Dodaj do ulubionych

in vitro w poznaniu

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 18:36
Witajcie, szykuję się w tym miesiącu na hsg a od września chcę zacząć badania
do in vitro i przeprowadzić transfer.czy któraś z was ma jakieś doświadczenia
z polną, czy komus się udało?Boję się, ale wierzę,że się uda miałam juz tyle
inseminacji i nic!Pozdrawiam Napiszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: in vitro w poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 09:56
    • rafal_md To samo, co w poprzednim watku-Berlin jest blisko 31.08.04, 09:57
      Raz na jakis czas przypominam, ze jestesmy juz w Unii Europejskiej i warto
      korzystac z wyprobowanych osrodkow za granica. Jesli jestes z Konina czy
      Poznania,
      to bez problemu dojedziesz do Berlina. Ja rekomenduje Fertility Center Berlin.
      Koszty troche wyzsze niz w Polsce, a jakosc nieporownywalna. Przyjmuja polskie
      pacjentki.

• Gość: anna Re: in vitro w poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 10:02
      Leczyłam się na Polnej ponad 2 lata miałam 6 inseminacji i 1 IVF bez
      powodzenia postanowiłam zmienić klinikę po 2 inseminacji jestem w
      ciaży
      • Gość: Adzienia Re: in vitro w poznaniu IP: *.bs / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:35
        A na jaką klinkę zamieniłaś polną? Gdzie Ci sie udało?
        Adzienia
    • Gość: Kaya Re: in vitro w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:19
      POTWIRDZAM co napisał RAFAŁ! Ja leczyłam sie w Poznaniu u prof Pawelczyka...
      Inseminacje , laparo a potem tragedia życiowa... o której kiedys oficjalnie
      napisze. Mysle ze jakbym pojawiła sie na Polnej jeszcze raz to tylko z bronią..
      Berlin jest blisko.... ja jestem pacjentka Fertility Center i żałuje,że tam nie
      zaczęłam pare lat temu.
    • Gość: anna Re: in vitro w poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 11:24
      Ja miałam zabiegi w Vital Medice w Poznaniu na ul Piątkowskiej
    • Gość: ewa Re: in vitro w poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 14:27
      Proszę dajcie namiary na tę klinikę w berlinie, jak tam sie zgłosić,jak nocleg
      i czy na in vitro długo sie czeka?I ile kosztuje.Dzięki za ostrzeżenia ,
      dlaczego Polna tak podupadła i ma tak słabą opinię?
      • rafal_md Namiary 31.08.04, 15:37
        IVF ok. 1500-2000 euro, ICSI 2500, noclegi sa w poblizu od 45 euro za pokoj
        dwuosobowy ze sniadaniem (czyli 22,5 euro od osoby) etc. Leki kosztuja w Polsce
        i Niemczech podobnie.

Wszystkie to mozesz przeczytac na polskich stronach FCB

www.fertilitycenter-berlin.de/index_pl.htm
        klikaj po kolei na Travel, Contact etc. Powodzenia!
        • Gość: kacha Re: Namiary IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 22:25
          Dzięki Rafał
    • kacha135 Re: in vitro w poznaniu 01.09.04, 13:33
      a co sądzicie na temat kliniki Vital Medica w Poznaniu, czy któras z Was tam
      sie leczyła ?
      • Gość: Adzienia Re: in vitro w poznaniu IP: *.bs / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 15:13
        byliśmy pierwszy raz w Vital Medice z mężem- zdecydowałam się po nawiazaniu
        kontaktu przez forum z dziewczyną kóra też się tam leczy. Pierwsze wrażenie
        bardzo ok-zobaczymy jak będzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka