invicta1 01.02.05, 13:40 a nie się czaisz po wątkach i jaja sobie robisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
666miriam Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 09:35 invicta1 napisała: > jaja sobie robisz Jhaajaa thooo jhaaa mhaaam, aaa nhieee shoobieeee rhobieee Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 09:37 podobno dostaniesz w pysk za nadprogramowe migdałki od finalisty Odpowiedz Link Zgłoś
666miriam Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 09:40 Jheszczeee bhędzieee phroosiiił, żhebyyy mhóóóglł pholiizaaać DD Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 09:41 zawsze mozecie zrobic probe mikrofonow Odpowiedz Link Zgłoś
666miriam Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 10:07 Jhaaa thaaaam woolęęę uphuściiić mhydeelłkooo phoood phryyszniiiiceeeem Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 10:12 będziesz tak igrać, aż złapiesz chlamydię, albo HPV i nie bedziesz mogla/mogl miec dzieci-zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 10:47 No i znów dostałem opi.erdziel. Czy wszystkie laseczki na tym forum, poza kilkoma wyjątkami (na czele których Ty jesteś) muszą być poważniejsze od wieka trumny? Boże pożartować nie można, bo zaraz cię ktoś obluzga, że robisz sobie jaja z pogrzebu!!! JA TAK NIE CHCĘ !!! (((( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 10:52 ściemniasz Piter czy jak? na poczte dostajesz bluzgi? podrzuć, bo nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Masz @ na gazeta.pl 02.02.05, 11:14 Boże toż to straszne forum zgredziorum Piter a może my jesteśmy nienormalni? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Fajne, ale w formie pisanej trudne do przekazania 02.02.05, 11:23 Przychodzi facet do kasy i mówi (bardzo spokojnie i kulturalnie): -Poproszę o bilet. Kasjerka: - Normalny? Facet (drze się się, okazując objawy świra): - NIE QRWA!!! POPIE.RDOLONY!!! DD Jeden z moich ulubionych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Fajne, ale w formie pisanej trudne do przekaz 02.02.05, 11:32 • Re: Wasze zabawne wpadki podczas bzykanka ... Gość: dobranoc 19.01.2005 20:47 + odpowiedz Żona do mnie w nocy po akcji: Dobranoc Ja do niej: Dobranoc A malutki synek z łóżeczka obok: Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Fajne, ale w formie pisanej trudne do przekaz 02.02.05, 11:33 • Re: Wasze zabawne wpadki podczas bzykanka ... IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* Gość: roadrunner 20.01.2005 11:41 + odpowiedz a ja mam dla Was historię nie o bzykanku wprawdzie ale troszkę o ten temat zahaczającąi moim zdanie barzdzo śmieszną... historyjkę ta opowiadał mi mój wujek - pojechał ze swoją żoną na wesele na wieś, pełen folkolor, łącznie z tym, że gości weselni (ci młodsi oczywiście) nocowali w stodole na sianie. wujek z żoną wgramolili się na samą górę i poszli spać. budzą się w pewnym momencie, bo ich suszy, dookoła ciemno jak w d... ale wujas dzielnie postanowił pójść po szklankę wody. Wysoko było, to ciotka trzymała go za nogi, żeby mógł namierzyć kolejną partię siana i bezpiecznie wylądować. wujek namierzył i teatralnym szeptem powiedział "uwaga, spuszczam się" cała stodoła miała ubaw do rana )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Dobre !!! 02.02.05, 11:47 Facet idzie ze skierowaniem na operację do szpitala. Kładą go na stole, podchodzi anestezjolog i pyta: - Pan prywatnie? Czy z NFZ? Facet: - Oczywiście refundowany z funduszu !!! An: - Acha. To zaczynamy... Aaa Aaa Aa Kotki dwa... Wczoraj moja żonka przyniosła. Chyba w związku z moimi planami (( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 humor zydowski 02.02.05, 12:04 Salcie przychodzi do Rebego, że chce się rozwieść. - Jakiż to powód moja Salcie? - pyta Rebe. - Mój mąż ma brzydkie nazwisko. - A jak się nazywa? - Lampe! Salcie dostała rozwód. Po kilku tygodniach przychodzi do Rebego w sprawie ślubu. Rebe wziął księgę by zanotować datę i pyta Salcie o nazwisko narzeczonego. - Lampe! - Salcie - mówi Rebe, - ja tu czegoś nie rozumiem. Dopiero co rozwiodłaś się z Lampe, z powodu brzydkiego nazwiska a teraz wychodzisz z powrotem za Lampe? - Bo tamto było Lampe wiszące, a to jest Lampe stojące. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: humor zydowski 02.02.05, 12:15 Przychodzi Mosze do rabina i pyta: - Rabe, a co to jest chwila? R:- Mosze, chwila to jest wieczność. Chwila trwa ciągle. W nieskończoność. M:- To w takim razie Rabe, pożycz mi 100 tys. zł na chwilę !!! R:- Za chwilę... DD Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: humor zydowski 02.02.05, 12:33 W lesie nadszedl czas wezwan na wojskowa komisje lekarska. Trzech przyjaciól - Lisek, Zajaczek i Misio równiez dostali. Spotykaja sie wieczorkiem przy piwku i zgodnie stwierdzaja, ze nie bardzo usmiecha im sie sluzba ojczyznie. Zajaczek mial sie stawic nastepnego dnia, Lisek pojutrze, a Misio dzien po Lisku. Zajaczek zaczal panikowac: - Musze miec kategorie E! Ale jak to zrobic, jestem przeciez zdrów jak ryba? Lisek przyglada sie Zajaczkowi i mówi: - Te, Zajaczek, ale ty masz wieeelkie uszy! Moze dadza ci E, jesli je obetniemy? - Ale... Moje ukochane uszy??? Nigdy! - Zajaczek, ty sie zdecyduj - albo odcinamy, albo rok w syfie. Zajaczek po kilku minutach zdecydowal sie. Walnal setke na odwage i mówi: - Tnij! Nastepnego dnia koledzy spotykaja sie w barze, a zajac drze jape juz z daleka: - DOSTALEM "E" ZA BRAK USZU CHLOPAKI!!! Lisek: - No tak, ale ja mam komisje jutro. Co robimy? Zajac przyglada sie lisowi... - Uszy to ty masz male... Ale za to, jaka KITA! Obetniemy ci ogon i "E" murowane! Tak tez zrobili. Nastepnego dnia w tym samym barze Lisek pokazuje ksiazeczke z wpisem: 'Kategoria "E", powód: brak kity.'. Misio mów i- A co ze mna? - Hmmmm.... Misio... uszy to ty masz malutkie... ogon tez nieduzy... ciezka sprawa... hmmm.... ale zaraz, zaraz... Misiu! Jakie ty masz WIELKIE JAJA!!! - Cooo??? Jaja mi chcecie obciac??? Nie ma mowy! - Albo tniemy, albo rok w syfie! Mis cala godzine sie zastanawial, w koncu sie zdecydowal. Lisek z Zajaczkiem amputowali mu jadra, a Misio ze spuszczona glowa poszedl smutny do domu... Nastepnego dnia lis i zajac siedza w barze i czekaja na misia. Ten jednak cos sie nie chce pojawic, choc juz 3 godziny minely od zakonczenia komisji. Minely kolejne 3 godziny - misia nie ma, bar zamykaja. Zajac i lis wyruszyli wiec na poszukiwanie kolegi. Ida, wolaja - Misio, Misio!... nikt nie odpowiada.... nagle patrza, a tu na przydroznym drzewie martwy mis wisi na pasku! Popelnil samobójstwo... Koledzy w szoku! - Pewnie tych jaj bylo mu tak bardzo szkoda - mówi Zajaczek. Podchodza blizej, a tu obok drzewa lezy ksiazeczka wojskowa misia. Lisek ja podniósl i czyta: 'Kategoria "E". Powód: Plaskostopie.'... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Miriam wyłaź na ubita glebę!:) 02.02.05, 12:39 Na rozprawie rozwodowej: - A pan jakie ma zastrzezenia do zony? - Panie sedzio, ta cholerna baba zyc mi nie daje, ciagle czegos potrzebuje! - Prosimy o jakies przyklady... - Alez bardzo prosze! W sobote wpadli kumple na piwko. Siedzimy, gadamy, pijemy, sloneczko swieci bo lipiec goracy jak nie wiem, a ta jak nie zacznie znowu: wyrzuc choinke i wyrzuc choinke! W pokoju siedzi dziadek i nagle ktos puka do drzwi: - Kto tam? - pyta dziadek - Jean Claude Van Damme - Nie znam. Wszyscy czterej wypier__lać - odpowiedział dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dzisiaj znowu ten cholerny Omnadren :((((( 02.02.05, 13:02 auuuuuuuuaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dzisiaj znowu ten cholerny Omnadren :((((( 02.02.05, 13:02 ja się wczoraj kujnelam na wlasne zyczenie, zyla uszla calo, ale portfel nie Odpowiedz Link Zgłoś