnie podwójne szczęście smile
      • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 01.10.13, 08:51
        edi_75 to podwójnie się cieszę smile smile
    • olarutka84 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 01.10.13, 14:31
      wink
      • olarutka84 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 03.10.13, 14:10
        Hey dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie i fasolcia rośnie zdrowo serduszko usłyszałam wink 12mm fasoleczka 7t3d ,niestety Dr. powiedział,że to już ostatnia wizyta w Klinice na tym etapie kończą całą procedurę i mogę znalezc sobie już Dr. który poprowadzi ciążę ,szkoda że Stencel nie prowadzi ciąż crying .
        • akdi Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 13.11.13, 12:35
          dopiero teraz trafiłam na ten wątek, trochę nie aktywny, więc i informacja pewnie nie istotna, ale dr Stencel prowadzi ciąże tylko prywatnie u siebie w gabinecie, ma super sprzęt, ja mimo dużej odległości i tak jeździłam do niego na te ważniejsze badania: 12, 24 i 32 tydzień. polecam.
    • rak.02 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 03.10.13, 23:31
      Witam 02 miałam w Invicie transwer więc teraz zaliczam się do tych czekających wink
      • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 08.10.13, 08:22
        nie wiem czy aktualizować co chwilę czy zrobić podsumowanie np. na koniec roku albo dawać pomysły co jeszcze? smile
        • rak.02 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 08.10.13, 19:20
          Witam dziś druga weryfikacja wyniki spadły o połowę lekarz mówi że mamy 5-10% szansy dołożył mi luteinę pod język w takiej samej dawce ale ja już chyba się poddałam gratuluję tym co się udało bo ja już chyba nie mam siły naprawdę miałam wielką nadzieję że się uda...
          • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 23.10.13, 13:23
            ale przysługuja Ci 3 podejścia więc się nie poddawaj smile wierz mi są kobiety, które podchodziły nawet po 7-10 razy do ivf iw końcu im się udało smile
            • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 23.10.13, 13:36
              smile
          • akdi Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 20.11.13, 14:17
            czyli jedziemy na tym samym wóxku, ja już po trzeciej werce i odstawieniu leków sad , no ale to chyba nie ten wątek...
    • inka.1983 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 20.11.13, 09:32
      11 listopada miałam transfer i chyba się udało. smile 4 dpt beta 4,92 a 7 dpt beta 61.
      • akdi Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 20.11.13, 14:18
        gratki smile coraz więcej szczęśliwców, oby udało mi się znaleźć siły...
      • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 27.11.13, 14:06
        inka jak u Ciebie sprawy się mają? smile

inka.1983 napisał(a):

> 11 listopada miałam transfer i chyba się udało. smile 4 dpt beta 4,92 a 7 dpt bet
        > a 61.
        • inka.1983 Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 28.11.13, 12:30
          Beat rośnie smile teraz czekam na pierwsze USG
          • bulu_bulu Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 20.01.14, 16:05
            yeahhh super! smile mam nadzieję, że będzie nas tu przybywać smile

inka.1983 napisał(a):

> Beat rośnie smile teraz czekam na pierwsze USG
            • jarann Re: Invicta rządowy program - komu się udało :) 03.02.14, 15:59
              cześć dziewczynki chciałam do was dołączyć i od razu podpytać o lekarza jaki prowadzi wasze ciąże. Ja jetem dziś po 1 USG wszystko jest jak na razie cudownie i są 2 piękne pęcherzyki smile. Za tydzień mam kolejną wizytę i nie bardzo wiem co dalej. Pani doktor która do tej pory się mną zajmowała nie prowadzi ciąż mam swojego fajnego dr ale troszkę się obawiam czy będzie się znał na dawkach naszych luteinek ha ha. proszę o poradę,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka