Dodaj do ulubionych

dr górecka w krakowie

IP: *.veranet.pl 30.09.04, 17:40
czy ktoś moze mi napisac jak cenowo wyglada leczeie u tej pani doktor?
wizyta 70,00 to juz wiem a jak dalej tzn badania? tak mniej wiecej
przepraszam ze pytam o to bo przeciez dzidzius nie ma ceny, ale do tej pory
trafiałam tylko na wyciagacza pieniedzy ( w kółko te sae badania, oczywiscie
u siebie w klinice) bo brak było innej koncepcji na lecznie, własciwe nie
było zadnej.
dziekuje jesli ktos sie odezwie i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasieńka2 Re: dr górecka w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:07
      Witam!
      ~Gratuluję dobrego wyboru lekarki. Na pierwszej wizycie może wydać się trochę
      oschła, ale na kolejnych jest bardzo sympatyczna (myślę, że to wynika z faktu,
      że nas zapamiętuje. Za pierwszą wizytę zapłaciłam 120 ale w tym miałam robioną
      cytologię, badanie i USG oraz recepty. Teraz chodzę na monitoring cyklu, za
      który płacę tylko 25 zł. Monitoring odbywa się bez rejestracji - możesz przyjść
      kiedy Ci pasuje. Podoba mi się także to, że P. Górecka nie bierze pieniędzy za
      wipisanie recept jak to czyni większość krakowskich lekarzy. Konsultacje czy
      brać jakieś lekarstwa po zrobieniu badań odbywają się telefonicznie - dla mnie
      osobiście jest to ogromny plus bo zawsze buliłam u poprzedniej lekrki chociaż
      poświęcała mi całe 2 minuty mówiąc niech pani to zażywa dalej.
      Pozdrawiam
      Kasia
      PS jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie udzielę odpowiedzi
      • Gość: agnieszka Re: dr górecka w krakowie IP: *.veranet.pl 30.09.04, 19:18
        czy udało Ci sie kasieńko u dr goreckiej?
        • Gość: kasieńka2 Re: dr górecka w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:40
          Jeszcze nie ale to dopiero dwa cykle pod jej opieką. W pierwszym odblokowała mi
          owu (wysoka prolaktyna, którą poprzednia lek. leczyła mi bromkiem przez 10 dni
          w cyklu - tutaj nastąpiła definitywna zmiana leczenia bromek cały czas i od 1
          dnia) i wreszczie zobaczyłam pechęrzyk taki jak ma być i była owu. -ale nie
          udało się -(. W tym yklu też był pęcherzyk ale nie pękł nawet po pregnylu.
          Walczę dalej fachowość Góreckiej budzi moje zaufanie, nie przepisuje lekarstw
          jak by to były cukierki. Uważnie analizuje wszystkie wyniki badań i przedstwaia
          koncepcję leczenia pytając czy się z tym zgadzasz.
          Ps Może kiedyś się spotkamy przypadkiem w poczekalni (chociaż tam zawsze są
          tłumy) :o)
          Kasia
          • Gość: agnieszka Re: dr górecka w krakowie IP: *.veranet.pl 30.09.04, 21:26
            pod wpływem tego co piszesz zarejestrowałam sie do Pani doktor na najblizszy
            wtorek, zobaczymy.
            U mnie pęcherzyki zawsze wygladaja świetnie choc czy pękaja nie wiem,
            dotychczasowy lekarz co najwyżej zadawał ( sam sobie ) pytanie czy pekają i nic
            z tym nie robił ani w zaden sposób nie sprawdzał. A prolaktyna to chyba sie
            zajął odpowiednio bo to rowniez endokrynolog, choc tak naprawde nie jestem
            pewna czy do konca odpowiednio normalnie mam w granich 8 do 12 ale po podaniu
            obcizenia skacze do 160-170 inny lekarz tym sie przeraził a ten "moj"
            stwierdził ze spoko.
            pozdrawiam i zycze powodzenia
            ps miło spotkac kogos z krakowa, tym bardziej ze forum to "odkryłam" wczoraj
            • Gość: agnieszka Re: dr górecka w krakowie IP: *.veranet.pl 02.10.04, 19:46
              jeszcze jedno pytanko:
              czy dr Górecka rowiez leczy w jakims krakowskim szpitalu?
              • Gość: kasieńka2 Re: dr górecka w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:05
                Tak w szpitalu na Galla (dawnym MSWiA - Policyjnym)
    • michalinnaa Re: dr górecka w krakowie 03.10.04, 23:26
      Czymogę prosić o namiary do dr góreckiej. To co o niej piszecie b. mnie do niej
      przyciąga
      • Gość: kasieńka2 Re: dr górecka w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:52
        Witam
        Podaję Ci namiary do dr Góreckiej ul. Sebastiana 22/2b tel. 423-25-23 rej.
        telefoniczna. Przyjmuje od poniedziałku do środy w god. 11:30 do 17 (do 17 to
        teoria bo ostatnio byłam na wizycie o 17:40 smile). Acha ostatnio torchę trudno
        jest się zapisać trzeba rej się tydzień wcześniej :0)
        Pozdrawiam i życze powodzenia
        Kasia
        • Gość: agnieszka Re: dr górecka w krakowie IP: *.veranet.pl 04.10.04, 18:52
          dzieki kasiu, napewno skorzystam.
    • atatar napiszcie mi cos wiecej 05.10.04, 09:45
      Słuchajcie, ja chodzę na Szwedzka i jakos nie mam przekonania że w niedługim
      czasie zajdę w drugą ciażę. Pani doktor nie zrobiła mi żadnych badań, żeby
      stwierdzić dlaczego nie mogę od przeszło 6 miesięcy zajść w drugą ciążę.
      Prosiłam ją o badania hormonalne to stwierdziła "dziewczyno nie szalej".
      Obecnie nawet nie wiem czy mam owulacje, okres od 6 m-cy przychodzi kiedy
      chce...
      Prosze napiszcie mi czy u tej pani doktor za wszystko płaci się osobno ?? tz.
      wizyta, badania itp. A jak wygląda monitoring cyklu ?? Droga jest taka
      kontrola ?? Dzięki
      • Gość: aga Re: napiszcie mi cos wiecej IP: *.veranet.pl 05.10.04, 18:03
        witam,
        własnie wróciłam od p. doktor zapłaciłam 150 ( wizyta, USG, cytologia)
        wizyta trwała ponad godzine, p. doktor bardzo dokładnie sprawadzała wyniki i
        długo ze mna rozmawiała. Na monitoring mam sie zgłosic od następnego cyklu
        7-8 dzien po raz pierwszy pozniej jeszcze ze 2-3 razy w cyklu. Za kazdy raz
        podobno 25, ale tego jeszcze nie wiem.
        Dodatkowo mam zrobic badania immunologiczne to ok 500
        Do tej pory u kogos innego wydałam orawie 4000 i nic. Tez od 1,5 roku czekam na
        drugie dziecko.
        acha inseminacja 800,00 to tez mi proponowała po wczesniejszych badaniach jesli
        wyjda ok. A podobno inseminacje refunduje NFZ wiec juz nie wiem jak to jest
    • kawaiherbata Re: dr górecka w krakowie 26.12.04, 19:24
      mam pytanko.Poniewaz mam problemy z poruszaniem sie,chialabym sie zapytac czy
      do pani dr sa jakies shcody?wiem ze to dosyc nietypowe pytanie ale dla mnie
      bardzo wazne.
      • agnieszka.krak Re: dr górecka w krakowie 26.12.04, 19:32
        witam,
        do bramy kamienicy wchodzi się bezpośrednio z ulicy, schodów nie ma, ale
        bezpośerdnio z korytarza budynku do drzwi gabinetu jest ok 4-5 schodków.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka