Dodaj do ulubionych

CZEKAM PO TRANSFERZE!!!

29.11.04, 17:31
Dzisiaj zagościły u mnie dwa Maluszki, i mam nadzieję, że tam zostaną przez
następnych 40 tygodni. Odliczam dni do 10.12., wtedy testuję! Trzymajcie
kciuki!
A może ktoś czeka ze mną???
Obserwuj wątek
    • maretina Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 29.11.04, 17:36
      no ja czekac nie mam na razie na co, chyba, ze na @, ale Ty na nia nie
      czekaj!!!!!wink
      dbaj o Was, jestes w ciazy!wink
    • magdulka26 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 29.11.04, 17:40
      Trzymam kciuki za Twoje malestwa,na pewno jest im tam dobrze i zostaną na całe
      9 m-cy smile))))))))))))
      • mala00 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 29.11.04, 17:50
        Czekam z tobą tyle że ty okolo 10go będziesz testować a ja w tym czasie
        powinnam mieć transfer.Trzymam kciuki.Boże ale jestem ciekawa co teraz
        czujesz,jak w ogóle znioslaś stymulację,jak radzilaś sobie z obowiązkami i
        pracą.Napisz proszę o ile masz ochotę i silę.Jestem z tobą,musi się udać.
        • mopat Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 08:26
          Dziękuję Wam Dziewczyny!!!

Mala00 gorąco Ci kibicuję i zaciskam kciuki!!!
          Czuję się właściwie dziwnie, bo niby mam świadomość, że maleństwa są w
          brzuszku, ale oznak przecież żadnych nie mam. Staram się mówić do tych dwóch
          kropeczek, jak wracałam wczoraj do domu, to śpiewałam im piosenki (hihi), mąż
          całuje brzucho na dobranoc, ale to przecież jeszcze nic nie wiadomo czy im się
          tam spodoba. Myślałam, że będę wracała do domu 20km/h i że będę krzyczała na
          każdym dole, że za szybko, ale jechaliśmy normalnie i chyba tak jest lepiej.
          Nie dajmy się zwariować.
          Do pracy niestety chodzę normalnie, na szczęście nie mam ciężkiej pracy. Mój
          lekarz powiedział, że mam robić wszystko normalnie tak jak do tej pory, tylko
          nie dźwigać i nie forsować się za bardzo. Nawet ewentualne przeziębienia kazał
          leczyć normalnie. Ale najlepszy to był po transferze, mówi do mnie: teraz
          proszę trochę poleżeć, chociaż nie ma to wpływy na powodzenie transferu, ale
          tak dla picu. Dobry, nie? Gdy wychodziłam kazał mi na siebie uważać, a ja przez
          nieuwagę prawie spadłam ze schodów. Bałam się nawet kaszlnąć, ale dzisiaj jest
          już w miarę dobrze, chociaż nie mogłam wstać i strasznie nie chciało mi się iść
          do pracy.
          Pozdrawiam i życzę miłego dnia - Monika.
          • mala00 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 08:50
            Też ci życzę milego dnia i oby szybko minąl i ten następny też,i następny,i
            następny.Bedzie dobrze.Odzywaj się roszę.Ja otworzylam wątek icsi w
            grudniu.Zaglądaj tam proszę będzie rażniej.
            • wisia33 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 09:04
              Ja też czekam po transferze, u mnie dziś 6-ty dzień, a podane miałam 3
              blastocysty kl. B. Wiem co czujesz, ale wierzę że będzie dobrze.
              • kam_a Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 12:23
                mopacik, Ty Wiesz, że ja Tobie kibicuje i trzymam za Ciebie kciuki , tu i na
                bocianku. Zobaczysz Święta w tym roku, będą cudowne !!!!!
                smile))))))))))))))

pozdrawiam Cię bardzo mocno
                Kama.
    • jo22 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 12:39
      Droga Mopat, trzymaj się dzielnie ze swoimi maluszkami! solidaryzuję się z Tobą
      w pełni, bo w tym tygodniu- jeśli wszystko dobrze pódzie- zagoszczą u mnie też
      moje maluszki (jutro punkcja). oszczędzaj się, bo ja po ostatnim (pierwszym)
      transferze po trzech spokojnych dniach zaczęłam normalnie funkcjonować (praca,
      zakupy, wyjścia, itp) i niestety nic z tego dobrego nie wyszło. terminowo
      pojawiła się @, ale oczywiście może istnieć tysiące innych powodow, dla ktorych
      się nie udało... było to w sierpniu i trudno było wówczas wysiedzieć spokojnie
      w jednym miejscu. teraz zimno i szaro, więc może nasze maleństwa pozostaną w
      ciepełku i niebędą się wyrywać na zewnątrz... w każdym razie gratuluję maleństw
      i mocno Tobie dopinguję. pozdr-jo
      • dytkob Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 13:18
        Cześć dziewczyny, jeżeli możecie powiedzieć gdzie podchodziłyście do transferu
        i ile kosztuje procedura to będe wdzięczna. Pozdrawiam edyta
        • jarkat04 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 21:04
          Intermedica Poznań 5,6 tys. IVF + ok. 3,5 tys. leki (pierwsza próba udana) Olka
    • vikas Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 21:34
      dziewczyny trzymam za Was wszystkie
      kciuki i mam nadzieje,że wszystkie transfery
      okażą się owocne w 2 kreseczki na testach!!!!!

Mopat jesteś super kibicuję Ci nadal i wierzę,
      że się powiedzie.Gdzie Maluszki znajdą przytulniejsze
      miejsce niz w Twoim brzuszku,a potem w Twoich ramionach
      nie ma innego dlatego zostaną z Tobą!!!!!
      • mopat Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 21:52
        Ale miło wejść na forum i zobaczyć wątek tak wysoko!!!
        Dzięki dziewczyny za to kibicowanie, jesteście super. Na razie u mnie spoko,
        nie wariuję i czasem nawet zapominam, że mogę być w ciąży, ale testować na
        pewno nie zapomnę. Mam leciutkie pobolewania, raz było mocniejsze z gulgotaniem
        i trochę pobolewające piersi, ale mam takie prawie zawsze w drugiej połowie
        cyklu. A tak na marginesie, to nawet nie wiem kiedy powinna przyjść @, bo
        obecnie mam 54 d.c., a to przez to, że w dwóch cyklach pod rząd zaczynałam
        długi protokół (przez torbiel). Wszystko się poplątała, ale przynajmniej
        zaoszczędziłam na allways-ach i mam nadzieję oszczędzać jeszcze 9 m-cy.
        Całuski - Monika.
        P.S. Mala00 -ściskam kciuki do bólu za śliczne jajeczka,
        Vikasku, Kama - pogłaskajcie ode mnie Maluszki,
        joa - za udany transfer.

Jarkat - ja również podchodziłam w Intermedice, u Pana Dra i mam nadzieję, że
        pójdę Twoim śladem.
        • mala00 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 23:24
          Kama,dbaj o siebie,bądz dobrej myśli.....tylko się nie przezięb,teraz taka
          zdradliwa pogoda.AAAAAAAAAAAAAle czad,mieć już w sobie dwie nadzieje na
          gigantyczne szczęście....Caluski mala00
          • mala00 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 01.12.04, 19:37
            Mopat,wybacz myślalam o tobie a napisalam kama,wybacz,wybacz,wybacz.Napisz ,że
            wybaczasz.Jest mi z tym zle.
        • jo22 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 30.11.04, 23:43
          hej Mopat'ku! jak samopoczucie? jak Malenstwa? z tego, co czytalam o objawach
          po inv, to podobno trudno rozroznic efekt stymulacji tak duza iloscia lekow od
          prawdziwej ciazy. tak tez powiedzial mi moj gin po ostatniej stymulacji. a moje
          zaciazone kolezanki sadza, ze na poczatku (pierwsze 2 do 3 tygodni) nie mialy
          zadnych objawow i o tym, ze sa w ciazy dowiedzialy sie dopiero, gdy nie
          przyszla @. no, ale wiadomy, my tutaj jestesmy w zupelnie innej sytuacji, wiec
          miejmy nadzieje, ze to, cz odczuwasz, to wlasnie te Malenstwa!dziekuje za
          wsparcie- odezwe sie po punkcji, jak tylko wytrzezwieje po znieczuleniu...
          pozdrawiam- jo
          • mopat Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 01.12.04, 08:44
            Dziękuję jo za miłe słowa. Objawów teraz nie mam żadnych, ale nie doszukuję się
            ich. Jestem zdziwiona swoim spokojem, czekam cierpliwie i na razie nie wariuję.
            Mam nadzieję, że tak będzie do 10-go. Trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie.
            Mala00 - za Ciebie również.
            • jo22 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 01.12.04, 18:34
              hej Mopat, jak dzisiaj? to bardzo dobrze, że tak spokojnie do tego podchodzisz.
              zazdroszczę Ci tego, bo ja jestem typowym przykładem roztrzęsionego nerwusa...
              jestem już po punkcji (6 sztuk pobrali) i transfer najprawdopodobniej w sobotę.
              potem będę już odmierzać czas z Tobą i pozostałymi invitrówkami. mam nadzieję,
              że wszystkie będziemy przepełnione radością w trakcie tych Świąt!!! a na razie
              odsypiam zniczulenie (uśpili mnie na dobrą godzinkę, a teraz już w domu jakoś
              nie mogę się wybudzić) i czekam na wiadomości od Was! dbaj o swoje Malenstwa!!!
              pozdr.- jo
              • mala00 Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 04.12.04, 11:08
                Mopat co u ciebie?Masz już jakieś objawy,jak się czujesz?
                • mopat Re: CZEKAM PO TRANSFERZE!!! 04.12.04, 16:53
                  Witaj mala00, dzisiaj 5dpt., objawów żadnych, czasem pobolewa któryś jajnik,
                  albo lekko boli brzucho, a poza tym cisza. Staram się nie wyszukiwać
                  żadnych "za" ani "przeciw". W piątek zrobię chyba betę i wtedy się okaże, a
                  może wytrzymam do poniedziałku. Zawsze to w razie niepowodzenia można się
                  dłużej połudzić.
                  Cały czas śledzę Twoje zmagania i trzymam mocno kciuki za upragnione 2II !!!
                  Całuski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka